Winkelen met vriendinnen in de Primark

Hoi! Dat ik een groot fan ben van shoppen is je vast niet ontgaan?! En ik ben ook best een groot fan van de Primark. Natuurlijk omdat de prijzen daar wat lager zijn en ze hebben best leuke dingen. Niet altijd, maar soms is er een periode dat ik er goed kan slagen. Maar ik kan er ook naar binnen lopen en niks leuks vinden. Hangt dus een beetje van de collectie af. Het meest leuke is winkelen met vriendinnen in de Primark. Een aantal van deze punten zullen jullie vast herkennen!

Winkelen met vriendinnen in de Primark

Winkelen met vriendinnen in de Primark is altijd gezellig. Als je snel iets nodig hebt, adviseer ik om beter alleen te gaan. Maar voor een goede shopsessie in de Primark is het altijd gezellig met vriendinnen. Een paar herkenbare punten die altijd wel gebeuren als je gaat winkelen met vriendinnen in de Primark!

winkelen met vriendinnen in de Primark

Andere kant opvliegen

Bij binnenkomst vliegt iedereen een andere kant uit. Je loopt samen naar binnen, maar binnen één minuut staat een vriendin al aan de linkerkant, de ander rechts en eentje achteraan. Haha. Ja ieder ziet zijn eigen ding die zij leuk vindt en stormt erop af. Vaak als ik met mijn schoonzusje Rianne in de Primark bent, gebeurt dit ook. En zij is ook nog eens best klein….

Elkaar kwijtraken

Elkaar kwijtraken is dus ook nog eens een dingetje. Zeker als ik met Rianne ben…. Die komt niet boven de rekken uit. Dan roep ik vaak maar en hoor ik ergens: ‘ hier ben ik’. Wahaha zo grappig. Maar met meerderen in de grote Primark kun je elkaar zo even kwijtraken. Appen of bellen is zeker niet zo raar dan.

winkelen met vriendinnen in de Primark
Joehoe, is dit iets voor jou?!

Schreeuwen

En dan het schreeuwen naar elkaar. Omdat je allemaal verspreid staat door de winkel maar iets leuks ziet voor de ander . Tja, dan ga je roepen: Eeej Rianne, dit is echt iets voor jou! En dan zie je ergens random een kledingstuk de lucht in gaan! Weet je gelijk waar diegene is, haha.

Maximaal acht stuks….

De pashokjes zijn ook altijd een opgave…. Je mag vaak maar acht kledingstuks mee naar binnen nemen…. Vaak pak je van een item twee verschillende maten en voordat je het weet zit je al aan 14 stuks. Maar daar is je redding dan: de vriendin die maar vier items heeft. Even verdelen onder elkaar zodat iedereen netjes naar binnen mag met het juiste aantal items.

Rianne en ik fixen gewoon een hokje waar we samen in kunnen. Dat is helemaal handig!

Geschikte pashokjes zoeken

En dan een pashokje vinden bij elkaar (ik heb altijd het idee dat ik eerst een heel doolhof door moet om überhaupt bij een hokje te komen, haha). En dan zoeken: twee hokjes naast elkaar of tegenover elkaar. Want je wil elkaar wel zien in dat shirtje of broek. Dat is even zoeken dus.

1,2,3, open!

Tegelijk een hokje uitkomen is ook een dingetje. Vaak heb je bij de Primark al snel door of iets goed zit of niet. Wanneer het niet goed zit, trek je het snel uit. Je vriendin is nog bezig zich in een broek te wurmen en roept: ben klaar! Tja heb jij net die trui uitgedaan en sta je alweer in hemd…. Timing timing…. Gewoon even rustig wachten tot je beide wat aanhebt en dan tegelijk het hokje openrukken. Dat is het leukste, haha.

Weer terug de winkel in

Vaak is de conclusie dat er veel dingen weer in een andere maat moeten: hoppa terug de winkel in en zoeken waar je dat item ook alweer vandaan had…. En ondertussen vinden je vriendinnen weer andere items om te passen….

Ach zo is een shopsessie bij de Primark één groot feest. Ik vind het altijd wel leuk om even bij de Primark te kijken wat ze nu weer allemaal hebben en ik slaag er best vaak. Al is het maar een hemdje wat ik haal. Voor die prijs is alles leuk.

Het is altijd een feestje bij de Primark, haha.

Ik ben wel benieuwd of jij wel eens gaat winkelen met vriendinnen in de Primark. En herken je dan één van deze dingen? Of maken jullie juist weer andere dingen mee? Laat een reactie achter. Ik ben namelijk erg benieuwd!

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

 1. Ik ben twee keer geweest in de Primark in Groningen en vond die pashokjes echt een heel gedoe, omdat je inderdaad vaak iets wilt aanpassen in een andere maat, maar je wilt ook die andere stukken passen, kortom, je moet vaak meerdere keren in de rij om te kunnen passen.

 2. Ben al veel te lang niet meer geweest hihi.
  Maar inderdaad, een shopsessie bij Pri kan al een hele dagtaak worden als je met een groepje gaat 😀 Super leuk natuurlijk!

  Mijn tip: ga niet rond de dagen dat de kinderbijslag is gestort:

  1 januari
  1 april
  1 juli
  1 oktober

  Dan is het me toch een partij rete druk joh… Die fout maakte wij vorig jaar in de kerstvakantie na 1 januari!

 3. wij zijn primark shoppers haha, ga altijd met mijn dochters en komen altijd met flink wat tassen thuis. vind het gewoon een fijne winkel en de kleding is gewoon goed

 4. eerlijk ? nou vooruit…je krijgt mij met geen 10 paarden de Primarkt in. Een keer geprobeerd, vond het echt vreseijk. Nog een keer geprobeerd, ik wou niet flauw zijn, vond het echt verschrikkelijk…

 5. Zeker heel erg herkenbaar!! Vooral iedereen kwijt raken, het passen vind ik ook altijd drama. Dingen die in de winkel gepast kunnen worden, doe ik gewoon

 6. Vroeger toen de Primark net in Nederland was zou ik mij heel erg herkennen in de bovenstaande punten. Inmiddels niet meer, ik kom eigenlijk amper bij de primark tenzij ik haarelastiekjes nodig heb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *