Corona update: hoe is het nu & me-time

Hoi! Het is heel erg lang geleden dat ik een Corona update heb geschreven. De laatste was in juli. Sindsdien gaat het gelukkig alleen maar beter met mij. Wil je meer lezen over mijn Corona besmetting en alle dingen waar ik ‘last’ van had. Lees dan deze update.  In deze Corona update vertel ik je welke ‘hinder’ ik toch nog heb en hoe ik meer me-time inrooster.

Corona update

Ik kan denk ik zeggen dat al mijn Corona kwaaltjes wel verdwenen zijn. Hoofdpijn, snel moe, warrig hoofd. Het is eigenlijk wel zo goed als over. Maar om maar te beginnen met: nog wel last? Yes, af en toe heb ik nog ‘hinder’ van blijvende klachten.

Ik ben gewoon weer aan het werk en doe eigenlijk alles weer. Mijn leven is weer zoals voor de besmetting. Echt super fijn! In drukke tijden, merk ik wel dat ik extra snel moe ben. Ja, dat merk ik zeker nog wel. Wanneer ik druk op school ben geweest en dan weer thuis ben kan ik om half 10 al in slaap gevallen zijn.

Slapen doe ik nog wel veel dus. Misschien heb ik dat altijd al gedaan, haha. Nee, laat opblijven is soms nog lastig. Maar ook dat gaat steeds beter. Aankomende week ga ik zelf naar een feestje. Ben benieuwd hoe dat gaat. Doordat ik dit soort dingen weer meer kan en doe, haal ik daar ook energie uit.

To-Do lijstjes

Waar ik verder soms nog wel eens ‘last’ van heb is mijn hoofd. Ik ben soms nog best wat warrig en vergeetachtig. Echt niet meer zo heftig als eerst (lees: vieze lepels gewoon terug in de bestekla leggen). Alles opschrijven is nu the key. Vroeger kon ik nog best veel kleine losse dingetjes onthouden.

Dat gaat nu stukken minder. Ik heb een to-do lijstje en ons whiteboard staat ook vol met dingen die ik niet moet vergeten. Na een drukke dag kan het in mijn hoofd nog wel eens een wirwar zijn. Tuurlijk heeft ieder mens dat maar ik merk dat ik het erger heb dan voor mijn Corona besmetting.

Verder gaat eigenlijk alles best goed. Mijn conditie komt langzaam weer terug. Sporten doe ik op onze zolder waar Thijs mijn zogenaamde ‘Revalidatie centrum’ heeft gemaakt, haha. Doordat ik nu twee volle dagen en vijf ochtenden op school werk, komt van het sporten wat minder terecht.

Corona update

Veel werken

Werken op school is voor mij al een sport. De middagen dat ik niet op school werk, werk ik voor mijn blog. De concentratie qua werken achter de laptop gaat beter. Ik kan mij veel langer en beter concentreren. Dat is super fijn! Wel doe ik nog veel door elkaar en moet ik echt goed plannen. Anders loopt mijn hoofd over.

Waar ik verder meer focus op wil leggen is: me-time. Ik doe weer veel te veel merk ik. Af en toe een pauze knop indrukken en luisteren naar mijn lichaam is een zeer goed idee. Misschien herkenbaar voor velen: maar dat is soms lastig.

Me-Time

Nu we onze jacuzzi hebben ga ik daar vaak in zitten. Even lekker zitten en niksen. Ik merk dat mij dat goed doet. Sporten is voor mijn hoofd fijn om die even leeg te maken. En even lekker een serie kijken doet ook goed. Misschien dat ik binnenkort eens aan Squid Game ga beginnen…..

Ik werk meer op school, wil alles voor mijn blog onder controle houden en dan schrijf ik ook nog voor externe partijen. Best veel. Heb soms afspraken buiten de deur met klanten. Beetje veel dus…. Even de pauze knop indrukken is belangrijk dus. Nu heb ik laatst een super mooie badjas met mijn naam ontvangen van Costlierbox.

Corona update

Deze basjas doet mij denken aan: me-time. Deze badjas straalt relax uit en hierdoor denk ik meer aan mezelf. Misschien omdat mijn naam erop staat? Flauwwww.

Maar deze mooie badjas is mijn me-time sleutel. Af en toe even lekker een chocolaatje eten met een filmpje op bed. Heerlijk. Misschien heb ik dat wel meegenomen uit mijn hele Corona herstel periode. Meer aan jezelf denken en luisteren naar je lichaam.

Ik dender graag en vaak door maar dat is niet altijd goed. De pauzeknop indrukken en de badjas aan is voor mij een goed plan. Me-time momentjes maken.

Corona update

Ik gok dat dit wel de laatste Corona update is. Althans: ik hoop het ook. Het gaat zo de goede kant op met mij. Daar ben ik heel erg blij mee.

Rooster jij me-time in?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *