Outfitpost: ‘ ik ben met die Tiger ‘ – foto’s Tenerife

Hoi! ‘ Ik ben met die tiger, tiger-tiger-tigers.’ Aan die tekst van het liedje van Bilal moest ik denken bij deze outfitpost. Tijdens mijn vakantie op Tenerife heb ik bij de Bershka een zeer tof shirt gescoord met een tijger erop. Ik vind het een stoer shirt en zo leuk te combineren. Op vakantie droeg ik deze op een spijkerrokje. Kijk mee naar de outfitpost

Bershka t-shirt

Voor acht euro heb ik dit toffe tijger shirt gekocht. Het is een beetje een lichtgrijs shirtje met een soort blauwe gloed erover. Lastig uit te leggen, maar erg tof.  Ik kon niet passen bij de Bershka daar op Tenerife. Dit in verband met de coronamaatregelen. Met T-shirts is dat niet echt een probleem. Vaak passen deze wel. En anders kun je die altijd in een broek dragen of een knoopje in het shirtje maken.

outfitpost

outfitpost

Ik gokte voor een maat S. En dat had ik goed gegokt. Die maat zit prima. Ik draag dit shirtje toch vaak in een broek denk ik. Dus is prima te doen. Voor deze outfitpost heb ik het shirtje gecombineerd met een spijkerrokje. Deze heb ik van NA-KD. Ik vind het echt een gaaf en stoer rokje.

outfitpost

Outfitpost

En moest dus mee op vakantie, haha. Het shirtje staat er erg leuk op. Zo had ik weer een toffe outfit om aan te doen naar het diner ‘s avonds. Een paar toffe sneakers eronder voor een sportieve look. En natuurlijk ga ik niet weg zonder een paar leuke kettingen. Zilveren kettingen staan er erg tof op.

outfitpost

De foto’s zijn op het mooie Tenerife gemaakt. In de tuin van ons hotel. Daar staan zo veel palmbomen. Echt een mooi gezicht. Dat is natuurlijk een goede plek voor foto’s. Net voordat de zon ondergaat. Zo heb je mooi licht. Na de foto’s zijn we gelijk op pad gegaan voor een wandeling over de boulevard. Ik zag er fashionable uit die wandeling!

outfitpost

Wat vind jij van mijn tijger shirt?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *