Vakantiehuisje huren in de natuur

Hoi! We zijn allemaal druk. Ik herken het best wel. Mijn werk op school, dan mijn blog en Instagram en dan hebben we ook nog een webshop. We staan op markten en er is ook nog een huishouden te doen. Af en toe er even tussenuit is heerlijk. Ik ben een vakantie mens. Dan kom ik echt tot rust. Wat dacht je van een vakantiehuisje huren in de natuur?

Vakantie vieren is heerlijk. En je hoeft er zeker niet altijd voor weg te gaan. In Nederland zijn ook prachtige plekken te ontdekken om tot rust te komen. Of ga net de grens over naar België, Duitsland of een stukje verder naar Frankrijk. Dit is allemaal met de auto te doen en zo zou je ook een weekendje weg kunnen.

Vakantieparken en accommodaties genoeg. Maar heb je al eens gedacht aan een vakantiehuisje huren in de natuur? Vind jouw mooiste vakantiehuisje midden in de natuur. Een huisje huren wat in een rustig gelegen natuurgebied ligt. Je wordt wakker tussen fluitende vogeltjes, ziet de opkomende zon en trekt eropuit voor een mooie wandeling.

Bij Natuurhuisje vind je verschillende huisjes in de natuur. Je kunt filteren op verschillende zoekfuncties. Wil je een huisje aan het water? Een grote vakantieboerderij? Of juist een luxe huisje met een sauna en jacuzzi. Alles is mogelijk. Ik zou zelf gaan voor een huisje met mini sauna en jacuzzi. Dat lijkt mij heerlijk. Samen genieten in de jacuzzi wanneer het donker wordt. Daarna maken we lekkere hapjes en gaan we een filmpje kijken.

Thijs en ik doen dit thuis best vaak maar hoe heerlijk en speciaal is dit om dit in een ander huisje te doen. Een huisje aan de kust van Nederland. We hebben een heerlijke avond en gaan de volgende ochtend naar het strand. Hier in de Achterhoek waar wij wonen is het strand ver te zoeken. Een Natuurhuisje aan de kust is voor ons een ideale vakantiebestemming.

Een huisje in Frankrijk lijkt mij ook erg mooi om te huren. De natuur in Frankrijk is super mooi.Thijs kwam al vaak als klein kind in Frankrijk. Hij weet nog wel leuke plekken om heen te gaan. Een leuke vakantietip voor de zomervakantie denk ik zo.

Bij Natuurhuisje help je ook mee aan het beschermen van de natuur. Want huur je via Natuurhuisje, dan dragen zij 3,5 procent van de omzet af aan lokale natuurprojecten. Ze helpen de natuur beschermen en laten mensen zien hoe prachtig de natuur is. Vier je daar in alle rust je vakantie, dan ga je vanzelf beter voor de natuur zorgen.

Ook kun je je op de site aanmelden als verhuurder van een natuurhuisje. Je kunt jouw huis in de natuur verhuren. De gasten betalen je en jij kan hen ontvangen in je mooie natuurhuisje. Aanmelden op de site is gratis, super fijn!

vakantiehuisje huren in de natuur

Boek een heerlijk weekendje weg in Nederland of een van onze buurlanden. Samen met je geliefde, gezin, familie of vriendengroep. Beleef een andere vakantie dan op een bekend vakantiepark. Ook leuk als vrijgezellenuitje. Geniet van een weekendje met je vrienden voordat je gaat trouwen. Speel leuke spellen en ontdek de natuur samen.

Ik denk echt dat je in een natuurhuisje tot rust komt. Je omgeving is rustig en niet zo massaal. Heerlijk lijkt mij dat. Wil je toch wat doen, dan ontdek je de omgeving en ga je op zoek naar activiteiten. Genoeg te doen denk ik zo. En daarna weer lekker tot rust komen in het huisje.

In een Natuurhuisje denk ik dat we ook op leuke ideeën komen. In een rustige omgeving kunnen we ook rustig nadenken. Ik voel een weekendje weg aankomen voor Thijs en mij, haha. Thijs kan dan aan de slag voor zijn reclamebureau en ik voor mijn blog. En samen overleggen we voor onze webshop. Soms doet een andere omgeving wonderen en ontstaan er super toffe ideeën. En dat in een rustige natuur. Heerlijk lijkt mij dat.

vakantiehuisje huren in de natuur

Ik krijg nu al zin om op vakantie te gaan, haha. De dagen worden steeds weer drukker met alles, merk ik. Daarom is het belangrijk op tijd je rust te pakken. En dat geldt voor iedereen ;). Boek een heerlijk weekendje of weekje in de natuur. Dat zal vast en zeker goed doen.

* dit artikel bevat een samenwerking*   

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *