Persoonlijke update: sauna, high wine & overgeven

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update die alle kanten op gaat. In het begin van de week was het lekker chill met een dagje sauna. Ik zat verder lekker in de tuin en maakte nog wat armbandjes voor Heppy. Ik had een high wine en de markt in Duiven was. Alleen heb ik die markt niet meegemaakt. Ik lag op de bank met een emmertje naast mij… Lees deze persoonlijke update vooral verder.

Dinsdag (23 augustus). De dag ervoor had ik mijn kledingkast opgeruimd. Veel items, ga ik verkopen op Vinted. Even een klusje om alles te fotograferen en online te zetten.


In de middag lag ik lekker in de tuin en las ik mijn boek uit.


Ook maakte ik wat nieuwe armbandjes voor de aankomende markten. Deze zijn gezellig met die smiley’s.

We hebben deze week weer lekkere Hallo Fresh maaltijden.


Woensdag (24 augustus). Ik ging met Jolynn en Joanne een dagje naar de sauna: Thermen Berendonck. Ik sprak met Jolynn af en we haalde Joanne op.

Wat een prachtige spa is Berendonck. Ondanks het warme weer was het nog best druk. We hebben veel in het buitenbad gelegen met lekker een cocktailtje erbij.

Met onze badjas aan was het nog best warm. Badjassen kopen die wat dunner zijn is handig.


Helemaal relaxt. Het was erg gezellig.

Als afsluiter hebben we nog in Druten wat gegeten toen we Joanne naar huis brachten.

Donderdag (25 augustus). Het was een warme dag. Ik zat eerst onder de overkapping achter de laptop. Mijn nieuwe bralette van Rose July aan.

Daarna lekker in de tuin met een boek en verkoelende waterspray.

Tussendoor naar Arioque voor mijn benen. Lekker de airco aan.

In de tuin deed ik onze sproeier aan. Het ligbedje werd ook lekker nat. Hier ging ik daarna op liggen. Lekker verkoelend.


Na het eten: aan de slag voor de webshop. We hadden een bestelling en sommige producten waren nabesteld. Die heb ik dus gemaakt.

Vrijdag (26 augustus). Ik begon de ochtend met schoonmaken en twee pakketjes in pakken die ik via Vinted heb verkocht.

Rond twee uur had ik met Jolynn afgesproken in de stad. We hadden een high wine voor haar verjaardag. Proost!

Lekkere wijn en super veel lekkere hapjes. Onze buiken zat goed vol. We liepen daarna nog een rondje stad en winkels in.

Jolynn bleef slapen. Thijs haalde ons op, want ja, rijden mocht niet meer. We aten wat later en Jolynn en ik zijn daarna nog de jacuzzi in geweest.


En we speelden een spelletje Keer op Keer.

persoonlijke updateZaterdag (27 augustus). Na het ontbijt ging Jolynn hardlopen. Ik ben nou niet zo sportief dus op de fiets wilde ik wel mee, haha. We brachten gelijk een pakketje weg van mij.

persoonlijke updateOndertussen kwamen er leuke pakketjes binnen!

persoonlijke update
Nog even lunchen samen. En daarna bracht ik Jolynn naar het station.

persoonlijke updateIk ben daarna druk bezig geweest voor de webshop. De laatste dingen voor de markt klaarmaken en nog wat armbandjes maken.

persoonlijke updateDe laatste Hello Fresh maaltijd. Thijs at buiten de deur dus ik heb deze maaltijd voor mijzelf gemaakt. Ik had achteraf toch ook buiten de deur willen eten…..

persoonlijke updateMet een wijntje op de bank keek ik een serie.

persoonlijke updateZondag (28 augustus). Ik werd in de nacht totaal niet lekker. Zweten en buikpijn. Rond 6 uur in de ochtend sprintte ik naar de wasbak en daar kwam deel een van de maaltijd eruit. Thijs geroepen en die heeft mij geholpen terug in bed te komen. Twee uurtjes laten begon het overgeven weer. Bah. De kip uit de Hele Fresh maaltijd bleek over datum te zijn. Heb ik niet gecheckt…. Oops. Ik ben naar beneden gekomen en mijn ouders en Rianne waren daar ook.

persoonlijke update
We hadden de kermismarkt in Duiven. Helaas niet voor mij…. Ik was zo moe en misselijk. Thijs is even mee geweest om alle spullen te helpen opzetten en daarna naar huis gegaan. Ik heb op de bank gelegen met een emmertje naast mij.

persoonlijke update
Pimmetje hield mij gezellig gezelschap die dag ook. Tussendoor had ik het emmertje helaas weer nodig. Blegh.

persoonlijke update
Ondertussen kreeg ik foto’s van de markt. Het ging er best goed. Super lief dat ze het zo deden.

persoonlijke updateNa die tijd kwam iedereen nog even bij ons om na te praten. Rianne bleef daarna bij ons. Thijs wilde niet dat ik alleen thuis zou blijven met het spugen en alles. Ik zag dat zelf ook niet zo zitten. Aangezien ik ook bijna niks gegetene en gedronken had. Rianne heeft wat spulletjes opgehaald om te blijven slapen. Ik kreeg een beschuitje om weer eens proberen te eten.

persoonlijke update
Samen met Pim wat tv kijken en ik ben op de bank blijven liggen om te slapen. Ik wilde niet op mijn zij draaien. Dat voelde niet fijn. Op de bank kan ik mij moeilijk omdraaien. Daar ben ik dus blijven slapen. Rianne heeft bij mij gelegen op een matras. Super lief van haar.

persoonlijke update
Maandag (29 augustus). Ik heb beter geslapen. En had dorst die ochtend. Niet normaal. Rianne vulde een bidon met drinken en ik at weer een beschuitje. Ze ging naar de supermarkt om eten voor Pim te halen en nam deze smoothie ook mee. Dat ging er wel goed in.

persoonlijke update
Ook at ik voorzichtig wat chipjes. Lekker zout. Aangezien ik een lage bloeddruk heb en niet veel gegeten, leek Rianne dit wel een slimme zet.

persoonlijke update
Verder lag ik veel op de bank. Sliep ik en Rianne maar bezig met de armbandjes. Super lief! Die dag gelukkig niet meer hoeven overgeven. Maar wel super moe en voelde mij heel slapjes. Hopelijk gaat het snel beter.

Dat is deze persoonlijke update dan weer. Ik heb wel geleerd om goed te kijken wat ik eet. Man, man, heb mij nog nooit zo beroerd gevoeld. Hopelijk gaat het snel wat beter. Aankomende week gelukkig nog vrij. Wel in het weekend twee markten. Hopen dat ik dan weer de oude ben.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *