Persoonlijke update: leuk nieuws & BBQ

persoonlijke update

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik heel gaaf nieuws vertel. Het heeft te maken met onze webshop…. Verder was het heerlijk warm weer en hier heb ik van genoten. In het weekend hebben we veel geregeld en hadden we een lekkere BBQ. Lees vooral verder in deze persoonlijke update en kom achter het leuke nieuws!


Dinsdag (21 juni). Ik werkte de hele dag op school. Na het eten bracht ik een maskertje aan die ik aan het testen ben. Haha, heerlijk hoor.


Woensdag (22 juni). Ik werkte de ochtend op school en toetste veel kinderen op lezen. Hoor wel tien keer dezelfde woorden achter elkaar, haha.


Daarna was het lekker weer buiten. Laptop mee en in de zon bloggen.


Thijs was iets later thuis. Ik had alvast gegeten en hij daarna. We keken een aflevering Divorce en ondertussen bestelde ik kleding.


Lekker nog een stukje wandelen. Ik liep mijn nieuwe schoenen van Shein in.


Donderdag (23 juni). Wat een warme dag. Na het werken op school heb ik mijn bikini aangedaan. Het leek wel vakantie zo. Toch tussendoor nog even bloggen.


Wat verkoeling zoeken onder de sproeier.


We aten fijn in de overkapping en daarna keken we daar een filmpje.


Ik keek verder nog Temptation en ondertussen bezig met armbandje.


Vrijdag (24 juni). Een leerling nam afscheid van onze school. Ik kreeg dit van hem. Super lief.


Mijn pakketje van NA-KD! Daarna schoonmaken en wat achter de computer doen.

Ik had daarna weer een uurtje bijles bij Levi. Ik lees met hem en oefen spelling, Hij had zijn rapport gekregen en was vooruit gegaan. Hier wijs hij super trots op. Daarna reed ik naar mijn ouders. Mijn moeder kon de auto ophalen bij de garage. Ik bracht haar erheen. Kijk trouwens eens naar mijn kleine roze geurvriendjes in de auto.


Daarna zijn mijn moeder en ik naar de Action en het Kruidvat gegaan. We hebben wat spulletjes gehaald voor onze marktkraam. Vertel ik zo meer over….

Het was alweer etenstijd en aangezien Thijs laat was en mijn vader een BBQ had, zijn we een pasta gaan eten buiten de deur. Konden we gelijk wat dingen overleggen.


Thuis nog even een lekker wijntje en daarna lekker naar bed.

persoonlijke updateZaterdag (25 juni). Over de markt dus. We staan met onze webshop Heppy op deze markt in Wehl. Deze is woensdag 29 juni. Dus we moeten nog het één en ander regelen. Maar wel super gaaf!

persoonlijke update
Thijs en ik gingen gelijk op pad: kratjes halen. Deze gaan we wit maken en hier kunnen we leuk spullen op/in zetten op onze kraam.

persoonlijke updateTussendoor even een broodje eten.

persoonlijke update
En ach we waren vlakbij een Fiat dealer en daar liepen we naar binnen. In no time konden we een proefrit maken in een Hybride Fiat 500, haha. Rijd best fijn moet ik zeggen. (geld beleggen)

persoonlijke update
Nog even kijken bij een garage er vlakbij. Hier staan ook veel mooie Fiats. Deze is wel heel blits, haha.

persoonlijke update
Door naar huis en met Rianne aan de slag voor de markt. We waren bezig met de sieraden en mijn ouders kwamen ondertussen ook. Deze is erg leuk geworden moet ik zeggen.

persoonlijke update
Wat voorbereidingen doen en zo konden we met z’n allen het één en ander overleggen. We gaan met z’n vijven de raam doen. Gezellig!

persoonlijke updateWe aten samen wat en ik ging nog met de mannen op pad om een kaartenrek op te halen op te halen in de buurt. Nog wat drinken als afsluiter in de overkapping.

Zondag (26 juni). Ik begon de ochtend met sporten, wat achter de laptop en bezig voor de markt. Onze kaartenstandaard even goed schoonmaken.


In de middag heb ik spullen gepakt voor outfitfoto’s. We gaan naar de moeder van Thijs. Daar gaan we ergens leuke foto’s maken.


Voordat we weg gingen was Thijs nog even langs de Action geweest. Dingen voor de markt halen. Daar hoort dit niet bij hoor…. Maar wat een vent, hilarisch.

persoonlijke update
Bij Monique een lekker BBQ.

persoonlijke update
Proost! We hebben veel gelachen die middag/avond.

persoonlijke update
Al helemaal toen we onder het genot van een taartje liedjes gingen raden. Ik weet de hele tekst van een liedje maar titel en artiest…. geen idee joh.

persoonlijke update
Maandag (27 juni). Een fijne en drukke dag op school. Daarna reed ik naar Doetinchem om wat dingen op te halen voor de markt.

Dat is de persoonlijke update. We zijn dus lekker druk bezig met voorbereidingen voor de markt. En hebben er super veel zin in! Woensdag is het zo ver dus ik ben heel benieuwd. Hoe de markt was, lees je volgende week.

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *