Winterjassen tijd- winterjas wishlist

Hoi! Het is bijna herfst. Ja, we moeten er echt aan gaan geloven. Het wordt kouder, natter en sneller donker. Als ik eerlijk ben, heb ik niet zo veel met de herfst en de winter. Ik ben meer een lente- en zomertype. Maar hé de herfst en de winter hebben ook wel z’n charmes hoor. Dikke truien en gezellige lampjes, oh en chocolademelk natuurlijk. Die dingen vind ik dan wel weer leuk, haha. En ik ga weer op zoek naar een fijne winterjas. Ja, wanneer het koud is, vind ik een dikke winterjas om in weg te kruipen heerlijk. Het wordt weer winterjassen tijd.

Winterjassen tijd

Wanneer het kouder wordt, is het weer winterjassen tijd. Ik heb zelf al wel twee winterjassen en een beetje zo’n tussenjas. Die laatste gebruik ik veel in de herfst. Wanneer het echt kouder wordt dan heb ik mijn geliefde bontjas. Of zoals ik noem: mijn ‘beertjesjas’ of ‘divajas’, haha. Deze is lekker zacht en redelijk warm. Als het echt koud is, trek ik liever mijn legergroene jas aan die wat dikker is. Ik noem dat altijd een bolletjes jas, haha. Omdat er van die bolingen in zitten. En niet geheel onbelangrijk: een muts! Met regen is dat wel handig en mijn tussenjas heeft geen muts en mijn ‘divajas’ ook niet (het is sowieso niet handig als die jas nat wordt…).

Mijn ‘divajas’
Mijn zwarte tussenjas

Maar mijn groene legerjas heb ik zeker al wel drie jaar denk ik??? Ik vind het stiekem ook wel leuk om daar een vervanger voor te vinden. Ik vind het model van de legergroene jas wel fijn. De lengte is fijn, maar iets langer mag ook. En de dikte vind ik fijn! Een muts vind ik wel fijn en daaraan mag best een bontje zitten. Yes, me likes that. Maar nu komt het….. Ik wil graag een rode jas! Geen idee waarom, maar een rode winterjas lijkt mij heel gaaf, haha.

Mijn legergroene winterjas

Rode winterjas

Soms heb je dat wel eens: ik heb ongeveer in mijn hoofd wat voor winterjas ik wil en daar ga ik dan naar op zoek, haha. Een rode dikke winterjas met een muts en misschien een bontje eraan. Dat dus, haha. Maar eens rond kijken naar  leuke dames winterjassen.
Bij de site van Style Italy heb ik bijvoorbeeld een mooie een rode dames winterjas gezien. Zoiets vind ik erg leuk.

winterjassen tijd

Zoiets heb ik dus in gedachte. Ik ga maar eens winkels en webshops langs. Een hele dure nieuwe winterjas is namelijk ook niet nodig, want ik heb er nog wat mocht het nodig zijn…. Maar een nieuwe is altijd leuk toch? En zeker een rode. Vind ik de winterjassen tijd toch nog een beetje leuk, haha.

Wat voor winterjas ga jij dragen deze herfst/winter?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *