Persoonlijke update: eerste werkweek, kapper & bios

Persoonlijke update: 

Hoi! Leuk dat je weer naar een nieuwe persoonlijke update kijkt! Afgelopen week was de eerste werkweek na de vakantie. Deze is goed verlopen. Het was weer erg leuk op school met de kids. Verder ben ik naar de kapper geweest en heb ik nog wat dingen over verhuisd. Thijs en ik zijn naar de film geweest en nog naar wat meubelzaken. Genoeg leuke foto’s weer deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (25 augustus). De tweede dag werken op school. Althans tot ongeveer 13:00. Je zit er na twee dagen al helemaal in. Thijs begon later deze dag en mijn vader was nog vrij. Samen hebben ze mijn kast naar ons appartement verhuisd. (plus: mijn fiets is met een fietsendrager deze kant opgekomen).


Na het werk reed ik naar mijn ouders om wat spulletjes te halen en ik heb de kamer hiermee verder ingericht. Hier komt nog een video van online.


Het was alweer etenstijd. We bestelden een super lekkere hamburger.

persoonlijke update
Woensdag (26 augustus). Na een ochtend werken, ging ik naar de kapper. Er is een flink stuk af. Het ziet er weer beter uit.


Daarna: schoonmaak tijd. Ik gebruikte mijn nieuwe Swiffer. Gaat handig!


Iedereen denkt altijd dat wij veel uiteten gaan en bestellen. Zit wel een kern van waarheid in, maar ook koken we hoor, haha. Doordeweeks moet ik toch echt voor mijzelf koken.


Ik zat daarna gedoucht en al chill op de bank. Gaat ineens de deur open: Dennis en Ellen. Even kijken of ik nog leef en wat klus dingen bespreken. Gezellig!


Donderdag (27 augustus). Na school kon ik eindelijk het één en ander voor de blog doen. Eerst veel mailtjes beantwoorden.


Na het bloggen heb ik gesport voor het eten. Lekker bezig op de hometrainer. Ik kan hier alles op zien. Hoe hard ik ga, calorieën en er zijn verschillende standen. Ik voelde mijn benen lichtelijk de volgende dag….

persoonlijke update
Vrijdag (28 augustus). De laatste ochtend van de week op school werken. In mijn blije jurk van NA-KD. De kinderen vonden dat ik er leuk uit zag.


Na het werk haalde ik wat kleine boodschapjes. En ik zag ze al liggen hoor….

persoonlijke update
En we kruipen weer achter de laptop. Ik maakte twee artikelen die middag.

persoonlijke update
Rond etenstijd was Thijs al thuis. We keken daarna samen een film met wat lekkers.


Zaterdag (29 augustus). Koffie drinken en samen wat dingen overleggen.


Daarna deden we boodschappen en nog even langs de Action. We kochten een fruitmand.

persoonlijke update
Na het eten zijn we nog wat andere boodschappen in Duitsland gaan doen. Is maar 10 minuten rijden vanaf ons. Mondkapje op en  rondneuzen daar. De drankafdeling is er zoooo groot. En goedkoper.

persoonlijke update
Ik zag deze vrolijke fles voor 3 euro. Dat gaan we eens proberen. Daarna reden we nog naar de DM (een drogisterij ) en haalden daar nog wat dingen.


We kookten daarna samen Roti.

persoonlijke update
‘s Avonds gingen we naar de film: Alles is zoals het zou moeten zijn. Echt een grappige en leuke film.

persoonlijke update
Lang geleden dat we naar de film zijn geweest. Het is wel lekker rustig nu.


Zondag (30 augustus). In de ochtend hebben we wat geklungeld in huis. Na de lunch zijn we op pad gegaan. Eerst met de auto door de wasstraat.

persoonlijke update
Daarna naar Duiven gereden en wat meubelzaken bezocht. Op zoek naar een nieuw salontafeltje voor in de kamer.

persoonlijke update
Misschien toch een nieuwe set: een eetkamertafel erbij, haha. We hebben gewoon wat rondgekeken.

persoonlijke update
En voor een nieuwe camera gekeken voor mij.


Met een collega van Thijs en zijn vriendin zijn we die avond uiteten geweest. Tapas eten in Zelhem. Echt super lekker!


Kijk hoe schattig dit soepje is?!


En een lekker toetje. Ik heb echt heerlijk gegeten!


Maandag (31 augustus). Ik heb de ochtend weer gewerkt en daarna reed ik naar de stad. Ik moest wat ophalen en daarna ben ik thuis aan de blog gegaan.

Dat was deze persoonlijke update dan! De eerste werkweek was erg leuk. We zijn het schooljaar goed gestart. Aankomende week ga ik weer lekker aan het werk en in de middagen weer bloggen. De foto’s zien we volgende week weer in een nieuwe persoonlijke update!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *