Weekvlog: Koningsdag & klussen in huis

Hoi! Een nieuwe en gezellige weekvlog! Afgelopen week had ik namelijk vakantie en Thijs trouwens ook. We zouden naar Amerika gaan, maar dat gaat niet door….. Echt super jammer, maar het is niet anders. Nu hebben we twee weken meivakantie thuis. Ook erg gezellig. We gaan namelijk Koningsdag vieren en veel klussen in huis!

 

De weekvlog is dus iets anders dan verwacht. Geen Amerika vlog, maar een vlog vanuit huis. Maar de weekvlog is er niet minder leuk om hoor, haha. We beginnen de week met Koningsdag en ik wilde graag koekhappen, waha.

De rest van de week stond vooral in het teken van klussen. Eén kamer bij Thijs in het appartement moet nog opgeknapt worden. Daar komt namelijk een extra bed en wordt een beetje mijn kamertje.  Mijn grote kledingkast komt hier te staan en misschien iets van een make-up tafel.

Het oude behang moest van die kamer van de muren. Ppff een hele klus. Mijn schoonvader, schoonzusje en moeder zijn zelfs komen helpen. En de deuren in huis hebben we wit geschilderd. Plus de klinken verwijderd. Er komen andere op. Ik was alleen heel even vergeten dat je een deur zonder klink niet dicht moet drukken….(en zat dus vast).

De poging om de nieuwe klinken te bevestigen was ook wel een even lastig. Een aantal deuren zijn voorzien van een klink. Een aantal moeten nog. Maar volgende week komt een vriend van ons helpen met het nieuwe behang, nieuwe vloer en dus ook de deurklinken!

En in de weekvlog ben ik ook nog even naar wat winkels geweest en ik laat je zien wat ik allemaal kocht. Veel kijkplezier!

Weekvlog:

Vond je mijn eerste vakantie vlog leuk? Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal. Volgende week zie je de tweede. In onze tweede week gaan we dus nog meer klussen en verder geen idee. Ik ga denk ik weer wat spelletjes doen op de Wii.

Vermaak jij je nog een beetje? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *