Onesies: 10 redenen waarom ze geweldig zijn!

Hoi! Vandaag een artikel over mijn favoriete chill kleding: onesies. Het wordt steeds kouder en dan willen we lekker dikke kleding aan. ’s Avonds lekker op de bank chillen in een dikke joggingbroek of pyjama. Maar is er iets nieuws op de markt gekomen wat ik liever draag. Een onesie! In dit artikel komen 10 redenen waarom onesies geweldig zijn!

Waarom onesies geweldig zijn:

1. Ze zitten gewoon lekker! Tja, dat is de voornaamste reden. Ze zitten zo lekker chill. Ze zitten niet strak, maar lekker losjes. Yes we like that!

2. Ze gaan makkelijk aan en uit. De rits los en floep, de onesie valt naar beneden. Geen gestuntel met knopen, touwtjes of weet ik wat. Alleen een rits. Zo makkelijk. Doordat alles aan elkaar zit als een pak trek je hem makkelijk aan.

3.Ze zijn lekker warm. Wanneer je een onesie aan hebt ga je mij niet vertellen dat je het koud hebt. Ze zijn lekker dik en doordat het één pak is blijft alles lekker warm, hihi.

4.Ze zijn zo lekker zacht! Jeej, lekker aaien, haha. Hoe fijn is die zachte stof van een onesie :).

5.Onesie en Netflix zijn met elkaar verbonden, haha. Lekker op de bank een serie of film op Netflix kijken en je onesie aan hebben. Ultiem geluk ;).

6.Op het laatste moment toch carnaval gaan vieren, maar geen outfit? Trek je onesie aan. Alle onsies hebben wel een staartje of oortjes van een dier. Tadaaa, je bent verkleed.

7.Onesies zijn gewoon schattig. Hoe leuk is die muts met oortjes eraan, hihi. Of het kleine staartje wat er soms aan zit. Je voelt je gewoon even een dier, haha.

8. Pyjama ergens vergeten? Je onesie slaapt ook heerlijk! Of je pyjama is te koud? Trek je onesie aan. Lekker warm en slaapt heerlijk.

9.Je kan er van alles onder aan. Niemand die het ziet, haha. Alleen een bh of een leuk oud shirt. Het maakt niet uit!

10. Een onesie is een reden om naar de Primark te gaan. Heb je eenmaal een onesie, dan wil je er vast nog wel één of meer. De Primark heeft voor een klein prijsje de leukste onesies! Hé wat vervelend om daar dan heen te moeten ;).

Dat waren dan mijn 10 redenen waarom onesies geweldig zijn. Ik chill echt super graag in mijn onesies. Ik heb er 2 en die zijn van de Primark:

 

 

Ik ben heel benieuwd of jullie ook een onesie hebben en wat voor één? Waarom is voor jullie een onesie zo geweldig? Laat een reactie achter!

 

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. Hey merle

    Leuke post, het zou fijn zijn als je aljouw onesies een voor een zou aantrekken en filmen want ik weet niet hoe ik een onesie moet aantrekken. Zou je dat alsjeblieft willen doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *