Shein shoplog: bikini & enkelbandjes

Hoi! Ik heb na lange tijd eindelijk eens iets bij Shein besteld. Deze webshop is ondertussen erg bekend geworden. Een webshop met goedkope items en die naar Nederland zend. Het lijkt een beetje op de Primark vind ik. Maar dan online. Ik bestelde er een bikini en enkelbandje. Zie wat ik van de items vind in deze Shein shoplog.

Shein shoplog

shein shoplog

Ik kijk zelf altijd erg graag op YouTube naar een Shein shoplog. Deze worden vaak geupload en de webshop is steeds bekender geworden. Ik werd er ook wel benieuwd naar en bestelde er ook wat. Shein staat vooral bekend ook om de goedkope zwemkleding en dus wilde ik dat wel eens proberen.

Voor de zomer wilde ik namelijk nog een andere bikini. Aangezien ik graag van bikini wissel, wilde ik niet een hele dure. En een bikini voor 12 euro noem ik niet duur. Verder was ik nog wat aan het rondkijken op de site. En zag heel veel leuks. Ik las op internet ook dat als je boven de 21 euro komt, je soms invoerkosten moet betalen. Het was mij onduidelijk of dat nou echt gebeurd.

shein shoplog

Voor de zekerheid bestelde ik onder dit bedrag. Ik nam alleen een paar enkelbandjes van 4 euro erbij. Hierdoor zat ik onder de 39 euro en moest ik dus wel verzendkosten van €4,95 betalen.  In mijn bevestigingsmail zag ik vervolgens staan: pakketten die door Shein naar Nederland worden verzonden, brengen u geen kosten meer in rekening nadat de betaling is voltooid.  Haha, oké, duidelijk: geen extra kosten.

Ik heb mijn bestelling op 10 juni gedaan en de verwachte leverdatum was 28 juni. Maar op 17 juni werd mijn pakketje al door de brievenbus gedaan. Echt super fijn!

Bikini

De bikini ziet er echt super leuk! Ik vind het printje helemaal tof en vond deze kleur wel grappig. Hij valt iets donkerder uit dan ik had gedacht. Helaas… Maar verder ziet de bikini er super uit en voelt ook fijn. Ik heb de bikini in maat M genomen omdat je overal leest dat je vaak wel een maat groter kan.

Het broekje zit helemaal super. Deze sluit mooi aan en is niet zo’n string model wat je veel ziet bij hen op de site. Dat vind ik persoonlijk niet zo fijn zitten. Je ziet bij dit broekje wel wat ‘ bil’, maar niet zo heftig.

Het topje vind ik helaas wat minder. Nou heb ik bovenaan ook wel een lastig figuur, haha. En heb nou ook niet echt een grote cupmaat. Gelukkig kun je de bandjes wel verstellen. Maar toch houd ik wat over aan de zijkanten van de bikini. Mijn moeder probeert in het midden twee stukken wat aan elkaar te naaien, zodat de bikini wat mooier valt bij mij.

De cups die erin zitten zijn wel fijn, maar zijn net wat te klein om de hele bikini mee op te vullen. Dat is wel weer een nadeel. Daardoor valt de top misschien wat raar. Maar het kan nog wel prima op zich. Denk dat ik er alleen niet mee moet zwemmen in een wilde zee, haha.

Enkelbandjes

Dan de enkelbandjes. Ik had er voor 4 euro niet hele hoge verwachtingen van. En helaas bleek dit ook wel. Een bandje kwam namelijk al kapot aan. Het bandje met de golf erin mist een stuk aan het sluitinkje. Dit zat los in het zakje. Nou zal ik het hele sluitkinkje ook niet gebruiken, omdat ik vrij dunne enkels heb en aan het eerst gaatje al genoeg heb.

shein shoplog

Vaak heb ik dan een hele sliert van de rest van de sluiting aan het enkelbandje bungelen. Maar bij deze dus niet, haha. Voor mij geen probleem dus. Maar een enkelbandje hoort niet stuk aan te komen…. Bij het bandje met de zeemeerminnen staart heb dus wel een stuk over en dat bungelt. Even kijken of ik dit eraf kan krijgen.

Het bandje met de schelpen zit eigenlijk het beste. Dit is met een touwtje en kan ik zelf zo strak mogelijk aantrekken. Ideaal. Ik hou wel touw over, maar daar kan ik nog even mee prutsen om dat een beetje weg te werken. De drie bandjes staan wel erg leuk bij elkaar. Ze zijn wel wat groot voor mij , maar met slippertjes eronder kan ik ze prima dragen. Voor een zomer seizoen zijn het leuke enkelbandjes.

Ik ben erg blij met mijn items van Shein en hoop dat jullie deze Shein shoplog leuk vonden. Je kunt er prima voor een kleine prijs items bestellen, maar verwacht er dan niet al te veel van…. Maar voor één seizoen of als leuk extra item kun je er hele leuke dingen bestellen. Ik denk dat ik dat zeker vaker ga doen.

Heb jij wel eens bij Shein besteld?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *