Persoonlijke update: reis naar Amerika!

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin je mijn laatste werkweek voor de vakantie ziet. We hadden verjaardagen en de Koningsspelen waren. Maar daarna….. Begon onze reis naar Amerika! Yes, zo leuk. Je ziet onze heenreis en al wat eten voorbij komen.


Dinsdag (18 april). Na een ochtend werken op school en thuis even bloggen, ging ik naar de stad. Ik heb wat afgegeven bij Rose July en haalde een cadeautje voor mijn schoonvader.


Ons warm water doet het niet. De monteur komt woensdag dus ik heb even bij mijn ouders gedoucht. Een koude douche is voor mij niet weggelegd, haha.

Woensdag (19 april). Ik bleef iets langer op school om wat te kletsen met collega’s. haha. Daarna zat ik lekker buiten in de zon. Wat voor Instagram bezig. Eind van de middag werd onze ketel gemaakt.


Na het eten zijn we nog even in de jacuzzi gegaan. Lekker! Kijk hoe mooi ons boompje bloeit. Er zit ook een duif in met een nestje.

Donderdag (20 april). Na een ochtend werken op school ging ik door naar Meneer Raatjes. Kijken of hij mij kan helpen met mijn knie die pijn doet en dik is van het vocht. Daarna haalde ik nog wat nieuwe epoxy items op bij moeders. Deze heb ik gelijk online gezet en voor Instagram gefotografeerd.

Na het eten hadden we de verjaardag van Martijn. Gezellig!


Vrijdag (21 april). Koningsspelen op school. Ik was een beetje moe en het was een drukke ochtend. Maar gezellig! Daarna had ik vakantie! Het huis schoonmaken en naar Levi voor bijles.


Bij de Blokker haalde ik een wereldstekker. Handig om in Amerika te hebben.

Vieren dat we vakantie hebben met pizza en een nieuwe Flikken Maastricht aflevering.

Zaterdag (22 april). Schoonvaders is over twee dagen jarig maar dan zijn wij in Amerika. We hebben vast zijn verjaardag gevierd.

Daarna ging ik mijn koffer inpakken en alle andere dingen regelen voor de vakantie.


Mijn ouders kwamen eten en daarna hebben we de laatste dingen ingepakt. We moeten vroeg op maar vroeg slapen lukte niet echt. Dan kijk ik eerst nog naar Make Up Your Mind.

Zondag (23 april). Om 3 uur in de nacht stonden we op. Het was niet druk op de weg naar Düsseldorf, haha. Onze reis naar Los Angeles gaat beginnen!

Na het inchecken en de douane waren we wel toe aan koffie.


Met een klein vliegtuigje vlogen we naar Schiphol. Ja mensen, het is echt waar. Dit was een stuk goedkoper dan rechtstreeks vanaf Schiphol naar Los Angeles vliegen.

Op Schiphol hadden we tijd voor een lekker ontbijtje.

En daar zitten we dan in het vliegtuig naar LA. We hadden extra beenruimte geboekt. Nou, die was heel erg ruim. Zo houden we het wel 10 en een half uur vol.

We hebben er zin in! In de tijd hebben we een filmpje gekeken, beetje geprobeerd te slapen en we kregen veel lekker eten.

persoonlijke updateJammie jammie. Slapen lukte mij niet echt. Ik heb een serie gekeken en wat muziek geluisterd.

persoonlijke update
Hier vliegen we over Amerika. Kijk hoe vet dit landschap eruit ziet.

persoonlijke update
En daar zijn we! De vlucht ging prima en de tijd was eigenlijk zo voorbij.

persoonlijke updateJoey en Monica hebben ons opgehaald. Joey is een achterneef van Thijs. We zitten bij hen in huis. Echt super lief!

persoonlijke updateEn wat doe je als je net in Los Angeles bent? Juist…. eten! Haha. Deze reuze burrito hebben we gedeeld. Echt zo lekker!

persoonlijke updateDaarna hebben we de spullen uitgepakt en cadeautjes gegeven aan de familie. We hadden speciaal voor hen Hollandse epoxy items gemaakt.

persoonlijke update
Even langs de supermarkt wat boodschappen halen. Zo veel keuze daar. Man man. Ik ben helemaal blij met de Oreo koekjes, haha.

persoonlijke updateEen heerlijke hamburger als avondeten. Ik kreeg hem niet op. Alles wat je niet opeet kun je gewoon meenemen in een doggybag, zo ideaal.

En dat was de persoonlijke update gedeeltelijk uit Amerika. De maandag sla ik even over in verband met tijdsverschil. Ik plan deze update namelijk in en de rest van de week kijk ik even wat handig is. Maar dat er een persoonlijke update komt met veel foto’s uit Amerika is zeker!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *