Persoonlijke update: mijn verjaardag vieren

Persoonlijke update:

Hoi! Een feestelijke persoonlijke update! Afgelopen zondag was ik jarig. Jawel mensen: deze meid is 26 jaar geworden. Het hele weekend was het een beetje feest. Mag niet te veel mensen op een dag he… Dan verdelen we dat. Oma, vrienden en mijn ouders. Iedereen kwam verspreid. En ik had een hele bijzondere taart voor mijn verjaardag, leuk! Zie het het feestweekend en meer in de persoonlijke update.


Dinsdag (16 november). Een ochtend werken op school en daarna ging ik naar Arioque. Ik kreeg een peeling en we maakten foto’s daarvan.


Ik ben geel! Deze peeling moest twee uurtjes blijven zitten. En ik wilde nog naar de winkel gaan… Maar even niet, haha.


Ik reed daarna naar mijn ouders en heb daar gegeten. Ze zijn daar flink in de wijk aan het bouwen. Staat zelfs een bord bij hen op de oprit.


Woensdag (17 november). Ik had een studiedag. Doordat we niet met veel bij elkaar mogen zijn, werk de ochtend thuis of op school ingevuld met dingen die we zelf wilden doen. Ik ging op zoek naar materiaal voor groep 3 en vulde wat dingen voor rapporten in. Een stukje Kosmisch wat ik in een groep geef. Je moet het jezelf wel gemakkelijk maken dan.


Tussendoor pauze en ik keek een YouTube video.


Het middagprogramma was al digitaal. We hadden twee online cursussen over hoogbegaafdheid.


Ik was helemaal gaar na die dag. Even lekker chillen in de jacuzzi na het eten.


Donderdag (18 november). Ik werkte op school en regelde nog een hoop voor het Sinterklaasfeest op school. Thuis ging ik verder met teksten schrijven.


Na het eten deed ik mijn nagels keek ik Expeditie.


Vrijdag (19 november). Een drukke dag op school. Ik was laat thuis en ging bij mijn ouders eten.


Met moeders daarna even nog naar de supermarkt. Vast een traktatie halen voor school.


Zaterdag (20 november). Mijn oma kwam die ochtend voor mijn verjaardag.


Een groot cadeau…


Waahhh deze vriend is zo leuk! Geweldig.


Om de verjaardag toch nog een beetje speciaal te maken, heb ik een ‘ Hebing taart’ laten maken.


Als grapje voor mijn ouders. Ze vonden hem geweldig. En hij is lekker!

persoonlijke update
Daarna ging ik het huis een beetje schoonmaken en kwamen er al wat verjaardagskaarten in de bus. Ook een leuk en lief pakketje van mijn tante!

persoonlijke update
Verder was ik bezig met foto’s maken voor mijn Insta. Van onder andere deze thee van Emmathee. Misschien leuk om te weten dat je met de code: girls10 10 % korting krijgt op je bestelling daar. Bovenop de 20 % korting die er nu is door blackfriday. Je vindt er zo veel heerlijke losse theeën met bijzondere smaken.

persoonlijke update
Jolynn kwam daarna bij ons eten. Kijk nou wat een leuk cadeau. Een bol die vanzelf groeit. Ideaal voor mij, haha.

persoonlijke update
Sushi op mijn oudejaarsavond!

persoonlijke update
Daarna kwamen Dennis, Ellen en Karlijn nog.

persoonlijke update
Het was een gezellige avond: veel gelachen en nog een paar potjes ping pong gespeeld. Lachen! Rond 1 uur lagen we in bed. Jolynn bleef gezellig slapen.

persoonlijke update
Zondag (21 november). Happy Birthday to me! We sliepen uit en zijn daarna met brownies, pepernoten en koffie het bubbelbad in geweest.

persoonlijke update
Lekker rustig wakker worden op mijn verjaardag.

persoonlijke update
Er kwam zelfs nog een leuk pakketje voor mijn blog. Thijs bracht daarna Jolynn naar de trein. Een leuk logeerpartijtje was het, haha.


Mijn ouders, schoonvader en schoonzusje kwamen. Ik kreeg van Rianne een leuk pakket met veel lekkers en deze leuke vriend, haha.

persoonlijke update
Tijd voor de Hebing taart!

persoonlijke update
Taart eten, een potje ping pong en veel lachen. Echt super gezellig.

persoonlijke update
En als avondeten: Chinees! We maken ons eigen restaurant zo. En dan is mijn verjaardag weer voorbij. Het was een gezellige dag.

persoonlijke update
Maandag (22 november). Ik stond de hele dag voor de groep. Er was geen inval en de leerkracht had een uitvaart. Ik heb in de middag met de kids mijn verjaardag gevierd. We speelden Bingo en ze hadden zelf een ‘verjaardagsboekje’ voor mij gemaakt. Zo lief!


Na de vergadering op school had ik trek. Mijn ouders kwamen en we maakten de restjes Chinees op. De saus warmde ik iets te hard op, haha. Whoops.

Dat is de feestelijke persoonlijke update dan. Het was een heel leuk weekend. Goed verwend en lekker veel gegeten. Ik ga nu als 26-jarige door het leven, haha. Hoe dat gaat zie je volgende week weer.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *