Telefoons voor bloggers – telefoons vergelijken-

telefoons voor bloggers

Hoi! Zoals algemeen bekend is, ben ik helemaal weg van mijn iPhone 7 Plus! Vooral de camerafunctie is een groot pluspunt. Er zit namelijk een portretfunctie op en die is zo fijn! Maar zijn er nog meer fijne telefoons voor bloggers. Ik vind het namelijk fijn dat de telefoon wat groter is en een goede camera heeft, maar wat is voor een blogger nog meer fijn? In dit artikel kijk ik daar na en ga ik mijn ‘eisen lijstje’ na.

Telefoon onmisbaar

Volgens mij is bij bijna iedereen een telefoon onmisbaar geworden (wat erg eigenlijk…). Maar we leven in 2018 en daar is een telefoon gewoon niet weg te denken. Ook bij mij niet. Ik deel graag waar ik ben en je kunt makkelijk een appje sturen als je later bent of juist eerder bent. Ja, een telefoon is gewoon handig. Nou zijn er natuurlijk gewoon ‘simpele’ telefoons om mee te bellen en wat apps erop zetten. Vaak hebben deze telefoon niet echt een groot geheugen en zit er een redelijk ‘simpele’ camera op.

telefoons voor bloggers

Maar voor een blogger (oké en eigenlijk veel meer mensen, haha) is een wat ‘luxere’ telefoon toch wel beter. We willen graag meer opslag, zodat we er mee apps op kunnen zetten en een goede camera is ook wel leuk. Om veel en mooie foto’s mee te maken. Voor veel bloggers is dit ook zeker een vereiste. Onze telefoon hebben we veel bij ons en wordt intensief gebruikt. Wat vind ik (en waarschijnlijk nog meer bloggers) belangrijk bij een (nieuwe) telefoon:

‘Eisenlijstje telefoons voor bloggers’

  1. Genoeg ruimte! Ik herhaal: genoeg opslagruimte. Voor apps, maar ook voor foto’s en video’s die we maken.
  2. Dan kom ik gelijk bij het tweede puntje: een goede camera. Mijn iPhone 7 Plus heeft een 12 megapixels camera. Hier kun je prima foto’s mee maken.
  3. Een camera aan de voorkant is ook wel belangrijk en het liefst is deze net zo goed als de camera aan de achterkant. Hello selfies!
  4. Een helder en groot scherm vind ik ook altijd wel fijn. Wanneer ik dan foto’s aan het bewerken ben , is dit op een groot scherm wel handig.
  5. Genoeg internet! Belminuten zijn tegenwoordig vaak onbeperkt. Internet kan dat ook zijn, maar ik vind dat je dan best veel betaald. Ik heb nu 5 GB internet en red mij daar prima mee. Thuis zit ik toch vaak op de wifi.

telefoons voor bloggers

Wensenlijstje

En zo zijn er nog meer dingen die ik belangrijk vind als het gaat over telefoons voor bloggers (of voor mijzelf, haha) Mijn iPhone 7 Plus heeft al deze dingen, maar mocht ik nou geen iPhone meer willen of jij geen iPhone fan zijn (ik denk dat ik nooit meer anders, wil, haha. Maar zeg: nooit nooit). Er zijn nog andere telefoons waarvan ik denk: die lijken mij ook erg fijn en voldoen aan de eisen. Een Samsung Galaxy A8 of een Samsung Galaxy Note 9. En een Huawei P20 lite komt ook wel voor in mijn wensenlijstje. Ook fijne telefoons voor bloggers denk ik.

Maar er zijn zoveel mooie telefoons. Een mens moet wat te wensen hebben, I know! Een iPhone X staat wel erg hoog op mijn wensenlijstje. Waarom? De portretfunctie die ik nu alleen op mijn ‘achter’ camera heb, zit daar ook aan de ‘voor’ camera. Dat is wel heel gaaf natuurlijk! Nog maar even sparen dus, haha.

Telefoons vergelijken

Mocht je nu op zoek zijn naar een nieuwe telefoon en door de bomen het bos niet meer zien. Zoiets kan ik mij namelijk helemaal voorstellen. Wel of geen abonnement erbij? Koop ik het toestel dan los van mijn abonnement of doe ik dat juist samen? Welke provider wil ik dan? Welk merk telefoon? Welke prijsklasse? Dat zijn allemaal dingen waar ik aan moeten denken, als ik een nieuwe telefoon zou willen kopen.

Laat ik nou een handige tip voor jullie hebben! Bij mobiel.nl kun je alle telefoons, abonnementen en noem maar op met elkaar vergelijken. Zo kan je op zoek naar de telefoon die het beste bij jouw past! En ook via de site kun je de telefoon (met of zonder abonnement) kopen. Ik zeg: handig!

telefoons voor bloggers

Voor nu ben ik nog gelukkig met mijn iPhone 7 Plus (deze heb ik overigens tweedehands gekocht). Hij werkt nog prima en is heel fijn. En zeker met mijn leuke Girls-Things hoesje, is de telefoon gewoon te leuk!  Maar mijn wensenlijstje staat niet uit, haha.

Wat voor telefoon heb jij?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *