Cadeau tip voor vaderdag – HemdvoorHem

cadeau tip voor vaderdag

Hoi! Het duurt misschien nog wel even, maar 20 juni is het alweer vaderdag. Vaak als moederdag geweest is, denk ik na over vaderdag. We vieren het eigenlijk ieder jaar. Vaak even gezellig op de koffie of ’s avonds bij mijn ouders eten. Dit jaar deden we dat ook met moederdag. Met vaderdag zou het niet veel anders gaan. Ik heb in dit artikel wel een leuke cadeau tip voor vaderdag!

Vaderdag

Je kunt maar beter op tijd zijn met iets leuks bedenken voor je vader dan te laat denk ik maar. Ik hou er niet van om dingen last minute te moeten regelen. En ik gok dat er vele andere net zo zijn. Vandaar op tijd een cadeau tip voor vaderdag! Of misschien wel meerdere tips!

[shopsuite_snippet id=57f9]

Ik kan voor moederdag altijd sneller wat vinden dan voor vaderdag. Mijn moeder maak je al blij met een kettinkje. Voor vaders is dat vaak lastiger. Nou is mijn vader geen ‘shoppingqueen’ zullen we maar zeggen. Hij koopt niet vaak kleding of iets voor zichzelf.

cadeau tip voor vaderdag

HemdvoorHem

Vaak loopt meneer al jaren in dezelfde onderbroeken, sokken of stropdassen. Misschien kan je hier voor je vader wel verandering in brengen?! Op de site van HemdvoorHem vind je eigenlijk alles op het gebied van kleding voor mannen.

Overhemden, sokken, onderbroeken, poloshirts en noem maar op. Alles om je vader er top uit te laten zien! Ik heb zelf een setje Calvin Klein onderbroeken voor mijn vader en vriend (ze zullen de ‘onderbroekkies’ even netjes samen moeten verdelen, haha).

[shopsuite_snippet id=57fe]

Ik durf te wedden dat je vader niet snel voor zichzelf Calvin Klein onderbroeken koopt. Dat is dan toch een gaaf vaderdagcadeau?! Bij het bestellen van onderbroeken of iets anders moois voor je vader kun je het ook laten inpakken in een mooie geschenkdoos van HemdvoorHem. Dat ziet er al helemaal sjiek uit.

Cadeau tip voor vaderdag

Ook zijn er hele leuke cadeaupakketten bij HemdvoorHem te vinden. Dit is denk ik wel de ideale cadeau tip voor vaderdag. Je kunt zelf kiezen voor een pakket met bijvoorbeeld bier erin of juist met sokken. Zo kun je zelf kijken wat bij je vader past.

Een mooie set onderbroeken met een parfum erbij (ingepakt en wel natuurlijk) of een leuk paar Happy Socks met een lekkere chocoladereep erbij. De keuze is er zeker !

cadeau tip voor vaderdag

Je hebt nu nog ruim te tijd om een mooi en leuk cadeau te scoren voor je vader. Mocht je last minute ineens denken: ‘oeps, ik heb nog niks’. Dan zijn de cadeaupakketten van HemdvoorHem zeker een handig en leuk cadeau om te geven. Je hebt het met een paar dagen al in huis. Dus last minute vaderdag cadeau’s zijn hier zeker te halen.

De Calvin Klein onderbroeken gaan dus naar mijn drie mannen: liefste vriendje, papa en schoonvaders. Nu maar hopen dat ze dit niet lezen…. Haha. Of ze zijn het misschien tegen die tijd alweer vergeten (Fingers crossed).

cadeau tip voor vaderdag

Heb jij al iets op het oog voor vaderdag?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *