Werkzaamheden voor onze webshop ANNADESY

Hoi! Al meer dan een jaartje hebben we nu onze webshop: ANNADESY. Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken wanneer je een webshop hebt? Wat zijn mijn taken allemaal eigenlijk? En wat doet Thijs? Hoe is alles verdeeld? In dit artikel geef ik je een kijkje achter de schermen bij onze webshop en onze werkzaamheden voor onze webshop.

Werkzaamheden voor onze webshop

Samen met Thijs ben ik iets meer dan een jaar geleden ANNADESY gestart. Hier heb ik al veel over geschreven hoe alles tot stand is gekomen en wat we verkopen. Dat laat ik dus nu achterwege. Maar wat moet je allemaal doen voor een webshop? Dat zal ik je vertellen.

Achter de schermen

Thijs is vooral werkzaam achter de schermen zoals we dat noemen. Hij heeft de webshop gemaakt en onderhoudt deze. Hij is grafisch designer. Dus hij kan dat als de beste. Moet er wat aangepast worden in een code op de site, moet er wat veranderd worden. Thijs doet dat allemaal.

Daarnaast is Thijs ook van de klantenservice. Heb je een vraag via de mail, chat of via Instagram, dan zal Thijs deze beantwoorden. Ook bekijkt hij de bestellingen en speelt deze vaak door naar mij. En wanneer we verpakkingsmateriaal of andere dingen nodig hebben, dan bestelt Thijs dit vaak.

Alles om de webshop draaiende te houden, doet Thijs zullen we maar zeggen. En ik dan? Ik geniet van het succes, haha. Nee grapje.

Socials

Ik houd mij (hoe verrassend) vooral bezig met de Instagram, Facebook en TikTok van ANNADESY. Ik maak de content daarvoor. Mijn hoofd verschijnt ook vaak op de filmpjes en foto’s van onze webshop. Super leuk om te doen, vind ik.

Daarnaast maak ik blogs voor onze webshop en houd ik de braderieën pagina bij. Over die pagina gesproken. Ik sta dus ook vaak achter de kraam op de markten en braderieën waar we heen gaan. Dit doe ik samen met mijn ouders en schoonzusje. Thijs gaat vaak even mee om te helpen met opzetten maar de markten is verder niet zo zijn ding. Hij regelt de markten qua aanmeldingen dan weer wel. Vaak zoeken we ze samen uit.

Markten en paketten

Ik ben ook betrokken bij het sieraden maken en epoxy maken. De armbandjes met kralen is helemaal mijn straatje. De epoxy maakt mijn moeder. Maar ik ga af en toe mee om te helpen en nieuwe combinaties te proberen. De rest doet mijn moeder allemaal. Die heeft daar zo veel leuke ideeën in.

De producten moeten natuurlijk ook online gezet worden. Dat doen we eigenlijk samen. Thijs heeft de eerste opzet gemaakt hoe de foto’s eruit moeten zien en ik ga daarop verder. De teksten bij de producten komen dan weer van mijn hand. Dus nieuwe producten toevoegen doe ik vooral.

Wanneer een bestelling binnenkomt, pak ik deze vaak in. Ik ben in de middagen thuis aan het werk en heb daar dan tijd voor. Deze breng ik vervolgens eind van de middag naar het PostNL punt vlakbij ons. In het weekend willen we wel samen de pakketjes doen. We vinden dat beide super leuk om in te pakken.

Qua geldzaken regelt Thijs ook alles. Facturen, BTW aangiftes en dat soort dingen. Moet je niet bij mij zijn, haha. Dan heb je denk ik een zeer creatieve boekhouding. Laat mij producten maken, ontwerpen en deze op de socials zetten. Meer mijn ding. Haha.

werkzaamheden voor onze webshop

Zo hebben we denk ik een mooie en goede verdeling. Beide doen we waar we goed in zijn en veel dingen doen we ook samen. En dat maakt het ook zo leuk om aan onze webshop te werken.

Ik denk dat ik zo alles heb gehad wat we doen qua werkzaamheden voor onze webshop.  Mocht je een vraag hebben, stel deze gerust aan ons!

werkzaamheden voor onze webshop

En ga je ook een kijkje nemen op onze webshop?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *