Persoonlijke update: padellen en markt Giesbeek

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik een lekker lang weekend vrij had. Doordeweeks heb ik veel gewerkt aan mijn blog en de voorraad van de webshop. In het weekend ging ik padellen, naar festival Achterland en kwamen er vrienden op bezoek. Het was mooi weer dus de BBQ kon aan. Mijn ouders kwamen gezellig bij ons. En we hadden nog een markt in Giesbeek.

 


Dinsdag (23 mei). Na een ochtend werken zat ik veel achter de laptop. Ik wilde thee maken voor Thijs en mij. Er ging iets mis…. En ik kan je vertellen. De dag ervoor heb ik ook al een dubbelwandig glas laten vallen. Oeps….


Ik heb nog wat enkelbandjes gemaakt voor de aankomende markten.


Woensdag (24 mei). Na school ben ik met moeders naar de berging gegaan. We hebben veel nieuwe epoxy spullen gemaakt. We hebben op de markten veel verkocht. Willen we natuurlijk weer aanvullen.

Nog even naar de Action wat kleine dingen halen.


Donderdag (25 mei). Werken op school, werken aan mijn blog en een online vergadering. Ik eindigde deze dag met sporten.

Na het eten lekker in de jacuzzi.


En dan is het weer tijd voor Temptation Island!

Vrijdag (26 mei). Na een ochtend werken op school heb ik het huis schoongemaakt en daarna een artikel afmaken. Daarna naar Levi voor de bijles.

Even langs de Kruidvat geweest voor nieuwe shampoo en er was korting op de bodylotions van de Kruidvat. Deze ruiken zooo lekker.


Ik kwam thuis en ik bedacht mij dat ik de nieuwe kaarten voor de webshop op school vergeten ben. Hup snel in de auto en naar school racen voordat deze dicht gaat. Deze kaarten heeft een collega van mij zelf getekend. Super knap!

Na het eten keek ik een film op Netflix.

Zaterdag (27 mei). Ik ging met Thijs samen padellen. Althans…. dat dacht ik. Hij had als verrassing mijn neefje en nichtje ook gevraagd om te komen. Zij spelen het namelijk al veel vaker en langer.

persoonlijke update
Ik heb al meer ballen geraakt dan de vorige keer, haha. Het was erg gezellig.

persoonlijke update
Mijn neefje bleef daar om nog met vrienden te spelen en mijn nichtje brachten we naar huis. Mijn vader was er op de koffie dus beleven we nog wat drinken daar.

persoonlijke updateDaarna thuis snel douchen en ging ik naar Karlijn. We zijn samen naar het Achterland festival in Doetinchem gegaan. Een festival met veel eten en drinken en muziek hoekjes.

persoonlijke updateWe hebben gezellig bijgekletst.

persoonlijke update
En lekker wat gegeten daar. Het was wel super duur…. Maargoed: het was lekker, haha.

persoonlijke updateDaarna ging ik naar huis en kwamen Lisa en Jelmer op bezoek. Jelmer en Thijs gingen hardlopen. Lisa en ik er op de fiets achteraan, haha.

persoonlijke update
We gaan niet zomaar mee natuurlijk. We hadden het plan om een ijsje te halen, haha.

persoonlijke updateDe mannen hebben een flink stuk gelopen, knap hoor! En buurman en buurman hebben blijkbaar ook nog eens dezelfde hardloop schoenen, haha.

persoonlijke updateDaarna was het tijd om te relaxen in de jacuzzi. Hier hebben we met drinken en wat lekkers wel bijna 2 uur ingezeten, haha. Het was erg gezellig.

Zondag (28 mei). Een rustig dagje. In de ochtend uitgeslapen en wat buiten achter de laptop gedaan. Daarna heb ik wat nieuwe enkelbandjes gemaakt voor de markt.


Onze enkelbandjes zijn weer aangevuld. Daarna heb ik nog even gelezen in een tijdschrift.

Mijn ouders kwamen daarna voor een BBQ. We hebben wat laatste dingen voor de markt geregeld en na de BBQ de auto ingepakt. Het aanzetten van de BBQ duurde even.

Maar na lang wachten heb je lekker eten.

Thijs had op TikTok een filmpje gezien hoe je je BBQ borstel kan schoonmaken. Een pan kokend water en daarin een vaatwastablet. Dat werkt echt top!

Maandag (29 mei). Tweede Pinksterdag en wij hadden een markt in Giesbeek. Met moeders reed ik rond kwart voor 9 er heen. Om 10 uur stond onze kraam.

Een nieuwe toevoeging! De kaarten van mijn collega.


En we hebben een leuke actie op onze sieraden.

persoonlijke update
Het liep de hele dag lekker door. Veel mensen en ook veel kopers. Dat is een goed teken.

persoonlijke updateAan de overkant stond een kraam met wat lekkers: noten, chocolade en gedroogd fruit. Die vrouw schreeuwde maar raak alsof ze echt op een markt stond. Mama heeft daar wat lekkers gehaald. We konden er niet omheen zeg maar, haha.

persoonlijke update
In de zon werd het chocolade een beetje warm. Ik legde het in de schaduw in de heg van het huis achter ons, haha.

persoonlijke updateWe hadden Thijs ondertussen geappt of hij nog wat zeeppompjes kon brengen vanuit de voorraad. Die gingen als een malle. Papa was ondertussen ook gekomen.

persoonlijke updateEen kleine blik achter de kraam. Onze voorraden letters en sieraden uitgestald.

persoonlijke updateAf en toe ging ik wel even zitten. Ik heb nog erg last van mijn keel en was heel schor. Aan het eind van de dag was mijn stem echt bijna weg….

persoonlijke updateNa een geslaagde dag hebben we wat ‘makkelijk’s gegeten. Een mooie afsluiter.

Dat was de persoonlijke update weer. Het mooie weer blijft lekker doorgaan. Ik ga dan ook weer foto’s maken met Gabrielle en in het weekend heb ik een uitje met vrienden. En onze volgende markt staat ook alweer gepland op zondag: Didam op Stelten. De foto’s volgen in de volgende persoonlijke update.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1151

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *