Curacao vlog 2021 #2: verschillende strandjes af & regen?

Hoi! De tweede Curacao vlog is hier. Ik kon niet wachten om de vlogs te maken. Zo ben je weer even terug op de geweldige vakantie.  Ik ben van 8 t/m 15 augustus met mijn ouders op Curacao geweest. Wat een heerlijk eiland en wat hebben we genoten. In de tweede Curaçao vlog zie je ons tweede deel van de vakantie daar. En dat is zeker heel erg leuk. Veel kijkplezier!

Heb je mijn eerste vlog gemist? Deze kun je HIER terug kijken. Je ziet in deel 1 onze heenreis, ik geef je een bungalow tour en we chillen veel aan het strand. OHja en we bezoeken een dagje Willemstad. Maar dat is allemaal in de eerste Curacao vlog te zien.

In het tweede deel liggen we ook lekker veel aan het strand. Hoe verrassend?! Haha. We liggen wel telkens op een ander plekje. Beetje zwemmen in de zee tussen de visjes en lekker eten en drinken (lees: ijskoffie en nacho’s!). We huren ook een dagje een auto. Met de auto rijden we langs verschillende strandjes langs de westkust.

We zien de volgende strandjes: Kokomo Beach, Playa Lagun en Playa Porto Mari. Op elk strand komen we wel gezellige dieren tegen: lepelaars, kippen, varkentjes en we komen onderweg ook nog flamingo’s tegen. Echt zo gaaf! De laatste dagen chillen we ook aan het strand en het regent zelfs even op Curacao. Dat heeft ook wel weer iets, het voelde gewoon aan als warme regen, haha. En aan alle vakantie’s komt een einde. Zo ook aan deze en vliegen we helaas weer terug naar het regenachtige Nederland.

Curacao vlog 2021 #2

En vond je deze tweede vlog ook leuk? Doe dan zeker een duimpje omhoog bij de video! Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Wat een mooi, fijn en chill eiland is Curacao. Ik zou er zeker nog wel weer heen willen. Dat wordt dan de derde keer. Het verveelt nooit daar. Het weer is top, mooie stranden en de mensen zijn er super vriendelijk. Een ideaal vakantie eiland!

Zou jij naar Curacao willen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *