Persoonlijke update: enkel verstuikt & spelletjes

persoonlijke update

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update die niet zo heel leuk begint. Mevrouw heeft haar enkel omgezwikt…Gewoon doorgelopen en gedacht: niks aan de hand. Die avond begon mijn enkel zo veel pijn te doen. Ik lig op de bank met mijn voet hoog en strompel door het huis…. Niet heel fijn. In het weekend kwamen er vrienden langs. We speelden spelletjes en hebben lekker gegeten. Een afspraak bij de huisarts stond ook op de planning. Wat daar uitkwam lees je in deze persoonlijke update.


Dinsdag (4 oktober). Na een ochtend werken op school, aan de slag voor de webshop. Ik zette alle sieraden netjes neer en checkte de voorraad.


Daarna bezig met nieuwe letters fotograferen.


En nieuwe epoxy onderzetters online zetten. Zoals je op de lijsten ziet, komt er nog veel meer online.


Na het eten keek ik Expeditie terug. Wat een held die Harry. Maar Thijs mag winnen van mij, haha.


Woensdag (5 oktober). De opening van de Kinderboekenweek. Ik zat in de organisatie en was die dag druk bezig. De groep 8 kinderen zaten verspreid in dit stuk natuur van Doesburg. In groepjes kwamen kinderen voorbij en werden ze voorgelezen uit een stukje van het boek dat de kinderen van groep 8 bij zich hadden. De kinderen vonden het super leuk. Ik heb zelf ’tig’ keer dit pad op en neer gelopen voor foto’s.


Daarna had ik een afspraak bij meneer Raatjes voor mijn buik en toch ook mijn enkel. Deze heb ik die ochtend tijdens het vele lopen omgezwikt. Gewoon doorgelopen en dacht: valt vast wel mee. Ik reed in mijn auto en voelde mijn voet steeds meer pijn doen. Na mijn afspraak reed ik naar mijn ouders om Traumeel zalf op te laten. Daar kon ik helemaal niet meer lopen en mijn voer deed super veel pijn. Paps reed mij naar huis.


Met mijn voet hoog. Deze is helemaal dik en een beetje blauw. Thijs heeft mij zelfs de trap op getild, haha.


Voor het slapengaan een flink laag zalf erop. Het lijkt hier mee te vallen maar ik heb van mijzelf een smalle en dunne voet. Hij is hier echt wat dikker.


Donderdag (6 oktober). Ik lag met buikpijn op de bank en mijn voet die veel pijn deed. Ik strompelde die ochtend af en aan naar de wc. Niet heel lekker….. Ondertussen probeerde ik wat sieraden te maken.


Moeders kwam in de middag. Samen hebben we de voorraden van de epoxy letters bijgewerkt en gekeken wat er bij gemaakt moet worden. Dit kon ik mooi zittend doen.


Vrijdag (7 oktober). Daar zit ze weer met het voetje hoog. Slecht geslapen die nacht: vaak wakker door pijn in mijn voet. Niet heel fijn. Ik begon lekker rustig op de bank met een filmpje.


Mams kwam mijn nieuwe jas brengen die bij haar was afgeleverd. Ik heb een roze en zij een paarse. Lachen.


Die middag maakte ik veel kettingen en heb ik wat dingen anders gedaan qua sieraden.


Na het eten lag ik lekker op de bank met een serie. Ik was moe.


Zaterdag (8 oktober). De ochtend rustig begonnen: alles duurt nu eenmaal langer met dat gestrompel van mij. Ik heb trouwens ook een stok in huis om te gebruiken. Wat blog dingen doen achter de computer die ochtend.


Daarna zat ik op een stoel met mijn poot omhoog: armbandjes maken. Tussendoor probeerden we een van onze nieuwe theeën uit. Deze is echt super lekker! We verkopen deze via bol.com en onze webshop.


Eind van de middag kwam Jolynn. We bestelden sushi. En Jolynn had onze vliegtickets opgehaald voor de vakantie naar Curaçao!

persoonlijke update
Daarna speelden we een potje Keer op Keer 2. En keken we nog een film. Een gezellig avondje.

persoonlijke update
Zondag (9 oktober). De ochtend rustig begonnen. Mijn voet doet nog pijn. Ik heb een afspraak bij de dokter gemaakt. Koffie gemaakt en we gaan de belastingaangifte doen. Heuj.

persoonlijke update
Overleg voor onze webshop over de thee en sieraden. Deze thee is toch ook zo leuk?!

persoonlijke update
De rest van de middag bestond uit armbanden maken met mijn pootje omhoog.

persoonlijke update
Martijn en Mariska kwamen in de avond langs en hadden Chinees gehaald. Lekker en lief! We hebben veel gelachen onder het eten. Helaas moesten ze eerder weg door een niet zo leuk bericht. We zien ze aankomende vrijdag weer.

persoonlijke update
Maandag (10 oktober). Ik had niet zo fijn geslapen door mijn voet. Begon iets te enthousiast aan de ochtend en wilde snel de trap af om een pakketje aan te nemen. Doet vond mijn voet minder leuk en ik zat huilend op de grond van de pijn. Thijs hoorde dat via de camera die in de kast stond in de gang. Hij kreeg mij niet te pakken via de telefoon en werd ongerust. Ik had mijn telefoon namelijk in de kamer liggen. Na een tijdje strompelde ik naar de kamer en belde ik Thijs terug. Hij had mijn moeder gebeld om even te komen checken mij mij. Wat een lieverd. Ik denk dat ik vooral geschrokken was en ineens een soort pijnscheut had. Mama dronk even koffie en we bespraken wat voor de epoxy productie.

persoonlijke update
Mijn nagels gelakt en daarna mails beantwoord voor school en wat andere dingen gedaan.

persoonlijke update
Dit pakket wilde ik dus snel aannemen: ons nieuwe koffiezetapparaat. Thijs maakte zijn pauze thuis om deze uit te pakken en te installeren. En natuurlijk bij mij te kijken hoe het gaat. Lief! We zetten gelijk een kopje koffie. Mmhh, lekker.

persoonlijke update
Mijn vader kwam mij ophalen om naar de huisarts te gaan. Die heeft aan mijn voet gevoeld en wil voor de zekerheid een foto laten maken in het ziekenhuis. Misschien zit er een klein breukje of scheurtje in een botje boven mijn voet. Dat willen ze uitsluiten. Anders zijn mijn enkelbanden flink opgerekt en blijf ik nog wel last van mijn voet houden…. Mmhh. Even afwachten dus.

En daarmee sluit ik deze persoonlijke update af. Dinsdag heb ik een afspraak voor een foto staan. Meestal krijg je gelijk de uitslag. Ik ben benieuwd. Verder wordt onze laatste kamer aangepakt en geschilderd. Helaas zal ik niet veel kunnen helpen denk ik…. We zullen het allemaal wel zien. Meer kan ik toch niet doen.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *