Outfit van een tientje: pantalon met panterprint blouse

Hoi! In deze tijd van thuis zitten, heb ik weer heerlijk tijd gehad om outfit foto’s te maken. En wel een outfit van een tientje. Vorige week was er leegverkoop bij mij in de winkel. Jep, helaas stopt de winkel er mee. In deze blog vertel ik meer. Maar ik heb er nog wel toffe items gescoord voor weinig! De eerste outfit zie je in deze post. Mijn nieuwe pantalon met panterprint blouse.

Leegverkoop

De winkel stopt er helaas mee. Echt super jammer! Maar door de corona crisis hebben we een zeer lage omzet. En om erger te voorkomen, is mijn baas ermee gestopt. Hij heeft nog meer winkels en die blijven gewoon open hoor. Alleen Paisley Concept sluit zijn deuren eind maart.

Het is niet anders en ik denk dat dit de beste oplossing is. Ik was al van plan om weg te gaan. Via de invalpool ga ik halverwege maart in het speciaal basisonderwijs beginnen als onderwijsassistent. Ik heb dus gelukkig wat anders, maar voor mijn collega was het wel even rot. Daar is een oplossing en alles voor gekomen.

outfit van een tientje

Ga ik het verder niet over hebben, maar wel over de kleding die ik er nog gescoord heb! We hebben dus een grote leegverkoop gehad. Eén item voor €7,50 en twee items voor € 10,-. Een groot succes kan ik je vertellen. Ik heb zelf wat dingen achter gelegd en deze heb ik mee naar huis genomen. (Dit is voorlopig ook het laatste wat ik in een kledingwinkel heb gekocht, blijf nu zo veel mogelijk binnen!) 

Outfit van een tientje

Deze pantalon en panterprint blouse heb ik daar gekocht. Ik draag hier dus een outfit van een tientje, haha. Het is toch een giller, wahaha. De pantalon is echt super mooi en zit heerlijk. Het enige nadeel is: ding is super lang. Zelfs te lang voor mijn lange benen. Er moet nog even een stukje omgenaaid worden . Dat is denk ik het makkelijkste.

outfit van een tientje

Hoewel met mijn hoge sneakers van NA-KD valt het niet eens zo op. De stof van de pantalon is echt zo fijn. Lekker stretch en sluit mooi aan om mijn benen. De lijn over het midden van de broek vind ik nog het leukste. En een nette pantalon broek is altijd handig om te hebben.

Daarop draag ik dus een panterprint blouse. Ik had van panterprintjes! En een echte witte blouse met panterprint heb ik niet. De blouse is niet heel erg dik, dus ideaal voor het tussenweer. De blouse is ook leuk op een jeans. Krijg je weer een sportievere look.

De outfit voor een tientje vind ik zeer geslaagd. De items kan ik ook goed los van elkaar combineren. En voor 5 euro per stuk is het al helemaal leuk. Volgende week zie je wat ik nog meer gescoord heb in de winkel…..

outfit van een tientje
Haha, ondertussen even vloggen.

Wat vind jij van de outfit ? 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *