Persoonlijke update: nog ziek en markt

Persoonlijke update: 

Hoi! Het is een persoonlijke update met veel snot en zakdoeken. Ik was afgelopen week nog ziek. Een voorhoofdsholte- en bijholte ontsteking. Niet heel erg fijn. In het weekend gin het wat beter en ben ik uiteten geweest. En we hadden een markt in Winterswijk. Een groot succes! Veel plezier met deze foto’s van de persoonlijke update. 


Dinsdag (12 december). Ik ben nog steeds ziek. Mijn hoofd knal uit elkaar van pijn. Er zit een hoop snot vast. Thijs heeft neusspray met zou gehaald.


Ik lag de hele dag op de bank met een serie.


Woensdag (13 december). Ik probeerde wat te stomen in de jacuzzi. Het snot kwam langzaam los. Wel was ik daarna heel moe.


Dus daar liggen we weer. Met een serie op de bank. En zakdoeken.


Donderdag (14 december). Ik was nog een dag thuis. Het gaat langzaam wel beter. Het snot komt los. Ik snuit mij rot joh, bah. Mijn hoekje van de bank met volle zakdoeken, haha.


Lekker met een dekentje een serie kijken. Het is wel lekker sfeervol in huis.

Vrijdag (15 december). Nog steeds thuis met een hoofd vol snot. Gelukkig wel minder pijn. Het komt er nu allemaal uit. Ik heb in een rustig tempo wat schoongemaakt.

En ik typte een artikel.


Ik zit meer rechtop en dat lijdt tot volle zakdoeken, haha. Echt zo vies al dat snot. Ik weet het: het is van mezelf.

Vrijdagavond is nog steeds pizza-avond bij ons. We kijken de eerste aflevering van Sleepers. Spannend!

Daarna was het tijd voor The Masked Singer. Thijs had een lekker plankje gemaakt voor mij en een glas ruim inschonken met een cocktail, haha.

Zaterdag (16 december). In de ochtend deed ik rustig aan. Begin van de middag reed ik naar oma. Er werd een nieuwe luxaflex geplaatst. Digitaal met een afstandbediening. Hiermee hebben we mijn oma geholpen.

De jongen die het kwam maken was ook heel vriendelijk voor mijn oma. Het was echt lachen. Maar tadaaa! Haar luxaflex is voor gefixt.

Omdat oma de dag erna jarig is had ik taart gehaald. Dit hebben we gezellig samen gegeten met mijn moeder erbij.

Thijs had een nieuw en handig systeem met bakjes voor de markten. Dit hebben we samen in orde gemaakt.

Daarna zijn we uiteten geweest met Kim en Robin. Een all you can eat restaurant. Er was zo veel keuze!

En ook de wijn was erbij inbegrepen. Dat laten Kim en ik ons geen twee keer zeggen. Proost!

En een heerlijk toetje als afsluiter. Daarna rollend het bed in, haha.

Zondag (17 december). We hadden een wintermarkt in Winterswijk. De markt starte om 12 uur. Om half 11 waren we er om op te bouwen.

En daar staan we! Spot jij het blije hoofd van mijn vader?! Haha.

persoonlijke update

Er liepen om 12 uur gelijk al wel mensen rond. Maar nog niet heel erg druk. We hebben eerst lekker geluncht.

persoonlijke update

Maar daarna begon de drukte. Niet normaal. Tijd voor koffie of plassen was er nauwelijks. Zo veel leuke mensen aan de kraam.

persoonlijke update

Lieve Velca kwam langs en heeft wat foto’s gemaakt. Zelf had ik daar amper tijd voor. Het was maar goed dat we met z’n drieën achter de kraam stonden.

persoonlijke update

Tussendoor kregen we van de organisatie nog erwtensoep en van de bewoonster van de flat achter ons kregen we thee en koffie. Echt super lief!

persoonlijke update

Rond 16:00 werd het langzaam iets rustiger. Maar nog steeds genoeg mensen bij de kraam. De middag vloog echt voorbij zo.

persoonlijke update

Kim en Robin kwamen ook nog even langs. Super lief! Gelukkig had ik toen even tijd om te kletsen haha.

persoonlijke update

Het werd langzaam wat donkerder rond half 5. We hebben onze lampen aangezet en dat was maar goed ook. De markt was om 17:00 afgelopen. Maar om 17:10 hadden wij nog steeds klanten. Om ons heen begonnen kramen al af te ruimen. Wij nog niet!

persoonlijke update

Kijk hoe leeg deze etagère is. Het was echt een goede en geslaagde markt!

persoonlijke update

Omdat het al wat later was hebben we gauw wat bij de Mac Donalds gegeten. Hadden we wel verdient dachten we zo.

persoonlijke update

Eenmaal thuis heb ik wat dingen opgeruimd en was het tijd voor de finale van Expeditie. Het was super spannend! Zelfs zo spannend dat Thijs een stukje meekeek, heeft het hele seizoen niet gevolgd maar de finale vond hij zelfs spannend.

Maandag (18 december). Ik werkte de ochtend weer op school. Ik kwam thuis en zag dat een deel van mijn Shein bestelling er was. Ik had nieuwe glitter boots besteld voor kerst. Die waren er nog niet. Maar mijn bikini al wel, haha. Ik dacht: vast leuk voor Bonaire.

persoonlijke update

Moeders kwam in de middag. Marktzaken bespreken en mij helpen met het filmen van een samenwerking.

En dat was de persoonlijke update. Het gaat gelukkig stukken beter. Nog wel wat snot maar dat is te doen. Aankomende week gaan we kerst vieren op school en staan we op de minimarkt op Landal Stroombroek. Zin in!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *