Persoonlijke update: shoppen & naar Tenerife

Persoonlijke update: 

Hoi! Een hele leuke en lange persoonlijke update! Ik heb vakantie en heb dus veel leuke dingen gedaan. Ik ben een dagje wezen shoppen met mijn moeder, met Rianne naar de Ikea geweest, mijn kledingkast over verhuisd naar het appartement van Thijs, een dagje mee geweest met de vrachtwagen van Thijs en de vakantie naar Tenerife is begonnen. Zie alle foto’s in deze persoonlijke update!

 


Dinsdag (21 juli). Ik was onderweg naar mijn ouders. Daar heb ik eerst getankt. Ik had aardig wat kilometers gereden.


En daarna begon het sjouwwerk. Al mijn kleding moest verhuisd worden naar s-Heerenberg. Het samen wonen wordt nu echt serieus. De inhoud eerste kast hebben we verdeeld in tassen ingepakt.


En dan alles in de kast hangen/leggen. Ondertussen moesten we thuis wachten op een pakketje. En daarna reden we terug om deel twee van de kleding op te halen.


En nog wat andere spullen zoals mijn nagellak. Ik heb gelijk uitgezocht wat ik niet meer gebruik.


De andere spullen staan vast klaar in de kamer, maar de kast moet nog komen. Komt allemaal nog….


Na al dat gesjouw hadden we wel wat lekkers verdient: mama en ik haalden lekker kibbeling.


Ohja en mijn nagellak kast staat in de garage te wachten tot twee sterke heren deze naar boven willen tillen, haha.


Woensdag (22 juli). Moeders en ik zijn wezen shoppen in Winterswijk. We hebben vooral veel vakantie inkopen gedaan. Waarom naar Winterswijk? Mijn baas van de winkel in Doetinchem waar ik heb gewerkt heeft hier ook twee winkels. Ik heb daar ook al eens geholpen en ga dat na mijn vakantie weer doen. We zijn daar dus ook even wezen kijken.


Maar lekker lunchen is ook nodig, haha.


En daarna bij de winkels langs waar we voor gingen. Zo leuk ingericht weer.
De grootste boodschappen deden we bij de Kruidvat.


Bij de Xenos zag ik leuk sieraden houders. Alleen stonden we wel heel hoog. Ik zag een trapje en klom erop: even mezelf helpen, haha.


We dronken nog even een lekker kopje koffie in de winkel en ik kon wat kletsen met een collega. Gezellig!


De laatste dingen bij de Hema nog halen. Super grappige mondkapjes met rookworsten en tompoucen.


De schade, haha. Ik haalden ook wat mandjes voor in mijn kledingkast.


Daarna had ik afgesproken met Joanne om uiteten te gaan. We hebben tapas gegeten bij La Cubanita. Dit ging alleen even anders dan normaal. Je moest nu via je telefoon alles bestellen. Grappig!

persoonlijke update
Lekker eten en kletsen. Helaas hadden we maar één uur en drie kwartier de tijd. We voelden wel een beetje een druk zeg maar.


Onze gesprekken waren nog niet klaar: dus gaan we verder op een terrasje met wat drinken. En daar zaten we nog wel een tijdje….


Donderdag (23 juli). Met Rianne ben ik naar de Makro en Ikea geweest. We hebben vast een cadeautje voor haar moeder gehaald. Eerst lekker rondneuzen bij de Makro. Ik zag een heuse Haribo wagen.


Daar hebben we gelijk lekker wat geluncht.

persoonlijke update
Daarna zijn we naar de Ikea gegaan. Lekker rondkijken.

persoonlijke update
En het cadeau voor mijn schoonmoeder regelen. Rianne zag zelf ook een leuk pakket met borden en servies. Ik zei : vind je die echt mooi?! Ja! Dan krijg je die voor je verjaardag. Rianne was helemaal blij. We hebben het servies ook gelijk aan Monique gegeven en die was ook erg blij.


Ik heb na het eten mijn mandjes in de kast ingericht en nog wat geklungeld in huis.

persoonlijke update
Vrijdag (24 juli). In mijn vakantie toch nog vroeg op staan… Ik ging namelijk een dagje met Thijs mee in de vrachtwagen. Leuk om te zien hoe dat allemaal gaat.

persoonlijke update
Thijs is bezig de lading uit te laden. Ik mocht niet mee naar binnen. Ik wachtte netjes in de vrachtwagen. Ik plande ondertussen Instagram posts in.

persoonlijke update
Even bij een wegrestaurantje pauze nemen. En lekker wat eten.

persoonlijke update
En we rijden weer door. Bij het volgende adres moesten we wel heel lang wachten. Ik had mijn laptop al voor de zekerheid mee en kon ik mooi wat artikelen vast maken.

persoonlijke update
Rond half 6 zat de werkdag erop met deze lange jongen. Echt een gaaf gezicht zo. En leuk om eens mee te gaan.


Zaterdag (25 juli). Een dag waarin ik veel gepoetst heb en spullen voor de vakantie heb gepakt. En mijn nagels gelakt. Het is maar wat je belangrijk vindt, haha.


Alles past er maar net in, haha. En dan moet er nog een toilettasje bij….

persoonlijke update
Daarna zijn we gezellig met de vriendengroep uiteten geweest. Jolynn, Ellen, Dennis, Thijs en ik. Het was erg gezellig en lekker.

persoonlijke update
Zondag (26 juli). Half 1 stonden wij al naast ons bed. De vakantie is begonnen! We reden naar Schiphol om op het vliegtuig naar Tenerife te stappen. Tja, met mondkapjes en al.

persoonlijke update
Jaaa, die hadden we wel nodig om 3 uur ‘s nachts, haha.

persoonlijke update
Rond half 6 konden we boarden.

persoonlijke update
En daar zijn de mondkapjes weer. Vier uur lang hebben we met het mondkapje opgezeten. Even een dingetje, maar het was te doen.


In het vliegtuig heb ik een beetje wat weggedommeld. Echt slapen lukte niet echt.


Toen we geland waren, werden we met een busje naar het hotel gebracht. Hier moesten we heel even wachten totdat de kamer klaar was.


En tadaaa onze kamer voor de aankomende dagen. Wauw echt zo mooi!

persoonlijke update
De badkamer is ook al zo mooi.

persoonlijke update
En dit is het mooie uitzicht vanaf ons balkon. Hier kunnen we uren naar kijken. Vanaf de zwembaden op het park, lopen we zo naar de zee. Super gaaf!

persoonlijke update
We hebben ons omgekleed en hebben maar eens een rondje in het hotel en buiten gelopen. Wat is het er mooi! Alleen binnen in het hotel moet je een mondkapje op. Buiten hoeft het gelukkig niet. En met eten mag je kapje natuurlijk ook af ;).


Bij het strand hebben we even wat lekkers gegeten.

persoonlijke update
En daarna de bikini aan en we hebben nog even bij het zwembad/strand gelegen.

persoonlijke update
En we gaan het eten eens proberen in het hotel. Echt zoooo lekker zeg. En zo veel keuze uit verschillende dingen. Gelukkig zijn we hier nog een paar dagen, haha.

persoonlijke update
Het is wel een gedoe om eten te halen. Dan moet je mondkapje op. Wanneer je aan tafel zit, dan mag die af. Dit gaat vast nog een keer mis in deze dagen.


Maandag (27 juli). Het ontbijt is net zo lekker als het avondeten. Mmmh, zo veel keuze. Je eet je voor de hele dag al vol joh, haha.


Hier doen ze ook aan handdoekje leggen zoals wij dat noemen. Er is plek zat hoor, maar voor de zekerheid hebben mijn vader en ik vast onze handdoeken klaargelegd. Je kan gewoon een handdoek bij het zwembad van het hotel pakken. Mijn moeder nam ook nog haar eigen handdoek mee van Darum. Altijd lachen.

persoonlijke update
We haalden gelijk in het supermarktje wat water en daarna hebben we de bikini en zwembroek aangetrokken. Eerst lekker een kop koffie bij het zwembad.

persoonlijke update
En daarna lekker chillen.

persoonlijke update
Er zijn drie zwembaden en we lagen bij dit zwembadje met heerlijke ligbedjes erin.

persoonlijke update
Het is ook een infinitypool en dit zie je dan aan de overkant. Het strand en een stukje boulevard.

persoonlijke update
We gaan eens even lekker liggen. Dit is echt zo chill! Tussendoor hebben we nog een kleine lunchpauze gehad.

persoonlijke update
En daarna lekker liggen en af en toe wat zwemmen.

Dat is deze hele lange persoonlijke update dan, haha. Zo veel leuke dingen al gedaan in mijn eerste vakantieweek. En nu heerlijk genieten in de zon op Tenerife. De volgende zomerfoto’s zie je volgende week in een nieuwe persoonlijke update!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *