Kerstvakantie vlog 2021 #1: kerst, vader jarig & jaarwisseling

Hoi! Een vlog, Merle? Weet je nog wat dat is? Haha, flauw. Maar ik geef het toe: het is lang geleden dat ik gevlogd heb. Tijd om dat te veranderen met deze kerstvakantie vlog. Ik heb nu twee weken vakantie. De eerste week zit erop. Het was een leuke week waarin ik kerst vierde, mijn vader 60 werd en we vierden de jaarwisseling. Kijk mee naar de gezellig kerstvakantie vlog.

De weken na mijn laatste vlog heb ik het druk gehad. Niet echt tijd gehad om te vloggen. Nu het vakantie is, kan dat makkelijker. Hoewel… in de vakantie ben ik ook druk met mijn blog. Ik zit best veel achter de computer. Die momenten heb ik niet zo gefilmd. Niet heel erg boeiend, haha.

Maar er stonden ook andere leuke dingen op de planning. Kerst 2021! Dit vierde ik met familie.Lekker eten en spelletjes. Ohja en The Streamers! Gezellig hoor.

Mijn vader werd 60 jaar en dat vierden we ook. Uiteten kan niet dus kwamen mijn ouders in ‘ons restaurant’. Met een knallend begin!

En eind van deze week laten we 2021 achter ons en begint 2022. Dit met oliebollen in het bubbelbad en The Masked Singer.
Kijk verder mee naar alle gezellige beelden in de Kerstvakantie vlog. Er gaan namelijk ook wat dingetjes mis….

Kerstvakantie vlog #1

Vond je de vlog weer leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog bij de video. Dat zou ik erg leuk vinden. De eerste week is gezellig geweest van de vakantie.

Aankomende week heb ik nog vakantie. Thijs moet weer werken. Ik ga natuurlijk ook thuis nog aan het werk voor mijn blog. Verder komen vriendinnen op bezoek hier. Nu al zin in! We gaan een high tea doen.

Hopelijk heb jij ook fijne feestdagen gehad. We gaan knallend 2022 in! En wie weet wat dit jaar allemaal gaat brengen.

Heb jij een fijne jaarwisseling gehad?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *