Weekvlog: thuis werken & leegverkoop in de winkel

Hoi! Ik heb weer een nieuwe weekvlog voor jullie! Deze is wat anders dan mijn laatste weekvlog. Toen ging ik nog gewoon naar mijn werk en konden we de deur nog uit naar de Ikea bijvoorbeeld. Nu zit ik grotendeels thuis. Ik werk vanuit huis en ben wel naar de winkel geweest (wel hebben we aangepaste openingstijden). De winkel stopt er trouwens eind maart ook mee. Er was dus een grote leegverkoop. Zie in deze weekvlog hoe dat ging.

In deze weekvlog: een week thuis werken. De vlog begint vorig weekend. Toen ben ik nog wel even naar de winkel gegaan voor de leegverkoop. Ik had wat dingen achter liggen die ik nog moest betalen. Mijn moeder en schoonzusje gingen ook mee. We hebben een grote tas vol gekocht en daarna snel de andere nodige dingen gehaald.

Maandag was er weer een persconferentie en daarin zie je dat je eigenlijk boodschappen alleen moet doen…. Ook wel logisch. Maandag heb ik ook een poging gedaan tot thuis werken. Ppff was even een gedoe. Maar het is gelukt!

Dinsdag wel werken in de winkel en woensdag heb ik weer wat voor school gedaan. Donderdag was mijn vrije dag en ben ik vliegensvlug naar de stad geweest. En ik besloot tegen de verveling de Wii eens aan te sluiten. Was even een gepruts en je ziet in de weekvlog of het gelukt is!

Veel kijk plezier!

Weekvlog: thuis werken en leegverkoop

Vond je de vlog leuk? Doe dan een duimpje omhoog! En vergeet je niet te abonneren. In deze tijd moeten we wat leuks te kijken hebben dacht ik zo, haha.

Ik hoop dat dit allemaal snel voorbij is. Het thuis werken gaat voor even, maar moet mij niet te lang duren. Maar ik ben bang dat dit nog wel een tijdje voort duurt. De winkel gaat dus ook dicht en ik zit die dagen nu ook thuis. Half april begin ik wel met mijn nieuwe baan als onderwijsassistent. Ben benieuwd hoe dat vorm gaat krijgen nu…

Als afsluiter wil ik nog even zeggen: let een beetje op elkaar, volg de regels op en blijf gezond. En een elleboogje van mij!

Hoe bevalt jouw het thuis werken?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *