Tassen laten bedrukken – eigen logo op tas?! –

Hoi! Tegenwoordig kan je zo veel dingen laten bedrukken. Denk aan bedrijven die een logo op een auto zetten of een merk dat een eigen mok laat bedrukken. Ik heb zelf ook een aantal dingen laten bedrukken. En er zijn nog meer dingen die ik graag zou laten bedrukken. Wat dacht je van tassen laten bedrukken? Bij mij in de winkel weten we er ook alles van.

Tassen thuis en in de winkel

Bij mij in de winkel waar ik werk hebben we eigen tassen met ons logo. We hebben Paisley Concept tassen zoals ik ze noem. Het zijn papieren tassen die mijn baas heeft laten bedrukken met zijn eigen logo. Dat is natuurlijk hartstikke gaaf en heel slim. De klanten lopen zo reclame voor ons. Papieren tassen bedrukken is ook beter voor het milieu dan plastic tassen. En het kost de klant geen geld. Papieren tassen mag je nog zo meegeven.

We zitten alleen nu even krap bij tas, haha. De bedrukte tassen zijn op en we krijgen binnenkort nieuwe. We geven nu gewoon witte papieren tassen mee, maar gelukkig hebben veel klanten ook altijd zelf een tasje mee.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een eigen tasje mee volgens mij. Ik heb ook van die kleine opvouwbare tasjes mee. Het is beter voor het milieu en ik betaal liever niet voor een tasje ( Papieren tassen neem ik trouwens wel aan als ze die in een winkel hebben, daar hoef je nooit voor te betalen). Dan denk ik liever aan het milieu en neem mijn eigen tasje mee. Ik heb er eentje van het Kruidvat en eentje met een gezellig zebra printje.

Tassen laten bedrukken

Maar dat kan toch ook anders denk ik zo. Tassen laten bedrukken is tegenwoordig niet lastig. Papieren tassen zijn helemaal makkelijk om te laten bedrukken. Dat kan ik doen en elke keer als ik naar de stad ga neem ik een papieren tas mee met mijn eigen Girls-Things logo erop, haha. Na twee/ drie keer gebruiken kun je een papieren tas vaak wel wegdoen.

Ik zou dan toch graag een opvouwbaar tasje laten bedrukken met mijn eigen logo. Loop ik in de stad reclame te maken voor mijzelf, haha. Hoe handig en grappig is dat?! Ik heb al een auto met mijn logo, een telefoonhoesje met mijn logo en ik zou daar graag een tas aan toevoegen.

tassen laten bedrukken

Ja, lijkt me echt een leuk idee! Of je hebt ook van die canvas tassen. Die kun je natuurlijk ook laten bedrukken. Die zijn ook goed op te vouwen voor in je tas en mee te nemen voor boodschappen. Echt heel handig en leuk. Zo loop ik met een unieke tas rond. En als er meer gegadigden zijn die een Girls-Things tas willen. Helemaal super!

Thijs heeft alvast even een ontwerpje gemaakt. Ziet er toch heel erg leuk uit dacht ik zo?! Eens even kijken hoe, wat, wanneer ik dit plan misschien uit voer. Het lijkt me namelijk echt grappig.

Wat zou jij graag laten bedrukken?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *