Tenerife 2020 vlog #1: vliegen met mondkapje & Riu Palace

Hoi! Daar is dan de eerste Tenerife 2020 vlog! Natuurlijk heb ik ook deze vakantie gevlog. Een wat andere vakantie dan vorige zomervakantie’s. Niet alleen door de corona, maar ook wat we deden. Het was meer een relax en luier vakantie. Maar ook hebben we leuke wandelingen gemaakt. De eerste drie dagen van onze vakantie zie je in deze Tenerife 2020 vlog!

 

De reis begon natuurlijk al bijzonder. Op zondag 26 juli vertrokken we rond 6 uur in de ochtend naar Tenerife. Dit is één van de Canarische eilanden die bij Spanje horen. Om 1 uur stonden we al op. Naar Schiphol rijden en vanaf daar was het mondkapjes tijd, haha.

Met we bedoel ik trouwens mijn ouders en ik. We zouden dit jaar namelijk eerst naar Curaçao gaan, maar dat hebben we omgeboekt naar Tenerife dus. Vonden we toch wat veiliger. 

Ik moest wel even wennen aan die mondkapjes. Maar het was allemaal prima te doen. Rond half 10 landden we al op Tenerife en rond half 12 waren we al in het hotel. Ik laat jullie dan ook meteen de mooie kamer zien en het prachtig uitzicht! Die dag hebben we verder rustig aangedaan. We hadden amper geslapen, haha.

De dagen erna hebben we de omgeving verkend en veel bij het zwembad gelegen. En genoten van het heerlijke eten. Jammie! In de avonden wandelden we vaak over de boulevard. Als klein kind ben ik ook vaak met mijn ouders, opa & oma, tante, oom, neefje en nichtje op vakantie geweest daar. We herkenden veel dingen en leuk om na lange tijd weer eens terug te zijn!

Kijk gezellig mee naar deze eerste Tenerife 2020 vlog en kom in de vakantiesferen. (klik op de foto om naar de video te gaan!)

Tenerife 2020 vlog

Het is echt een prachtig mooi hotel. We gaan ons zeker vermaken hier. In de volgende vlog gaan we ook veel chillen, maar huren we ook een auto en hebben we een excursie naar La Gomera. Een tocht die we niet snel vergeten! Maar dat zie je in de volgende vlog ;).

Vergeet deze vlog geen duimpje omhoog te doen en abonneer je op mijn kanaal voor de volgende vlog!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *