Ons nieuwe kantoor en werkplekken

Hoi! We blijven altijd in beweging en verandering zullen we maar zeggen. Naast onze banen buiten de deur werken Thijs en ik veel thuis. Ik aan mijn blog en de webshop. En Thijs aan zijn reclamebureau en de webshop. Waar doen we dat in huis? In dit artikel ons nieuwe kantoor en werkplekken.

Ons nieuwe  kantoor en werkplekken

Onze vaste werkplek qua computerwerk is in de woonkamer. Hier staat een grote eettafel. Maar eten doen we er nauwelijks aan, haha. Soms met een groot gezelschap wel maar verder is het meer een tafel waar we aan werken. De tafel is lekker ruim en in het zicht. We kunnen er makkelijk met z’n tweeën aan zitten om dingen te overleggen. Of samen aan te werken. Thijs achter de computer en ik vaak achter de laptop. Of wanneer ik sieraden aan het maken ben, doe ik dit ook vaak aan de tafel. Zo kan Thijs makkelijk tussendoor wat overleggen met mij.

ons nieuwe kantoor en werkplekken

In de kamer krijgen wij ook vaak de beste inspiratie. Vandaar dat de computer/workstation pc hier staat. We kunnen rondkijken (en nee dat leidt ons meestal niet af, haha). Wanneer ik ga bloggen, doe ik dit ook vaak achter de computer in de woonkamer. Mijn to-do lijstje ligt daar ook vaak. En als ik onze woonkamer in kijk, krijg ik vaak ideeën. Super gek, haha. Onze computer stond eerst boven op een kamer die we hadden ingericht tot kantoor. Geen inspirerende ruimte en altijd boven zitten, vonden wij niet zo gezellig.

Vandaar dat onze werkplekken beneden zijn. Hier kunnen we onze ideeën uitwerken en typen, foto’s bewerken en noem maar op. Onze computer heeft hierdoor een grote opslagruimte en werkt vrij vlot. Net als een industrial pc kun je er veel op kwijt. Heel erg handig. Zo hebben we ook gedeelde mappen van de webshop waar Thijs en ik allebei bij kunnen.

ANNADESY kantoor

Maar zoals ik al zei: we verplaatsen nog wel eens wat, haha. Ons ‘ANNADESY’ kantoor is verplaatst. Deze hadden we wel eerst boven. Onze voorraad lag daar en de printer stond er. We moesten vaak de trap op om een bestelling in te pakken. Weer naar beneden een printopdracht geven en boven verder inpakken. Niet heel handig… Wel goed voor de conditie, dat dan weer wel. Dat kan makkelijker dacht Thijs. Hij heeft onze berging leeggemaakt en daar hebben we nu de opslag van onze webshop.

De printer staat er en alle spullen om bestellingen in te pakken. Veel makkelijker en zo hebben we alles bij de hand. In de woonkamer kunnen we de printopdracht geven en daarna alles inpakken. Mochten we een product nodig hebben om te fotograferen of wat dan ook, pakken we dat makkelijk.

Ook staat het bureau beneden en hier zou ik eventueel ook aan de slag kunnen met de sieraden. Hoewel het in de winter wel frisser is in de berging. We hebben eventueel een kacheltje. En in de zomer is het juist lekker fris om daar te werken.

ons nieuwe kantoor en werkplekken

Ach en zo hebben we in huis flexibele werkplekken, haha. In de berging of juist in de woonkamer. We kunnen alle kanten op. Best ideaal. Het kantoor in de berging moeten we nog verder inrichten. Er is al een kast bijgekomen maar veel spulletjes staan nog los in kratten. Hier moet ook nog een kast voor komen. En zo blijven we lekker bezig. Ons kantoor is ook top voor mensen die hun bestelling willen ophalen of willen komen kijken naar de producten. Onze berging zit naast het huis en zo hoeven mensen niet de woonkamer en alles door.

We zijn blij met ons nieuwe kantoor en werkplekken. Wie weet gaan we wel een pandje huren en deze leuk inrichten en deze verhuren, haha. Best een leuk idee. Maar laten we het eerst lekker bij onze werkzaamheden en webshop houden. Daar zijn we al druk genoeg mee.

ons nieuwe kantoor en werkplekken

Werk jij thuis? En hoe ziet jouw werkplek eruit?

Op zoek naar een plek om bloggers te ontmoeten? Check Bloggers Benelux eens.

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *