Win gepersonaliseerde mondkapjes!

Hoi! In deze post heb ik een hele leuke en toepasselijke winactie in deze tijd: win gepersonaliseerde mondkapjes! Ik ben op vakantie geweest op Tenerife en daar moesten we ze regelmatig dragen. Het went wel, maar echt fijn is het niet. Buiten hoefde dit gelukkig niet, maar binnen waren ze echt verplicht. Maar een mondkapje met een printje of tekst is natuurlijk wel leuker! En die kun je winnen bij mij. Win gepersonaliseerde mondkapjes!

Gepersonaliseerde mondkapjes

Ik denk echt dat we moeten gaan wennen aan de mondkapjes. Net zoals je in de zomer graag een fashionable zonnebril draagt, zullen we nu overgaan op mondkapjes. En wat is er dan leuker dan een fashionable mondkapje?! Dan lopen we er nog leuk bij zullen we maar zeggen, haha.

Printjes, teksten, afbeeldingen, we zien het steeds meer op mondkapjes. Als we ze dan toch echt moeten gaan dragen, dan graag een leuke. Bij de webshop Namenenzo kun je dus gepersonaliseerde mondkapjes laten maken. Je kunt er je eigen quote, afbeelding of print opzetten.

Daarnaast hebben ze ook al leuke andere geprinte mondkapjes in de webshop staan. Echt hele leuke en grappige printjes zodat je er leuk bij loopt met een mondkapje op. De mondkapjes zijn van polyester gemaakt en daardoor ademend en vochtregulerend. Ik heb vier uur lang in het vliegtuig met een mondkapje van Namenenzo opgezeten en dat was prima te doen. Het mondkapje werd niet heel erg vochtig van binnen. Super fijn!

Het zijn geen medische mondkapjes, maar wel de beste kwaliteit in de sector: niet medische mondkapjes. Je kunt ze wassen op 60 graden na gebruik en alle virussen zijn gedood. De kapjes worden 2-laags geleverd plus een filterlaag ertussen. Deze moet je er wel zelf tussen zetten.

gepersonaliseerde mondkapjes

Ik moet je eerlijk toegeven, dat we het mondkapje zonder de filterlaag gedragen hebben. Zit toch iets fijner. Ik heb in het vliegtuig met een mondkapje met mijn eigen logo gezeten. Lekker reclame maken, haha. Mijn moeder liep rond met de tekst: als je dit kan lezen , sta je te dichtbij. En ik heb nog een extra mondkapje met een zebraprintje. I love zebraprint.

Winactie

gepersonaliseerde mondkapjes

Wil jij ook graag een gepersonaliseerd mondkapje of juist een mondkapje met een leuk print? Ik mag namens Namenenzo 30 euro shoptegoed weggeven om mondkapjes te laten bedrukken. Wat moet je daarvoor doen?

– Laat een reactie (met geldig e-mail aders) achter dat je meedoet en wat jij op een mondkapje zou laten bedrukken.

– Volg de Instagram pagina van Namenenzo en volg mijn Instagram pagina.

– Voor extra kans: like de foto van de winactie op mijn Instagram en zet deze in je story en tag Namenenzo en mij erin.

In het vliegtuig reclame maken, haha.

De winactie loopt tot en met zaterdag 8 augustus. Op zondag 9 augustus krijgt de winnaar een mailtje van mij hoe de winactie verder verloopt. Heel veel succes en ik ben benieuwd wat jij op een mondkapje zou laten zetten?!

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

36 reacties

  1. erg leuk en ook leuk voor in mijn werk in de gehandicapten zorg als het zo ver mag komen dat we ze echt moeten dragen. dan worden ze er minder bang van als ik er een glimlach of een kus op het staan

  2. Merle, wat een leuke actie, hiervan krijg ik een lach op mijn gezicht dus zou ik er een grote glimlach op willen en voor die 30 euro shoptegoed zou ik er 1 voor mij en 1 voor mijn man kunnen laten maken. Voor hem zou er dan opstaan (in het klein): Als u dit kan lezen, staat u te dichtbij!!

  3. Ik ding graag mee. En mocht ik winnen, dan denk ik wel na over een leuke tekst. En als ik die niet kan bedenken, ga ik voor een dierenprint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *