Truien van NA-KD

Hoi! Het begint nu toch echt wel herfst weer te worden. Tijd om de truien en vesten uit de kast te halen. Ik shopte bij NA-KD weer super toffe nieuwe items. Vooral veel truien. Heel veel truien…. Ik ben echt een ‘truienmens’. Heerlijk wegkruipen in truien van NA-KD. Laat het herfstweer maar komen. Shop met de code: merleh met korting bij NA-KD.  Voor nieuwe klanten van NA-KD 30% korting en voor terugkerende klanten 15% korting (code is geldig t/m 10 november).

Truien van NA-KD

De foto’s in deze truien van NA-KD outfit foto’s zijn weer gemaakt door Gabriëlle fotografeert. We zijn naar de DRU park in Ulft geweest om deze prachtige truien vast te leggen. Het was een gezellig middag en het dochtertje van Gabriëlle was ook mee. Het was een kleine fotograaf in de dop hoor, haha. Veel gelachen en daardoor leuke en spontane foto’s. Laten we snel de truien van NA-KD checken.

Witte trui

De eerste in dit rijtje van truien van NA-KD is deze witte trui. Het is niet echt een dikke wintertrui maar meer een dun ‘tussen truitje’. Het is een aansluitende top met een klein colletje. Met mijn nu nog gebruinde huid vind ik deze trui helemaal leuk staan. Vooral op een jeans vind ik wit altijd erg mooi. Ik heb de trui in een maat S en hij valt prima. Niet te strak hierdoor. Helemaal leuk om te combineren met kettingen en andere sieraden.

Groente zebra trui

Dan door naar een vrolijke kleur trui. Een knalgroene trui met een zebraprintje. Hier word je in de winter toch spontaan vrolijk van?! De groene kleur is lekker opvallend en fel. Ik ben dol op dierenprintjes en zebraprint is een van mijn favorieten. De trui is voor mij gemaakt, haha. Het is een recht model en de trui valt oversized. Ik vind een XS groot zat. En lekker zacht dat deze trui is, waaaahh zo heerlijk!

Bordeaux rode trui

Ook deze bordeaux rode trui zit zo fijn. Deze trui is niet al te dik en kan prima als ‘tussentrui’ dienen. Dit model trui hebben ze in heel veel verschillende kleuren bij NA-KD. Echt heel gaaf. Ik koos eens voor een kleur die ik nog niet zo veel in mijn collectie heb: bordeaux rood. Een hele mooie kleur moet ik zeggen. Een leuk detail zijn de mouwen van de trui. Lekker wijd. Super grappig. Ook voor deze trui is een XS groot zat.

truien van NA-KD

truien van NA-KD

Beige vestje

truien van NA-KD

Oké een klein beetje cheaten in deze truien van NA-KD post. Er zit toch een vestje bij: dit beige kabelvest. Het voelt gewoon alsof je een trui aan hebt. Vandaar dat hij gewoon in het rijtje past. Het is een iets korter vestje en ik vind het een leuk en vlot model. Leuk om ook te combineren op een flared pants. Met dit vestje kan je zo veel kanten op. En naast beige zijn er nog meer kleuren. Ook deze in een XS en valt prima.

truien van NA-KD

truien van NA-KD

Laat de herfst maar komen met deze truien. Ik kan er tegenaan. Shop aankomende week nog deze truien en meer bij NA-KD met korting. Laten we eerlijk zijn: nu het kouder wordt, heb je gewoon nieuwe truien nodig. Maak dat jezelf maar wijs, haha.

Welke trui zou jij ook shoppen?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *