Wist je dat….? – weetjes over mij-

Hoi! Wist je dat ik liever in een warm land geboren ben? Haha, nee grapje. Ik houd wel van Nederland hoor. Laatst kreeg ik het met een vriendin over gekke weetjes over jezelf. Ik dacht: waarom deel ik er niet een paar met jullie. Die vriendin begon over het wonen in het buitenland. Toen zei ik: wist je dat ik graag op Curaçao zou wonen? En zo kwam ik op dit idee voor de gekke weetjes over mij.

Weetjes over mij…. Wist je dat?

Wist je dat….
Ik een hele lichte slaper ben. Helaas word ik snel wakker van geluidjes. Onweer, snurken, en noem maar op. Ik word er wakker van. Nu heb ik op maat gemaakte oordoppen die ik in doe voor ik ga slapen. Dat dempt een hoop achtergrond geluiden maar helaas niet alles. De wekker hoor ik nog wel, haha.

Wist je dat….
Als we dan toch met slapen bezig zijn, ik kan heel slecht tegen te weinig slaap. Het liefst slaap ik acht uur per nacht. Een paar nachten met minder slaap lukt vaak wel. Maar dat moeten er niet meer dan drie zijn, haha. Dan merk ik dat gelijk.

Wist je dat….
Als ik een jongetje was geweest, ik Jorn zou heten. En mag je drie keer raden hoe mijn neef heet…. Haha. Blijkbaar vond mijn tante dat ook een mooie naam. Ik ben trouwens ook enig kind, geen broers of zussen.

Wist je dat…
Ik als kind altijd al juffrouw wilde worden. Dit wist ik op de basisschool al. Blijkbaar ben ik nooit van gedachte veranderd, haha. Nu werk ik als onderwijsassistent. En als klein meisje maakte ik altijd tijdschriften en verhalen. Ik denk dat ik daar het bloggen vandaan heb, dat zat dus blijkbaar ook al van jongs af aan in mij….

NA-KD items

Wist je dat….
Ik ooit eens in een musical gespeeld heb! Nee, ik kan niet echt zingen en acteren. Wel een beetje dansen. Ik zat als tiener bij een dansgroep bij Bertha Huls in Doetinchem. Mijn dansjuf was de vriendin van Ron Boszhard. Hij had een Sinterklaas musical gemaakt en zocht achtergrond dansers of beter gezegd: pietjes. We hebben om de beurt met een paar meiden een middag die voorstelling mogen doen. Super gaaf om mee te maken!

Wist je dat….
Mijn blog oorspronkelijk een nail-art blog is geweest. Ik ben ooit begonnen toen ik 18 was met het delen van mijn nagels en mail-art kunstwerken die ik maakte. Hier maakte ik ook filmpjes bij. Na een paar jaar had ik niet veel tijd meer om een heel kunstwerk op mijn nagels te maken en begon ik meer over beauty, fashion en lifestyle te schrijven. Toch is nog ergens op mijn blog iets met nagellak terug te vinden…. Weet jij waar? Haha.

weetjes over mij

Ik kan nog wel doorgaan zo met gekke weetjes over mij. Wie weet komt er nog een deel twee aan als jullie dat leuk vinden.

Heb jij een gek weetje over jezelf. Deel deze hieronder, dat zou ik erg leuk vinden om te lezen.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1169

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *