Weekvlog: Intratuin, restaurant thuis & Just Dance

weekvlog

Hoi! De tweede weekvlog van mijn meivakantie is online! Ook de tweede week vloog weer voorbij. Heb je mijn vorige vlog gemist? In onze eerste week vakantie gaan we klussen in huis. En dat brengt wat hindernissen met zich mee. In deze weekvlog ga ik naar de Intratuin en hebben we een restaurant in huis gemaakt. Waarom? Zie het in de vlog! En bekijk mijn dansmoves tijdens Just Dance…

Ik kan je vast vertellen dat het klussen in de tweede week op een lager pitje staat. Onze klusjesman is langs geweest. Zijn vrienden van Thijs en mij. We hebben gezellig gekletst en bekeken wat er gedaan moet worden. Hij heeft er meer tijd voor nodig en hopelijk wordt er volgend weekend wat aan gedaan.

Wel ben ik afgelopen week naar de Intratuin met mijn moeder en Rianne geweest. Planten halen. Ik was helemaal blij dat ik er even uit was.

En dan een eigen restaurantje in huis? Ja, mijn ouders waren 26 jaar getrouwd afgelopen woensdag. Vaak gaan ze uiteten op hun trouwdag. Dat gaat in deze tijd niet. Dus besloten Thijs en ik een restaurant in zijn huis te maken en hebben we gekookt voor mijn ouders. Ze vonden het geweldig.

Verder heb ik lekker genoten van het lekkere zonnetje en wat gekke dansjes gedaan op de Wii. Just Dance! En ook speelden ik andere spelletjes. Zoals: darten met Thijs en Beer Pong met Rianne en mijn moeder. Rianne en ik hebben dit spel namelijk bij de Action gekocht. Je moet wat hè…. Veel kijkplezier bij de weekvlog.

Weekvlog:

Vond je mijn tweede week ook zo leuk?! Doe een duimpje omhoog bij de video. Ik heb in ieder geval (en Thijs ook) een hele leuke vakantie gehad. We hebben er in deze tijd zeker wat leuks van kunnen maken.

Aankomende week moeten we beide weer aan het werk. Op zich heb ik er wel weer zin in, maar de rust van de vakantie was ook wel heerlijk, haha. Ik kan er in ieder geval weer tegenaan en heb ook wel erg veel zin om de kinderen weer te zien.

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *