Persoonlijke update: high tea thuis en pakketjes

Persoonlijke update: 

Hoi! Tijd voor weer een leuke persoonlijke update. Wat een bijzondere week weer. Wij waren ons aan het voorbereiden op de laatste week voor de vakantie: noodopvang en een klein kerstfeestje. Wordt dat ineens zaterdag weer helemaal omgegooid voor de  vervroegde persconferentie… Ppff gedoe weer. Afgelopen week ontging ik wel super leuke pakketjes. Hier werd ik helemaal blij van. En ik had met vriendinnen thuis een high tea. Kijk mee in de persoonlijke update.


Dinsdag (14 december). Na de ochtend gewerkt te hebben op school ging ik naar Arioque. Ik had weer een laserbehandeling voor mijn oksels en daarna overlegden we veel.


Thuis bezig voor mijn Instagram en ik zag dat mijn bol lekker groeit. Super leuk! In de avond keek ik dé persconferentie…. Eerder kerstvakantie.


Woensdag (15 december). De ochtend werkte ik op school en ik was bezig met woordjes knippen tussen de begeleiding van de kids door. We overlegden over volgende week. We hebben de maandag nog als gewone lesdag en vieren dan kerst met de kinderen. De rest van de week is er noodopvang en kun je op school werken. We gaan relaxter de vakantie in zo denk ik.


Toen ik thuis kwam lagen er drie pakketten. Eentje van NA-KD en twee van Kruu.com. Ik ga een photobooth van ze testen. Die middag probeerde ik dat ding in elkaar te zetten. Best nog een klus.


Het installeren van pakket één: de Photobooth. Even een klusje. Helaas kwam ik er niet helemaal zelf uit en kwamen paps en mams langs.


Moeders bakte pannenkoeken en papa en ik bezig met pakketjes uitpakken en spullen installeren/maken. Daarna lekker samen eten.


Nog een leuk pakket!


Alles is gemaakt en geïnstalleerd. Super fijn! Mijn moeder had deze Kippie trui gehaald bij Kippie. Geweldig! Thijs en ik zullen deze beide dragen, haha.


De schoenen opbergdoos die ik gekregen heb…. Niet de mooiste uitstraling, haha. Ik lag daarna lekker op de bank.


Donderdag (16 december). Na het werken op school lakte ik mijn nagels en zat ik achter de computer.


Tussendoor maakte ik een video en ook nog stories voor op mijn Instagram.


Na het eten keek ik Expeditie. Een spannende halve finale. Ik hoop dat Robbert wint. De enige homo tussen de vrouwen, geweldig haha.


Vrijdag (17 december). Ik had een leuk dagje op school. In de middag lekker kerstwerkjes met groep 4 en 5 gedaan. Toen ik thuis kwam, lag er weer een leuk pakket. Hoewel…. ik had vier items bij Femme Luxe besteld. Krijg je er twee. Niet zo netjes.


Thijs kwam thuis met zijn kerstpakket. Zat super veel (lekkers) in.


Jaaaa de finale van The Masked! Die Tygo, geweldig.


Het kerstpakket werd gelijk door Thijs uitgetest. Lekker!


Zaterdag (18 december). Ik had die dag afgesproken met Karlijn en Joanne. Ze hadden nog iets voor mijn verjaardag. Als eerst kreeg ik deze ring van Karlijn. Zo leuk!

persoonlijke update
Er kwam een lekkere high tea bij mij thuis. Mmhh zo lekker en oh zo veel.

persoonlijke update
Eten en kletsen. Dat kunnen wij wel.

persoonlijke update
Ook werd de Photobooth door ons uitgetest. Echt zo lachen. We hebben leuke foto’s gemaakt.

persoonlijke update
Tussendoor waar een lekker hapje.

persoonlijke update
Ik kreeg ook deze lieve kerstkaart met lipbalm van een samenwerking.

persoonlijke update
Haha, geweldig! Rond 15:00 ging Joanne naar huis en Thijs nam Karlijn daarna mee en zette haar thuis af. Hij moest toch naar de kapper.

persoonlijke update
En daar kwam nog een leuk pakket binnen. Totaal niet verwacht. Super lief dit. Er zit een super fijne chill set in en een mooie bralette.

persoonlijke update
En daar is ie dan….. De vreselijke vervroegde persconferentie…..De planning op school moet weer aangepast worden. Ik ben wel klaar met die lockdowns zeg. En al helemaal met kerst. Het plan van aankomende week: Intratuin bezoeken. Weg, van de baan. Blegh.

persoonlijke update
Zondag (19 december). Een rustig ochtend. Beetje de was gedaan en lekker in de jacuzzi.

persoonlijke update
Thijs maakte en heerlijk lunch. Ondertussen was ik bezig met kerstkaartjes maken.

persoonlijke update
Even naar de supermarkt samen en gelijk wat foto’s maken. Daarna ging ik verder met de kerstkaartjes en mijn blog.


Beetje bloggen nog en wat foto’s voor mijn Insta en blog maken eind van de middag. Haha, hoe gezellig met de kerstman.


Mijn ouders kwamen een pakket ophalen bij ons. Thijs heeft heerlijk voor ons gekookt. Super lekker.


Jaaaa de finale van Expeditie. Robbert gewonnen, geweldig gedaan. Wel een beetje een abrupt einde van de aflevering. Raar….


Maandag (20 december). Ik ging naar school en dacht dat ik de middag noodopvang moest verzorgen. Bleek er een invaller te zijn die dat de hele dag deed, haha. Chill, kon ik andere dingen doen.


Rond half 4 was ik thuis. Even nog wat voor mijn blog doen.

 

Dat is de persoonlijke update dan. Het is allemaal wat…. weer een lockdown. Zoals ik al zei: ik ben er wel klaar mee. Hopelijk gaat het snel de goede kant op. Aankomende week werk ik dus een beetje op school en verder veel thuis. En in het weekend is het kerst! Dat gaan we gezellig vieren. Nu al zin in!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *