Sweater & jeans looks van NA-KD

sweater & jeans looks

Hoi! Met de koude dagen draag ik toch het liefst een trui en een broek. Ik hou echt van die dikke truien. Truien om in te wonen. Echt heerlijk. Bij NA-KD fashion heb ik weer wat leuks uitgezocht en daar twee hele leuk looks mee gemaakt. Kijk mee naar de sweater & jeans looks!

sweater & jeans looks

Ik ben echt helemaal dol op sweater & jeans looks. Het draag natuurlijk hartstikke fijn en ziet er ook leuk uit. Ik draag graag comfy items die er toch heel ‘ bijzonder’ uitzien. En dat zijn mijn nieuwe items van NA-KD ook! Ze dragen heerlijk, maar zien er net even anders uit. Ik hou daarvan. Kijk maar mee naar mijn sweater & jeans looks.

High waisted jeans & gebreide trui

sweater & jeans looks

In de eerste look draag ik een hele fijne high waisted jeans. De broek kan ik echt bijna tot mijn navel optrekken, haha. Het is een high waisted model maar ook straight. Oftwel: er zit een rechte pijp in en het is geen strak model. Een beetje te vergelijken met een mom jeans. Ik vind dit model ook wel erg leuk en het zit zeker lekker.

sweater & jeans looks

De lengte van de broek is ongeveer tot mijn enkel. Omdat het wat kouder wordt, draag ik er nu laarsjes onder. De riempjes van de laarsjes piepen zo leuk onder de broek uit. De broek gaat dicht met vier knopen. Normaal gesproken houd ik hier niet zo van, ik had bij het bestellen ook niet gezien dat er knopen aan de broek zaten. Maar er zit een boordje overheen waardoor je er niks van ziet. Zo vind ik het wel leuk!

De broek heb ik trouwens in maat 38 (mijn normale broekmaat) en zit helemaal goed. De gebreide trui is echt heerlijk comfy en warm. Het is een beetje een beige kleurtje en is wat gemêleerd met bruin (mijn bril matcht er ook leuk bij!). Ik vind het een gaaf effect. De trui heb ik in een XS en dat is ook wel nodig. De trui valt zeker ruim uit. Een maat kleiner dan wat je normaal hebt, raad ik je zeker aan. Eigenlijk heb ik dat altijd wel bij truien van NA-KD.

sweater & jeans looks

Colletje met leren jeans

sweater & jeans looks

De tweede look bestaat ook weer uit een heerlijke trui. Deze trui is zit ook heerlijk en heeft een colletje. Normaal vind ik colletjes altijd wat strak zitten. Deze valt hartstikke mee en valt wat ruimer. De mouwen vallen ook zeker wat ruimer, haha. Dat is het model van de trui en ik vind het wel grappig. Het is alleen onhandig met dingen doen. Tijdens het eten zat ik al met mijn mouw in de saus….

sweater & jeans looks

De trui heeft een beetje een ‘ pineapple patroontje’ . Super grappig! Ook dit is een XS en valt ruim genoeg. De jeans is even heel wat anders. Het is een leren broek en is zo gaaf! Het is ook een high waisted model. De broek sluit heel mooi aan. Ik heb een maat M , maar toch had deze wel kleiner gekund. De broek heeft super veel stretch en rekt erg mee. Ik heb nu al een riem nodig anders zakt deze af. Maar het leer effect is erg mooi van de broek.

En dat waren mijn sweater & jeans looks alweer. Echt twee heerlijke looks om te dragen naar werk of gewoon lekker zo. Ik ben erg blij met alle items en ze zijn heel leuk te combineren. Vooral de leren broek is een goede aanwinst! Maar van dit alles ga ik veel plezier hebben!

sweater & jeans looks

Wat draag jij graag in de winter? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

16 reacties

  1. Yes, ook ik vind de laatste combi erg leuk staan! Dat komt denk ik vooral door de broek, die is echt gaaf. Stoer door de combi met de schoenen, maar zachter door de mooie roze kleur van de trui.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *