Persoonlijke update: Dreamfields & afscheid

Persoonlijke update:

Hoi! Een persoonlijke update waarin ik naar Dreamfields ging! Het was alleen wel heel erg warm die dag. Kijk hoe de feestdag eruit ziet in deze persoonlijke update. Daarnaast nam mijn moeder afscheid op haar school en daar was ik bij.


Dinsdag (4 juli). Ik heb die ochtend niet gewerkt maar was bij mijn moeder op school. Het was haar laatste werkdag na 32 jaar daar gewerkt te hebben. Samen met papa kwam ze naar school en ik was er ook als verrassing. De hele dag hadden ze een programma voor haar in elkaar gezet. Eerst waren er allemaal oud leerlingen van haar.


Buiten had mama een ijscokar geregeld en kregen de kinderen van de school een ijsje. Wij mochten ook, haha.


En onze bijna gepensioneerde mama ook.

Samen met wat collega’s een taartje eten en daarna konden we naar de eindmusical van groep 8 kijken.

Daarna was er een kleine receptie waar ouders, kinderen, (oud) collega’s en wie mama nog meer kende afscheid konden nemen.

Het werd gelukkig wat mooier weer.

Gezellig wat kletsen met mensen en Thijs was er ook. Mama was helemaal verrast.

Daarna moesten paps en mams met mij mee terug rijden. Niet helemaal aan gedacht wat mama allemaal kreeg voor afscheidscadeau’s. Heel veel bloemen ook.

Maar het past in mijn Fiatje hoor, haha.

Thuis bij mama alles uitgepakt en opgeruimd. Daarna zijn we met z’n vieren uiteten geweest in Doetinchem bij de Beren. Een mooie afsluiter van de dag.


En lekker natuurlijk.


Woensdag (5 juli). Ik kwam thuis na mijn werk en zag dat de wind hier ook wel hard is geweest. De stoelen waren omgewaaid. Verder viel het allemaal mee hier.

Ik ging achter de computer bezig en daarna maakte ik wat armbandjes.

Donderdag (6 juli). Ik werkte die ochtend buiten de klassen. Veel dingen regelen voor de laatste schoolweek.


Thuis ging ik verder achter de laptop voor mijn blog en was ik bezig op Insta. Thijs kwam mij een lekkere ijskoffie brengen, super lief.


Eind van de middag zijn we naar de stad gegaan. Langs de KPN en daarna naar Rose July om wat dingen te bespreken.

Ach ja en dan is het etenstijd….. Dan kunnen we net zo goed wat eten in de stad. Ik moest ook snel wat eten want om 19:30 had ik de afscheidsmusical van mijn school.

Deze was erg leuk en grappig. Daarna hebben we met een aantal collega’s nog wat gedronken op school


Vrijdag (7 juli). Weer een ochtend werken aan dingen voor de laatste schoolweek.


Eenmaal thuis ging ik aan de slag voor nieuwe kettingen.


Deze kunnen weer mooi mee naar de markt!


Daarna even chillen in de zon.

Thijs kwam thuis en we maakten een pakketje open wat is gekomen. Een verrassing van Thijs. Als mijn auto straks roze is, kan ik gaan poetsen. Stiekem hoop ik dat Thijs mijn auto gaat poetsen, haha.

Na het eten zat ik lekker buiten met een filmpje.

Zaterdag (8 juli). In de ochtend even gesport, belastingaangifte gedaan en gedoucht. Mijn ouders en Rianne kwamen daarna. Zij gaan naar de markt in Dinxperlo met ANNADESY. Eerst samen lekker lunchen.


Daarna heeft Thijs mij weggebracht naar Dreamfields. Eerst hebben we Iris opgehaald. Ze had als bedankje lekker snoepjes gehaald.


Het was druk joh…. En warm. Phoe. We zouden op Floor wachten maar die appte al: ga maar vast naar binnen in de schaduw staan en haal maar vast drinken.


Het water ging er goed in. Alcohol met die hitte vinden wij niet zo’n goed plan. Daar hebben we mee gewacht.


Maar daar zijn we hoor!

En Floor is er ook. Daarna hebben we de rest van de vriendinnen groep opgezocht.

Veel mensen stonden in de schaduw bij de podia. Veels te warm in de zon. En dansen was ook een beetje te warm, haha. We hebben eerst wat rondgelopen.

Een paar meiden gingen even pootje baden.

persoonlijke update
En wij hebben een ijsje gehaald. Lekker fris.

persoonlijke updateNa wat gedanst te hebben in de schaduw kregen we trek. Een lekkere pizza.

persoonlijke updateEr verschenen iets meer wolken en het werd wat aangenamer. De sfeer zit er wel goed in.

persoonlijke update
We hebben een groot gedeelte van de middag en avond bij de MainStage gestaan. Hier traden Kriss Kross Amsterdam op.

persoonlijke updateProost!

persoonlijke update
Kijk hoe mooi die zon zo ondergaat. We wilden graag bij de Cross Over feesttent staan. Maar in die tent was het nog zo warm. Erbuiten staan en dansen gaat ook, haha.

persoonlijke updateEen wafel tussendoor. Even bijkomen, haha.

persoonlijke updateTja… Ik zeg verder niks, haha.

persoonlijke updateDe podia werden naarmate het donker werd, steeds mooier. We hebben ze allemaal even bewonderd.

persoonlijke update
De hardcore stage was wel het mooiste om te zien. Helaas niet zo onze muziek.

persoonlijke update
Weer terug naar de Main Stage waar we de avond afsloten. Het was super gezellig en heel leuk. Wel warm…. Floor, Iris en ik zijn iets eerder weggegaan en hebben het eind vuurwerk gezien op weg naar de auto.

persoonlijke update
En daar begon de ellende. 12 uur in de nacht liepen we richting de plek waar Thijs ons had afgezet. Tijn de vriend van Floor zou daar ook komen. Die heeft dat plekje net nog kunnen halen en nam Floor snel mee. Thijs was nergens te bekennen. Ze hebben net nadat Tijn daar heen is gereden de weg afgesloten van halen en brengen. WTF?!

persoonlijke update
Thijs kon daar dus niet meer door en werd helemaal omgeleid. Met nog duizend andere auto’s. Het was een grote chaos. Wat onhandig zeg. Hij werd Giesbeek ingestuurd en vond daar een plekje in een wijk om stil te staan. Daar stonden meer auto’. Heel Giesbeek stond vol met auto’s. Iris en ik zijn naar hem toe gelopen. Wat onhandig geregeld dit zeg. Overal zaten mensen aan de kant van de weg te wachten of te bellen. Rond half 2 hebben we Thijs gevonden. Rond kwart over 2 lag ik in mijn bed. Dit had veel eerder kunnen zijn. Maargoed. Het is goed gekomen. Maar ik denk dat Dreamfielfs hier niet zo goed over nagedacht heeft….

persoonlijke updateZondag (9 juli). Ik sliep lekker uit en deed rustig aan. Thijs ging met vrienden lunchen en mijn moeder kwam bij mij. We aten samen en hebben gekletst.

persoonlijke updateOok hebben de kratten voor de markten even goed geordend.

persoonlijke update
Daarna heb ik nog wat kettinkjes gemaakt.

persoonlijke update
Maandag (10 juli). Ik werkt die dag langer op school. Ik hielp bij de doordraaimiddag. En regelde andere dingen.

En dat is de persoonlijke update dan weer. Ik heb echt genoten van Dreamfields. Volgend jaar ben ik er weer bij! Hopelijk is het dan wel minder warm. Aankomende week is de laatste schoolweek en hebben we het hele weekend markt in Doesburg. Super leuk! En daarna begint mijn zomervakantie! In de volgende persoonlijke update zie je de foto’s weer.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *