Curacao vlog 2021 #1: heenreis, bungalow tour & Willemstad

Hoi! Daar is dan de eerste Curacao vlog! Ik vind het altijd heel leuk om vlogs te bewerken na mijn vakantie. Zo ben ik weer heel even terug. Ik ben van 8 t/m 15 augustus met mijn ouders op Curacao geweest. Wat een heerlijk eiland en wat hebben we genoten. Mijn eerste curaรงao vlog is al een feestje!

We zijn al eens eerder naar Curacao geweest. Dat is al zes jaar geleden geweest. We hadden er helemaal zin in om nog eens te gaan. Heerlijk naar een tropisch eiland met mooie stranden en lekker eten. En dat was het zeker ruim negen uur vliegen waard.

Je ziet in deze eerste Curacao vlog de heenreis. Weer even wennen om zo lang een mondkapje op te hebben. Maar het is niet anders. Wanneer we aankomen, laat ik gelijk onze bungalow zien op het Papagao Beach Resort waar wij verblijven. Dit is bij de Jan Thiel Baai.

Een bekende strandplek waar veel mensen heen gaan. En dat hebben we geweten: het was best druk vonden wij. Maar het was zeker gezellig.We gaan lekker liggen op het strand: beetje lezen en zwemmen in de infinity pool. Ohja en uitkijken voor de leguanen op het strand.

Ook gaan we nog een dagje naar Willemstad. Het was warm maar we hebben veel gelopen en gezien. Ik heb zelfs mijn eigen parfum gemaakt!ย De Curacao vlog sluiten we af met een etentje met familie. We kwamen erachter dat zij ook op het eiland zaten. We hebben gezellig samen gegeten.

Heel veel kijkplezier met deze eerste Curacao vlog!

Curacao vlog #1

Vond je de eerste vlog al leuk? Doen dan een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren. Vlog nummer twee komt er ook aan. Daarin zie je nog meer stranddagen en we gaan met een huurauto op pad. We bezoeken verschillende strandjes en zien daarbij veel dieren. Heel erg leuk! En het regende zelfs even op het eiland….

Ben jij wel eens op Curaรงao geweest? Of zou je er heen willen?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *