Update video: zomervakantie, werk & opleiding?

Hoi! Vandaag na lange tijd weer een video! Een update video om wel te verstaan. Op mijn YouTube kanaal was het lange tijd wat stiller. Ik had het gewoon druk…. I know, een excuus die veel mensen gebruiken, haha. Maar ik werkte vijf dagen in de week en wilde ook drie artikelen voor mijn blog per week maken. Video’s maken schoot erbij in. Maar dat gaat straks anders. Ik vertel het je in deze update video!

Ik heb nu lekker zomervakantie!!! Yeah, echt zo fijn. Wat ik allemaal ga doen in de vakantie? Dat hoor je in de update video en ook hoe mijn weken na de vakantie ingedeeld gaan worden. Iets meer bloggen en misschien een opleiding? Ik vertel verder niks en laat je eerst de video kijken. Veel kijkplezier!

Update video

Phoe, wat een hoop nieuws in één video zo. Maar wel leuke dingen allemaal. Tenminste: ik heb er allemaal super veel zin in. Eerst lekker genieten van mijn vrije dagen. Natuurlijk ben ik dan wel lekker bezig voor mijn blog en natuurlijk kan ik weer een video maken.

Tijdens mijn vakantie op Tenerife ga ik ook zeker vloggen. Ik heb er nu al super veel zin in. Heerlijk een paar dagen relaxen en genieten daar. Ik ben wel benieuwd naar de vlucht met mondkapje op. Ik heb zo’n dingen nog nooit opgehad. Was nog nooit echt nodig. Dat wordt wat…. Maar dat zal je allemaal wel zien in de vlogs die volgen.

En na de vakantie is het tijd voor mijn nieuwe werkweek dus. Ik vind het echt een fijne combi op die manier. Ben heel benieuwd hoe dat allemaal gaat bevallen. Zo heb ik in het weekend wel wat meer rust. En meer tijd voor de blog doordeweeks. Echt fijn! En over de opleiding hoop ik snel meer te horen. Ik laat het allemaal lekker over mijn heen komen zullen we maar zeggen.

Heb jij ook vakantie? Of krijg je die binnenkort? En heb je dan vakantieplannen?

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

  1. Oh wat leuk! Tenerife, heerlijk. Ik heb geen vakantieplannen, heb september wel 3 week vrij en ga 3 daagjes met een vriendin kamperen in Gelderland maar voor de rest.. nee geen idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *