Persoonlijke update: twee markten

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik een lang weekend had en met vriendinnen heb afgesproken. Lekker gegeten heb met hen en ik had een druk weekend met wel twee markten. Lees en zie hoe deze zijn verlopen in deze persoonlijke update.

Dinsdag (16 mei). Een ochtend werken op school en daarna werken aan de webshop. Er staan nieuwe producten online.

Na het eten ben ik met mijn ouders bij oma op bezoek geweest in het verzorgingstehuis. Haar verhalen worden steeds warriger door de dementie. Soms ook wel grappig om te horen. Ze vond het erg fijn dat we er waren.


Woensdag (17 mei). Ik bleef iets langer op school en daarna ging ik thuis achter de computer aan de slag. Mijn hoesje voor mijn Appel AirPods was er trouwens ook. Lekker roze, haha.

Een Reel maken van de berenfamilie, haha.


Donderdag (18 mei). Het was Hemelvaart en ik had lekker vrij. Sporten dus!

Daarna kwam Jolynn en hebben we samen lekker geluncht in Doetinchem bij de Beren.


Met een wijntje in de jacuzzi en lekker kletsen.

Onderweg naar het station hebben we nog een kleine snack gegeten. Deze friet was lekker zeg! Een soort Truffel friet.


Daarna keek ik de nieuwe aflevering van Temptation. Deze meid he…. hoe dan?!


En ik keek The Passion Hemelvaart. Moet zeggen dat ik de reacties op Twitter leuker vond om te lezen dan het echt te volgen, haha.

Vrijdag (19 mei). Ik heb in huis schoongemaakt en daarna buiten koffie drinken en wat leuks voor de bijles van Levi uitzoeken om te doen.

We hebben een leuke begrijpend leestekst gedaan. In het uurtje hebben we niet alles kunnen doen dus gaan we volgende week verder. Ik had voor Levi wat Oreo’s uit Amerika mee. Hij vond ze erg lekker.

Daarna kwam moeders bij mij. We hebben een weekend met twee markten voor de boeg. We gaan vast alles inpakken.

Even pauze met wat drinken en wat lekkers. En we maken ondertussen wat sleutelhangers vast aan letters.


De auto is ingepakt voor de markt!

Ik reed daarna naar Arnhem om samen met Floor lekker wat op een terrasje te eten. Gezellig!

Het eten was heerlijk en we hebben vooral vee gekletst.

Zaterdag (20 mei). De eerste markt van dit weekend was op Landal Stroombroek in Braamt. Jep, bij het vakantiepark van Bollo de Beer, haha. Om 10 uur stond de kraam al klaar.

Ik startte samen met vaders de boel op. Mama was nog hardlopen. We begonnen lekker in het zonnetje.


Veel markten waar wij heen gaan worden door Happy Event georganiseerd. Dit is altijd super goed gedaan en ze maken veel reclame. Hier gaan we live op Facebook, haha.

Ik heb samen met Thijs een ‘sale hoekje’ gecreëerd. Hij kwam even langs om te kijken. En moeders was er ook.


Een lekkere tosti tussendoor.

En nog een koffie voor het laatste uurtje. Het werd toen al wat rustiger.

persoonlijke updateEen geslaagde eerste markt kan ik je zeggen. Veel leuke reacties ook gehad.

persoonlijke updateRond half 6 zijn we begonnen met langzaam alles opruimen. Daarna hebben we Thijs wat eten laten bestellen, haha.

persoonlijke updateEn daarna ging ik met Thijs nog in de jacuzzi. Wel even lekker voor de benen en voeten na het lange staan.

persoonlijke updateZondag (21 mei). En weer rond half 9 in de auto. Nu op naar Zutphen. Nu startte ik met moeders op. Om 10 uur stond de kraam.

persoonlijke updateTijd voor koffie haha. We hadden tijdens het opzetten van de kraam al wat verkocht. Lachen.

persoonlijke update
De kraam stond een groot gedeelte van de dag in de schaduw. Dus af en toe gingen we aan de overkant even opwarmen in de zon, haha. Het was wel erg mooi weer en daardoor lekker druk. We zijn de hele dag bezig geweest. Dat is fijn!

persoonlijke update
Ik heb daar mijn lunch lekker gegeten.

persoonlijke updateKim en Robin kwamen langs. Even kletsen. En de beste vrienden zijn de vrienden die je blij maken met eten, haha. Ze hadden bij een kraam loempia’s gehaald voor ons. Super lief.

persoonlijke updateOnze buurman van de kraam moest erg nodig plassen. Of wij even wilden oppassen, haha ja hoor. Papa heeft daar even gestaan. Ik zei al: overloper, haha.

persoonlijke updateWe hadden weer een goede dag. De kramen om ons heen begonnen al op tijd met opruimen. Wij hebben dit pas op het laatste moment gedaan. We hadden nog kijkers en kopers. Een geslaagde dag!

persoonlijke update
Paps ging de auto halen en mama en ik hebben de laatste dingen ingepakt. Het is een eenrichtingstraat daar… Dus papa stond ergens achteraan in de rij. Wij wachten rustig in het zonnetje.

persoonlijke update
Na het eten douchen en plofte ik op de bank. Ik was wel moe van deze twee dagen. Maar het was erg leuk!

Maandag (22 mei). Een ochtend werken op school. Toen ik weg wilde gaan werd ik tegengehouden door Wendy. Ze was van het weekend jarig geweest en trakteerde ons op zelfgemaakt ijs. Echt zoooo lekker!

Daarna heb ik lekker buiten in de zon de voorraden bijgewerkt.


En toen kwam er ineens regen. Ik heb onder de overkapping nog even wat gedaan voor mijn blog en Instagram.

En dat was de persoonlijke update. Het was een druk en vol weekend maar echt zooo leuk. Aankomende week ga ik werken en in het weekend weer Padellen met Thijs. Verder staat er nog niet veel op de planning.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *