Welke sieraden draag ik graag?

welke sieraden draag ik graag

Hoi! Sieraden, elke vrouw heeft ze wel. Ik in ieder geval wel! Ik vind het leuk om een sieraad toe te voegen aan mijn outfit. Net even een extraatje. Welke sieraden draag ik graag? En welke sieraden draag ik juist helemaal niet? In dit sieraad artikel vertel ik je daar meer over. Zo heb ik namelijk geen oorbellen. Maar waarom niet?

Welke sieraden draag ik graag?

Kettingen

Qua sieraden ben ik echt dol op kettingen! En dan vooral van die kleine minimalistische kettinkjes. Een klein hartje of sterretje eraan vind ik al mooi genoeg. Ja in kettingen kun je mij uittekenen! Die draag ik eigenlijk altijd wel. Bij elke outfit van mij kan een klein schattig kettinkje leuk staan. Zo heb ik best wel wat minimalistische kettinkjes van de Lucardi. Die zijn echt so cute! Ook chokers vind ik wel leuk, maar die draag ik toch echt minder. Ik heb nu ook een paar dubbele kettingen. Een klein choker achtig kettinkje er daarbij een iets langere ketting. Ook zeer leuk!

Armbandjes

Bij de minimalistische kettingen heb ik ook armbandjes. Ik heb een paar dunnen armbandjes van de Lucardi die passen bij de kettingen daarvan. Die armbandjes draag ik wel eens, maar minder vaak dan kettingen. Ook heb ik wat bredere armbanden die gemaakt zijn door middel van slagletteren. Deze armbanden kan ik buigen zodat ze om mijn dunne polsen passen. Jep, armbandjes zijn lastig voor mij, omdat ik dunne polsen heb. Daarom heb ik er ook niet veel. Ik vind het niet altijd fijn dragen en veel zijn er gewoon simpelweg te groot.

Welke sieraden draag ik niet?

Wat ik eigenlijk ook niet draag zijn ringen. Beetje om dezelfde redenen als armbandjes: vaak zijn deze te groot of ik vind het niet fijn dragen. Ik heb echt babyhandjes zoals mijn vriend zegt. De kleinste maat aan ringen zijn vaak voor mij geschikt of van die kinderringetjes. Maar die vind ik vaak niet leuk…. Maar nee geen ringen voor mij. Liever kettinkjes!

En oorbellen dan? Ik heb dus geen gaatjes! Misschien was het al vele van jullie opgevallen, maar oorbellen draag ik dus nooit. Ik heb nooit gaatjes laten schieten. Waarom eigenlijk niet? Als klein kind wilde ik dat eigenlijk nooit en daarna vond ik het gewoon niks. Brr een naald die door je oor schiet. Mij niet gezien. Misschien ben ik er stiekem een beetje bang voor, haha. Naalden, gaatjes prikken- brr gewoon niet mijn ding.

Ik vind het soms wel jammer dat ik geen gaatjes heb. Ik kom best wel vaak mooie oorbellen tegen. Zo heb je nu van die tijger oorbelletjes. Er hangt dan een klein gouden tijgertje aan het ringetje. Ja, vind ik heel schattig. Of van die kleine diamanten knopjes vind ik ook mooi. Of Buddha to Buddha Oorrbellen. Die zijn ook zo mooi zeg!

Zomerse enkelbandjes

welke sieraden draag ik graag

Ohja wat ik wel weer draag zijn enkelbandjes! Die vind ik echt zo tof in de zomer. Helaas is mijn geliefde schelpen enkelbandje aan het einde van zijn leven gekomen. Het touwtje hing er een beetje zielig bij. Dus ik ben op zoek naar een nieuwe! Verder wil ik nog wel een mooi gouden enkelbandje erbij. Zo kan ik die leuk combineren met andere enkelbandjes en meerder bandjes om één enkel doen. Dat vind ik dan wel weer leuk.

welke sieraden draag ik graag

Maar nee, gaatjes schieten ga ik niet doen. Ik vind het wel prima zo. Welke sieraden draag ik graag? Ik ben dus meer een kettingen meisje. Daar kan ik er geen genoeg van hebben! En enkelbandjes dus! Daarin kan je mij uittekenen deze zomer.

Welke sieraden draag jij graag? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1199

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *