Persoonlijke update: veel Kerst

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update met heel veel kerst. Ik heb kerstdiner op school en ik ga met moeders naar de kerstshow bij de Intratuin in Duiven. Ook vieren we eerste Kerstdag bij mijn oma met de familie. Veel foto’s met lekker eten in deze persoonlijke update.

Dinsdag (19 december). Ik was op school bezig met wat kerstvoorbereidingen en een afscheidscadeau voor een collega. De kinderen mochten met deze stiften hun naam op een vaas schrijven.

Thuis ging ik aan de slag voor mijn blog.

Daarna ging ik even langs het Kruidvat en de supermarkt. En dan door naar de jaarlijkse controle bij de tandarts. Gelukkig was alles in orde.

Bij de Kruidvat waren weer leuke acties. Dit is de buit. Haha.

Woensdag (20 december). Ik werkte wat langer op school zodat ik kon helpen met klaarzetten voor het kerstfeest. Daarna nog even naar de Etos in Doesburg om nog wat dingen te halen. En ik kreeg mijn kerstpakket. Super leuk!

Donderdag (21 december). De ochtend was ik druk bezig met de school in kerstsferen brengen. Even snel naar huis wat voor mijn blog doen.

En daarna klaarmaken voor het kerstdiner op school.

Er was super veel lekkers op school wat de kinderen hadden gemaakt. Ik heb in alle klassen foto’s gemaakt en kon overal het lekkere eten proeven.

We sloten af met optredens van de kinderen voor de ouders. Daarna opruimen en hadden we met het team nog een kleine kerstborrel. Het werd niet zo laat want iedereen was best moe.

Vrijdag (22 december). De ochtend was vooral opruimen op school. De kinderen keken een kerstfilm haha. Mijn Netflix account was nodig of toch weer niet. Het was een drukke ochtend.

Daarna begon mijn kerstvakantie! Yes. Alleen die begon een beetje onhandig. Ik zou met mijn moeder naar de Intratuin gaan. Maar voordat we konden gaan deed mijn wasmachine moeilijk. Hij gaf een storing aan en ik wilde de was er maar vast uithalen. Dat ging niet. We hebben de waterafvoer geopend en met bekertjes en handdoeken al het water opgevangen. Wat een gedoe, haha. Moeders heeft mijn was maar meegenomen.

Maar daar kunnen we dan! De Intratuin in Duiven ziet er weer prachtig uit.

Het grote kerstdorp is ook weer zo gaaf om te zien.

Even een pauze met wat lekkers.

En daar gaan we de mooie roltrap op.

Ik vond de bovenverdieping helemaal geweldig met al die kerstballen. Kijk dit dan ook. Een muur waaruit je de kerstballen (in snacks) kan trekken. Geniaal.

Hier wilde ik natuurlijk even op de foto.

En deze reuze beren! Die wil je toch?! Alleen 99 euro is wel veel…

Deze Pikachu boom vond ik ook geniaal. Het was erg leuk bij de Intratuin.

En ik kon het niet laten om wat te kopen. Een super cute snoephuisje. Volgend jaar komt er weer een huisje bij. Zo bouw ik hier ook een kerstdorp in huis, haha. Sorry Thijs….

Het was weer tijd voor The Masked Singer. Thijs had uit zijn kerstpakket allemaal lekkers gehaald en dat in een bakje gedaan voor mij, haha. Lekker, lekker.

Zaterdag (23 december). Ik heb gesport en mijn kerstschoenen kwamen eindelijk binnen. Op het randje, haha. Ze passen gelukkig ook nog.

Dan hebben we nog probleem: wasmachine. Thijs heeft het filter er eens uitgetrokken. We bleek…. Daarin zat dit vast. Een deel van een kussensloop. Hoe dan?! De wasmachine doet het weer. Het laatste water eruit laten lopen en we kunnen weer wassen.

In de middag was ik bezig voor Instagram. Ik maakte video’s. De schoenkast was een goed standaard om de telefoon op te zetten, haha.

persoonlijke update

Eind van de middag gingen we naar de moeder van Thijs. Haar vriend was jarig.

persoonlijke update

We kregen ook een lief kerstcadeautjes van hen. Super lief!

persoonlijke update

Lekker eten!

persoonlijke update

Zondag (24 december). We begonnen de ochtend lekker in de jacuzzi met kerstkoekjes.

persoonlijke update

Mijn nagels voorzien van een mooi glittertje en ik was bezig op Instagram (ook voor de webshop).

persoonlijke update

Daarna hebben we de spullen gepakt voor de Mini markt op Landal Stroombroek in Braamt. Thijs was er en mijn ouders kwamen ook helpen. Niet omdat het druk was maar meer voor de gezelligheid, haha.

persoonlijke update

Aan de kerstsfeer ligt het niet, haha. We stonden gezellig met Leandra van Toffe Tassen. Zij had deze leuke lichtgevende kerstmutsen mee.

persoonlijke update

Tussendoor lekker wat drinken. Er waren echt niet veel mensen helaas.

persoonlijke update

Ik had de lekkere kerstkoekjes meegenomen. Die gingen er goed in, haha.

persoonlijke update

Binnen werd het al snel donker en zo zagen de kerstlampjes er wel gezellig uit. We hebben vooral veel gekletst. Af en toe kwam er een klant en hebben we cadeautjes ingepakt mochten ze dit willen.

persoonlijke update

Papa en ik hebben bij het cafetaria ondertussen wat lekkers gehaald.

persoonlijke update

Nog een kopje thee als afsluiter en om 19:00 konden we opruimen. Het was in ieder geval gezellig met Leandra.

persoonlijke update

Kerstavond: wij keken een nieuwe aflevering van Sleepers, haha. Spannend! Ik was erg moe en ging daarna al slapen.

persoonlijke update

Maandag (25 december). Op eerste Kerstdag heb ik even gesport en heb ik de weekupdate geschreven.

Daarna was het tijd voor Kerst! Mijn hele familie kwam bij oma. Als eerste thee met wat lekkers.

Thijs en ik hebben met Julian en Charisse spelletjes gespeeld.

De tafel met jeugd, haha.

Ondertussen hebben mijn moeder, tante en oom het eten klaargezet. Kijk hoe lekker?!

persoonlijke update

Ik denk dat opa trots op ons zou zijn, als hij dit eten ziet :).

persoonlijke update

Buddy wilde ook wel graag een hapje mee-eten, haha. Kijk die oogjes.

persoonlijke update

Lekker eten en met oma kletsen. Mijn neefje en ik vonden de wijn ook erg lekker, haha. We hebben de fles maar leeggemaakt.

persoonlijke update

En als afsluiter een lekker toetje, gemaakt door moeders. Het was een super fijne en leuke eerste Kerstdag. Fijn om met de familie bij elkaar te zijn.

Dat was deze kerst-achtige persoonlijke update. Tweede Kerstdag gaan we ook gezellig vieren. Ik ga nog een dagje naar de sauna, papa is jarig en we gaan Oud en Nieuw vieren. Weer veel leuke dingen op het programma!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *