Primark outfit: destroyed mom jeans

primark outfit

Hoi! Het is weer eens tijd voor een outfit post. En deze keer een Primark outfit. Jawel mensen: deze look bestaat grotendeels uit items van de Primark. Nu moet ik toegeven dat ik de laatste tijd er niet heel veel kleding meer koop. Toen ik vorige week in Arnhem was en de Primark binnenliep viel mijn blik op deze destroyed mom jeans. Helemaal hot op dit moment. Even passen en ja hoor: ook ik ben in het bezit van een destroyed mom jeans. Kijk naar de look in deze Primark outfit.

Primark outfit

Vaak scoor ik bij de Primark niet echt kleding. Meestal zijn het: onderbroeken, pyjama’s, simpele hemdjes of een leuk t-shirt. Vroeger kon ik echt mijn halve kledingkast kopen bij de Primark. Dat heb ik nu echt niet meer. De kleding daar is veranderd en ik ook. Ik koop nu liever een iets beter en duurder item zodat ik daar langer mee kan doen.

Toch kocht ik een destroyed mom jeans bij de Primark. Vandaar ook deze Primark outfit. Zo’n destroyed mom jeans vind ik heel erg leuk. Maar ik gok dat dit een beetje een seizoenstrend is. Daarom wil ik niet te veel geld uitgeven aan zo’n broek. Ik heb een tijd gehad dat ik met gaten in mijn broeken rond liep. Toen al die broeken weggedaan en tadaa: nu heb ik er weer eentje.

Vandaar de keus om een niet een hele dure te kopen. Wie weet hoe lang ik deze ga dragen. Deze mom jeans was namelijk 19 euro. Dat vind ik wel een prima bedrag ervoor. De wassing van de jeans vind ik erg gaaf. Deze is wat lichter. Ik hou daar wel van. Leuk voor de zomer. Aangezien we niet altijd een rokje of shortje aankunnen #hollandsezomer. Vandaar vind ik deze broek leuk om nu te dragen.

Als het namelijk frisser wordt dan draag ik geen broeken met gaten. Mij te koud af. Voor nu is het ideaal. En gok ik dat ik deze broek vaak ga dragen. Hij zit namelijk erg fijn. Een lekker hoog model. Hierdoor zijn crop tops er ook leuk op te combineren. Maar ook andere shirts.

La Casa De Papel fanbase

primark outfit

Zo draag ik in deze Primark outfit mijn oversized La Casa De Papel shirt erop. Yes, deze komt ook van de Primark. Deze scoorde ik een paar maanden geleden al daar. Speciaal voor de La Casa De Papel collectie ging ik toen kijken. Ik heb er ook een trui van. Of ik soms fan ben van de serie? Hoe kom je erbij….

primark outfit

primark outfit

Ik vind witte items sowieso erg mooi op de mom jeans. Zo krijg je een hele leuke zomerse look. Yes, love it! Het oversized shirt kan ik mooi in de broek doen en valt er dan iets overheen. Super leuk! Het La Casa De Papel shirt was volgens mij maar iets van acht euro. Dat kost ook geen drol dus.

Ik kan ook niet wachten tot het 5e seizoen begint van deze serie. In september komt deze op Netflix. Nog even geduld dus…. Voor nu loop ik lekker te ‘ fanbase’en’ in het shirt, haha. En in deze look oog ik niet als een La Casa De Papel gekkie toch?!

primark outfit

Wat vind jij van de look?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *