Persoonlijke update: escape room & BBQ

Persoonlijke update: 

Hoi! Een persoonlijke update met veel zomerse foto’s. Wat een lekker weertje was het afgelopen week. Heerlijk van genoten. We hebben dan ook de BBQ aangedaan. Met vrienden zijn we uiteten geweest nadat we eerst een Escape Room hebben gespeeld. In deze persoonlijke update lees je of er eruit zijn gekomen…..

Dinsdag (6 juni). Na gewerkt te hebben op school, reed ik even naar huis. Wat bloggen en kletsen met schoonmoeders die er was. Daarna had ik weer een vergadering op school.

Lekker buiten onder de overkapping daarna!


Woensdag (7 juni). Een ochtend werken op school. Ik nam de leestoetsen af. Tussendoor een lekkere cappuccino.

Moeders kwam daarna bij mij en we hebben samen de voorraad epoxy doorgenomen en gekeken wat we erbij willen maken.


Na het eten, lag ik lekker op de bank. Thijs had een heerlijke mango smoothie gemaakt. Helaas was onze blender hierna kapot. Ding lekt, haha. Dat is niet handig.

Donderdag (8 juni). Ik kwam thuis van school en ging lekker buiten zitten werken. Thijs kwam mij een heerlijk verfrissend drankje brengen.

Ik heb wat nieuwe enkelbandjes gemaakt voor de markten.


Haha, je ziet mijn ringen goed zitten zo. Maar eens wisselen van vinger.

Vrijdag (9 juni). Na het werken op school, heb thuis het een en ander schoongemaakt. Mama kwam daarna spullen voor de BBQ brengen en we dronken samen wat.

Even lekker in de zon liggen.

Na het eten ben ik met Thijs naar de stad gegaan. Op zoek naar een nieuwe blender en we liepen bij Rose July naar binnen. Altijd leuk om rond te kijken daar. Even gekeken hoe het gaat met onze kaarten die daar liggen. Dat loopt lekker. We kunnen er weer een aantal bijvullen.


En ik vond een super leuk sportsetje! Deze gaat mee naar huis.

Thijs haalde nog een ijsje en ik een lekkere ijskoffie. Daarna zijn we naar huis gegaan.


Even langs de supermarkt geweest nog voor wat lekkers.


Zaterdag (10 juni). Ik heb gesport en daarna lekker buiten koffie drinken met Thijs.


Thijs ging naar de kapper en zette mij eerst af in Doetinchem. Ik ben naar Rose July gegaan om de kaarten aan te vullen en ging nog een paar andere winkels in. Kijk hoe leuk deze lamp is bij de So Low?!

Thijs pikte mij weer op en we zijn met de auto nog door de wasstraat gegaan. We kregen er een soort lichtshow bij, haha.


Heel even in de tuin liggen nog en daarna ging ik mij klaarmaken om met vrienden weg te gaan.

We zijn klaar voor een volgende Escape room! De vorige keer hebben wij bij Mama Bazooka al een escape room gedaan. We hadden nu gereserveerd voor The Dome. De beste, moeilijkste en leukste escape room van Nederland.

Met nog iets meer dan 1 minuut over, zijn we eruit gekomen! Echt knap van ons, haha. Deze escape room is echt een aanrader om eens te doen. Zo veel kamers en opdrachten. We vonden het erg leuk om te doen.

En ontsnappen maakt wederom weer hongerig. We hebben in Bunschoten-Spakenburg heerlijk wat op een terrasje gegeten.

Een heerlijk toetje en het was feest!


Martijn deed net of Thijs jarig was en vroeg of er vuurwerk bij het toetje kon komen. Gebeurde ook nog, geniaal. We hebben erg gelachen.


Zondag (11 juni). De avond ervoor hebben we Jolynn opgepikt en ze bleef bij ons slapen. Ze loopt samen met Thijs, mijn ouders en Theo de Keppelrun. Een goed ontbijt is belangrijk.

persoonlijke update
Daarna reden we naar Keppel waar eerst de 5 km start. Dit om half 11 en het was al super warm. Thijs en mijn vader hebben het knap gedaan! Thijs heeft zelfs nog een eindsprint ingezet, knap hoor.

persoonlijke update
Ik was van de aanmoediging en de tassen vasthouden, haha.

persoonlijke update
Na de 5 km was het tijd voor de 10 km om half 12. Mijn moeder, Theo en Jolynn liepen deze. Jolynn dacht: ik start lekker vooraan, haha.

persoonlijke updateMet papa en Thijs heb ik even wat gedronken. In de schaduw konden ze even bijkomen.

persoonlijke updateDaarna kwamen de 10 km lopers binnen. Echt knap gedaan met deze warmte! We hebben nog even naar de kids run gekeken en daarna reden we naar huis.

persoonlijke update
We gaan bij ons de BBQ aan doen. Eerst even douchen allemaal en bijkomen. Ondertussen heb ik mijn geweldige flamingo lamp opgehangen in de overkapping.

persoonlijke updateLekker wat drinken en langzaam alles pakken voor de BBQ.

persoonlijke updateLekker lekker hoor.

persoonlijke update
In een soort van toerbeurten hebben we allemaal het vlees omgedraaid, haha. Ook ik was aan die beurt. Op mijn Mini Mouse slippers, wahaha.

persoonlijke update
Na de BBQ plofte ik lekker op de bank. Dit keer met een aardbeien smoothie. Hoe leuk heeft Thijs dit gemaakt?!

persoonlijke updateMaandag (12 juni). Ee drukke ochtend op school. Daarna zat ik in de overkapping en werkte ik aan mijn blog. Daarna schoof ik aan online bij een vergadering van school.

Dat is de persoonlijke update dan weer. Het blijft zo lekker warm aankomende week. Heerlijk! In het weekend staat een sauna bezoek gepland. Maar ik denk dat dat meer een zwembad bezoek buiten gaat worden, haha.

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *