Persoonlijke update: Bloggers By Nature Event

Persoonlijke update: 

Hoi! Een leuke nieuwe persoonlijke update. Afgelopen week heb ik lekker veel buiten gewerkt. Met moeders ben ik naar de Ikea geweest en in het weekend was het Bloggers By Nature Event. Hoe die dag eruit zag, lees je in deze persoonlijke update.

 


Dinsdag (20 juni). We hadden de avond ervoor nieuwe latte macchiato glazen gehaald bij de Action. Ik kwam thuis van het werk op school en kreeg een lekkere latte van Thijs in ons nieuwe glas. Ziet er mooi uit! Ik werkte even wat achter de laptop.


Daarna ging ik naar Arioque voor mijn oksels en benen. De haartjes op mijn benen worden steeds minder. Ik hoef mij nog maar misschien twee keer in de maand te scheren.

Lekker buiten eten. Maar ineens begon het wel heel hard te regen. Met een paar minuten was het ook weer weg. Helaas was de bijkeuken goed nat geregend…


We hebben een nieuwe blender gekocht. Thijs heeft gelijk een lekkere smoothie ermee gemaakt.


Woensdag (21 juni). Na een ochtend werken, heb ik nieuwe kleding bij NA-KD uitgezocht.

Daarna nog twee artikelen maken.

Donderdag (22 juni). Na gewerkt te hebben op school ben ik met moeders naar de Ikea gegaan. We hebben wat dingen voor de markten gehaald. Eerst een bakkie koffie met wat lekkers.


Dit rek kunnen we goed gebruiken om kaarten aan te hangen. Deze gaat mee. Daarna zijn we nog even langs de Action geweest.

Vaders had een etentje dus mama at bij ons. Terwijl Thijs frietjes ging halen, hebben mama en ik nog wat sleutelhangers in orde gemaakt.


En weer een lekkere smoothie van Thijs. Hij gaat helemaal los, haha.


Vrijdag (23 juni). Een ochtend werken en ik keek wat spellingstoetsen na. Kreeg ik van een collega een appje: Merle, moet je het zelf wel goed verbeteren, haha. Oeps. Ik ben ook maar een mens ;).


Een bestelling inpakken, schoonmaken en daarna bijles aan Levi.


Met Thijs was het tijd voor pizza onder de overkapping en een serie aan.


Zaterdag (24 juni). Ik stond vroeg op want ik ging naar Haarlem rijden. Daar is het Bloggers by Nature Event. Een event voor bloggers waarin ik cursussen kon volgen en bloggers kon ontmoeten.

Rond kwart voor 10 was ik al in Haarlem. Eerst een kopje koffie of thee en wat kletsen.


We waren op het hoofdkantoor van Hulc. Een mooi boekje om dingen in te noteren. Dan begon de eerste masterclass: zoekwoorden.

En daarna was er lunchpauze. Mmhh een heerlijk verzorgde lunch. Ik had ondertussen al veel gepraat met Esmee van ‘Esmee Lifestyle’, een interieur styliste en met Claudia van @claudiacarreiro.strategie (zij gaf de Reels training). Een gezellig clubje bij elkaar.


Na de lunch schoof ik met een paar bloggers aan bij de Masterclass van Esmee die het event organiseerde. We hebben samen gepraat over dingen waar we tegen aan lopen in ons werk als blogger (of in mijn geval ook als influencer). Het hele gesprek was ik al afgeleid door de leuke schommels die er hingen. Na afloop wilde ik natuurlijk op de foto, haha.


Na een korte pauze schoof ik aan bij de Reels training door Claudia. Super interessant, ik heb handige tips gekregen en kreeg ook leuke ideeën door haar verhaal.

persoonlijke update
Nog een kleine korte pauze en daar was de laatste masterclass van die dag dan. Ik had een blogreview van een medewerker van Yoast. Hij heeft verschillende blogs besproken van ons. Ook die van mij. Ik kreeg er handige tips uit. Iets met een vinkje omzetten en Google indexeert mij beter. Het leven kan zo simpel zijn, zei ik al, haha. Je moet het maar net even weten.

persoonlijke update
Nog even napraten onder het genot van bitterballen en een lekker drankje. Ik zette Esmee af bij het station en ging daarna zelf naar huis. Moe maar voldaan.

persoonlijke update
Maar toen… file. Blegh. Daarom woon ik liever in het oosten van het land, haha.

persoonlijke update
Ik heb tussendoor maar wat makkelijks te eten gehaald. Toen ik thuis kwam heb ik verteld aan Thijs hoe de dag was en daarna ging ik alweer slapen.

persoonlijke updateZondag (25 juni). We zijn naar oude bekenden van Thijs van vroeger geweest. Ze hadden bij ons wat besteld en dit hebben we afgegeven.

persoonlijke updateDaarna hebben we lekkere broodjes gehaald en samen geluncht onder de overkapping. Thijs ging daarna achter de computer aan de slag.

persoonlijke update
En ik onder de overkapping buiten achter de laptop. We gaan met de webshop veranderd van systeem. Ik was bezig producten over te zetten en maakte gelijk een lijstjes waar nog foto’s van gemaakt moeten worden.

persoonlijke update
Na een tijdje kreeg ik het wel heel warm. Even afkoelen onder de sproeier. Het ligbedje heb ik ook nat gemaakt. Hier heb ik vervolgens nog even op gelegen. Lekker fris.

persoonlijke updateMet het warme weer hadden we niet echt zin om te koken. We hebben sushi besteld, lekker!

persoonlijke updateEn daarna op de fiets nog samen een ijsje gehaald in het dorp.

Maandag (26 juni). Ik werkte de ochtend iets langer op school en daarna was ik thuis druk achter de laptop bezig. Ook tussendoor even nieuwe vitaminepillen bestellen, haha.

Dat was de persoonlijke update van afgelopen week weer. Aankomende week staan er twee markten gepland. Daar heb ik super veel zin in!

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *