NA-KD items: bomberjack ,jeans & jumpsuit

Hoi! Het is weer tijd voor nieuwe en leuk NA-KD items! En daar hoort ook een fijne kortingscode bij: merleh is één week geldig op de site van NA-KD. Voor nieuwe klanten: 30 % korting en voor terugkerende klanten 20 % korting. Hoe leuk is dat?! Het is deze week nog mooi weer maar de herfst komt er ook aan en daar zijn deze items ideaal voor.

NA-KD items

Samen met Gabrielle heb ik de NA-KD items weer op de foto gezet. Het was boven de 25 graden toen we in haar tuin op zoek waren naar leuke plekjes. En daar sta ik dan in een trui, lange jeans en zelfs een bomberjack. Het was grappig en zweten tegelijk. Maar de foto’s zijn weer prachtig geworden.

Jumpsuit

Dan beginnen we met het ‘luchtigste’ item. Een zwarte jumpsuit van katoen. Ik had niet helemaal door dat dit een soort cargo achtige jumpsuit is. Het is een fijn stofje, dat zeker. Maar zeer ‘kreukel gevoelig’. Het is echt een cargo model idee. Lekker losvallend. Dat zit heel erg fijn.

Of ik het bij mij zo leuk vind, weet ik niet zo. Een maat 36 zit prima en is qua lengte helemaal goed. Wel even aan denken wanneer je naar de wc gaat. Knoopjes losmaken en een rits. Dus heb je hoge nood, ga op tijd, haha. De jumpsuit is er ook in andere kleuren.

Bomber jack

Dan door naar, denk ik wel, mijn favoriete item van de NA-KD items. Een beige bomberjack. Dit jack vind ik echt zoooo gaaf. Een maat 36 valt echt ruim zat. Het is een wijd model. Lekker oversized, dat is één ding wat zeker is. De kleur vind ik erg leuk voor het overgangsweertje. Wanneer het echt koud begint te worden, naar winterse temperaturen is dit bomberjack denk ik te koud voor mij.

Maar voor het tussenweer is deze ideaal. Er zitten zakken in en leuke ritsjes als detail op de mouwen. Het leer ziet er super mooi uit en voelt lekker glad aan. Love this bomberjack!

Zebraprint top

NA-KD items

Dan gaan we naar een lekker printje. Deze zebraprint top is echt zo leuk. De print komt je misschien bekend voor. De vorige keer liet ik je namelijk een jurk zien met deze print. Helemaal verliefd op deze print, kwam ik dus ook deze wikkeltop tegen. Geweldig! Een maat 34 is prima en doordat het een wikkeltop is, kan je deze zo strak aantrekken als je zelf wilt. Ideaal. Vind je het model wel leuk maar de print niet zo, de top is er ook in andere kleuren en printen. Een fijne dunne top om ook te dragen tijdens het overgangsweerje wat eraan komt.

NA-KD items

Flared jeans

NA-KD items

Dan door naar de jeans die ik eronder draag. Deze wil je gewoon hebben! Zo veel stretch, echt zoooo fijn! Deze flared jeans zit gewoon prachtig. De stof voelt lekker zacht aan en valt gewoon top. Ik vind het een fijn neutraal jeans kleurtje wat altijd wel van pas kan komen. Ik heb een maat 38 gedaan maar door de vele stretch had een 36 ook wel gekund. Ik denk dat ik deze jeans veel ga dragen.

NA-KD items

Beige trui

NA-KD items

Dan nog door naar een fijn en zacht item: deze trui met tekst. Een fijne trui om overal mee te combineren. Aan de binnenkant zit een fijne zachte stof. Echt heel fijn om aan te hebben. De trui heb ik in een maat XS en valt ruim zat. Ook een lekker oversized model dus. De trui is er ook in andere kleuren met andere teksten erop.

NA-KD items

Zwarte string

Dan als laatste nog een string. Het ondergoed van NA-KD zit altijd erg fijn. Ik scoorde er nog een zwarte string met veel kant. Altijd mooi om te hebben dacht ik zo.

NA-KD items

Dat zijn alle NA-KD items weer. Voorlopig nog niet echt een weertje om de items te dragen maar die tijd gaat komen. Dan ben ik vast voorbereid.

Welk item ga jij ook shoppen met korting?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *