Persoonlijke update: strompelen & kamer schilderen

Persoonlijke update: 

Hoi! Een nieuwe weekupdate waarin ik nog rond strompel. Mijn voet/enkel is helaas nog niet echt beter. Ik ben naar het ziekenhuis geweest om foto’s te laten maken. Verder zat ik veel thuis met mijn voet hoog. In het weekend werd er geklust op onze logeerkamer. Deze is mooi wit geworden. Helaas kon ik niet veel helpen. Zie het resultaat en meer in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (11 oktober). Mijn vader kwam mij eind van de ochtend ophalen om naar het ziekenhuis te gaan. Röntgenfoto’s maken van mijn voet. Het was nog wel een stukje lopen dus kreeg ik een rolstoel. Papa reed rond alsof ik Max Verstappen was, haha. Gelukkig was er niks te zien op de foto’s. Dat houdt in: enkelbanden opgerekt en rustig aandoen.


Mijn voet moet met rust overgaan en wel blijven bewegen. Als het te veel pijn doet: stoppen. Die middag maar rustig op de stoel een artikel maken.


Woensdag (12 oktober). Thuis aan de slag voor school. Kan ik mij toch nuttig maken.


Thijs was ook thuis en na de lunch zijn we bezig geweest voor de webshop. Ik fotograferen en hij bewerken. Ging lekker samen.


Daarna kwam moeders en reden we naar de Gamma. Auto voor de deur geparkeerd. Ik achter een karretje naar de verfafdeling. We gaan de laatste kamer boven schilderen en ik wilde een kleur roze uitzoeken. Mama verzamelde de rest zodat ik niet te veel hoefde te lopen. Super lief!


Rianne was ondertussen naar ons gekomen om wat op te halen en bleef eten. Lucas zou bij haar blijven eten en dus nu bij ons, haha. We maakten pannenkoeken. Oke; eerlijk…. Lucas bakt het best en nam de boel over, wahah. Het was echt lachen.


Donderdag (13 oktober). Ik maakte wat schoon en daarna met pootje hoog achter de computer. Was denk ik iets te veel….. Een lekkere latte van ons nieuwe apparaat.


Mijn moeder kwam mij ophalen om naar Arioque te brengen. Daar kon ik rustig op de stoel liggen en werden mijn oksels en benen gelaserd. Moeders ging ondertussen wat boodschapjes halen en kwam daarna kletsen met ons. Het was erg gezellig.


Daarna paps gehaald en zijn we naar ons gereden. Hier dronken we karamel thee met een lekker karamel snoepje.


De logeerkamer/mijn kamer moet leeg. In het weekend wordt daar geklust. Aangezien mankepoot niet veel kan, heb ik veel hulp in geschakeld. Paps en mams maakten de kamer leeg. Super lief!


Alleen een gedeelte van mijn kast is in het midden blijven staan. Voor de rest staat alles in onze slaapkamer of in het kleine kamertje.


Dat is een soort inloopkast geworden, haha. Wat erg dit….. Na het verslepen hebben we een patatje gehaald.


Vrijdag (14 oktober). Ik kon merken dat ik iets te veel gedaan heb de dag ervoor. Pijn aan mijn voet. Ik zat achter de computer wat voor school doen en ook voor mijn blog. Ik schreef echt een leuk artikel al zeg ik het zelf.


Rianne kwam en samen begonnen we vast aan het behang verwijderen van de kamer.


Rianne druk in de weer met het stoomapparaat en mijn schoonmoeder kwam ook helpen. Alles van de muren afkrabben. Ik hielp al zittend op de grond. Maar mijn voet vond het niet meer zo leuk en begon te tintelen. Even rust.


Rond 7 uur waren we klaar en was de kamer kaal. Super fijn.


Thijs had eten gehaald. Lekker, lekker.


De lege kamer. Best gek om te zien.


De volgende dag gaan we verder.


Zaterdag (15 oktober). Monique en Erik-Jan kwamen om te klussen. Erik-Jan had een appeltaart gebakken. Eerst even koffie met een gebakje. Lekker!


Daarna de laatste stukken behang verwijderen en alles ‘schilder klaar’ maken. Ik deed het grondwerk.


Maar ook hier begon mijn pootje weer tegen te stribbelen. Ik zorgde af en toe voor drinken en wat lekkers en zat in het trappengat.


Het plafond is gedaan.


En de voorstrijk zit erop. Dit moet eerst goed drogen.

persoonlijke update
Na het eten heb ik met Thijs in de jacuzzi gezeten. Vraag ons niet hoe ik erin en eruit ben gekomen. Mijn voet deed echt pijn. Te veel gedaan…..

persoonlijke update
Zondag (16 oktober). Ppff een slechte nacht gehad: veel last van mijn voet. In de ochtend kwamen Monique en Erik-Jan weer om te schilderen. Ik mocht niet veel doen. Ik had net zo goed bij de hondjes in het zonnetje kunnen gaan liggen, haha.

persoonlijke update
Lekker bezig! De witte structuur verf komt erop.

persoonlijke update
Ik zat met mijn poot hoog en bezig met sieraden.

persoonlijke update
Eind van de middag was de kamer wit. Wauw, super mooi! Ik hielp een beetje met opruimen.

persoonlijke update
Daarna speelden we spelletjes terwijl we wachten op de sushi. Thijs had deze in de middag al besteld en rond kwart over 5/half 6 zou deze komen.

persoonlijke update
Kwart voor 7 hadden we de sushi. Hier gaat iets mis….. We hebben wel heel lekker gegeten.

persoonlijke update
Maandag (17 oktober). De verf is mooi opgedroogd. Nice! Ik begon de ochtend rustig achter de computer.

persoonlijke update
Aan de telefoon en ondertussen een latte zetten. Daar ging wat mis. Ik had het pijpje van de melkopschuimer niet naar het kopje laten wijzen…. Lekker bezig Merle.

persoonlijke update
In de middag heb ik zittend op de grond de grond schoongemaakt van de geschilderde kamer.

 

Dat is het einde van de persoonlijke update. Langzaam kan ik steeds meer lopen en wikkel ik mijn voet wat beter af. Het gaat helaas nog niet van harte. Rustig aandoen nog want in het weekend ga ik op vakantie. Ik ga met Jolynn naar Curaçao! Nu al zo veel zin in. Hoe ik dat allemaal doe met mijn voet?! Geen idee nog. Check de volgende persoonlijke update maar.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147