Onze webshop Heppy ! – online giftstore-

Hoi! Waahhhh ik ben zooooo enthousiast om dit met jullie te delen! Een project waar Thijs en ik lang mee bezig zijn geweest. But we dit it! We hebben onze eigen webshop opgezet. Tijdens de kerstvakantie en in onze quarantaine tijd hebben we ons plan doorgezet. En daar is dan de webshop: Heppy. Oeh, zo spannend en leuk. Ik ga jullie wat meer vertellen over de webshop en wat er allemaal in staat.

Onze webshop Heppy

Al een geruime tijd willen Thijs en ik een webshop starten. Ik heb dit altijd al gewild en Thijs kwam met het idee om eigen ontworpen kaarten te verkopen. Een tijdje is dit plan weggestopt maar eind vorig jaar hebben we de knoop doorgehakt. Tijd zat doordat alles dicht zat, we vakantie hadden en vervolgens in quarantaine zaten. In die tijd hebben we onze ‘droom’ waargemaakt.

onze webshop happy

En daar is de naam Heppy ontstaan. We wilden een naam waar je vrolijk van werd. Oftwel: daar word je Heppy van. In onze webshop komen zelf ontworpen kaarten te staan. Deze kun je los kopen in of een set. Super leuk!

Thijs is grafisch ontwerper en kan deze kaarten ontwerpen. Samen bedenken we wat erop komt te staan. Heel erg leuk om dit samen te doen. Maar naast kaarten staan er nog meer leuke dingen op de webshop.

Het idee was te starten met kaarten maar hoe langer we erover aan het praten waren hoe meer ideeën er kwamen. Heppy is een online giftstore. Koop een kaart met een leuk cadeau voor een ander of voor jezelf. Dat is de insteek.

Kaarten, sieraden & meer

Wat is nou leuk om te geven bij een kaart? Een sieraad. We verkopen ook kaarten met een sieraad (ook zijn de sieraden los te koop.) Deze zoek ik zelf uit en maak ik ook grotendeels zelf. Hier ben ik nu erg druk mee bezig en deze zullen snel verschijnen op de webshop. Het zijn vooraal lieve minimalistische kettinkjes. Love it. 

We waren lekker op dreef en waren verder aan het brainstormen. En zo zijn er ook memoblokken ontworpen waarop je to-do lijstjes kan maken. Deze zijn echt zo leuk en handig!

En dan nog een uniek item of beter gezegd: unieke items op onze webshop. We hebben super gave sleutelhangers van epoxy. Kies voor de eerste letter van je naam bijvoorbeeld of een sleutelhanger met je sterrenbeeld. Allemaal uniek en handgemaakt. Heel erg gaaf om bijvoorbeeld cadeau te doen.

Genoeg over de webshop verteld denk ik zo. Neem gewoon een kijkje op onze webshop: Heppy! 

Natuurlijk zijn we er net mee gestart en komen er zeker nog meer items bij. We zitten vol ideeën! Houd onze Facebook en Instagram van Heppy in de gaten. Daar plaatsen we onze (nieuwe) producten op.

Wat ga jij shoppen bij Heppy? 

 & ook van Thijs 😉

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1148

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *