Weekvlog: surprise party voor Thijs & lege Ikea

 

Hoi! Ik heb na lange tijd weer eens een weekvlog! Afgelopen week had ik namelijk veel leuke dingen op de planning staan. En ik dacht: ‘ neem jullie gezellig mee.’  Deze week kreeg wel een bijzondere wending. Door alle maatregelen vanwege het coronavirus. Zo liepen we in een zeer lege Ikea. Maar er waren ook leuke dingen: zoals een surprise party voor Thijs! Zie alles in deze weekvlog.

De week begint zoals gewoonlijk: met werken. Op werk filmen gaat natuurlijk wat lastig. Zowel op school als in de winkel. Maar ik maak genoeg beelden wat ik erna en ervoor doe. Op woensdag ga ik bijvoorbeeld na werktijd wat dingen halen bij de Action en probeer hele fijne sponsjes van daar.

Donderdag ben ik altijd vrij en had ik een afspraak voor mijn blog en ben ik bij Thijs geweest (die dag was hij jarig) . Hij was werken die dag en kwam pas vrijdagavond thuis.  Ik versierde zijn huis zodat hij vrolijk thuis zou komen. En ik heb wat plinten geschilderd. Daarna was het tapas avond met Floor.

Zaterdag hadden we als verrassing een surprise party georganiseerd voor Thijs. Daarvoor ben ik met Thijs naar een zeer lege Ikea geweest en we waagden een gokje in de supermarkt….

Ach en verder zou ik maar lekker gaan kijken naar mijn weekvlog. Veel kijkplezier!

Weekvlog

Vond je deze video leuk? Doe dan een duimpje omhoog. En vergeet je niet te abonneren. Ik ben erg benieuwd hoe het nu verder gaat met corona en alles. Bah, ik vind het maar niks. Laten we hopen dat het snel over gaat. Door alle maatregelen te volgen, hoop ik dat het snel over gaat.

Ik dacht er eerst wat luchtig over, maar begrijp toch wel dat het ernstig is…. We zullen het allemaal wel zien…..

Heb jij wel eens een surprise party georganiseerd?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *