Outfit No Drama Zone – met grote vriend Buddy!

Hoi! Daar is weer een outfitpost na lange tijd. Outfit No Drama Zone noem ik deze. Heel origineel want deze tekst staat op het shirt, haha. Maar wanneer je deze vrolijke outfit ziet is alle drama ook gelijk weg. De kleuren zijn super vrolijk! Daarnaast is dit heel bijzondere outfitpost…. Ik ga samen op de foto met onze grote vriend Buddy!

No Drama Zone outfit

De outfit No Drama Zone schreeuwt kleur. Ik vond het eerst wel heftig om twee totaal verschillende kleuren te combineren. Roze met groen. Maar tegenwoordig kan alles he. Blauw met oranje en rood met roze. Dan kan roze met groen ook, haha.

Ik ging in eerste instantie voor de groene flared pants. Deze meid liep met een cadeaubon op zak door de stad en zag in de etalage deze te vrolijke groene flared hangen bij The Pieces. Die wilde ik graag passen.

Leuk detail: deze split.

En de broek zit lekker. Echt heel erg fijn. Het is een fijn rekbaar stofje en deze valt erg mooi. Wel even kijken welk ondergoed Ik eronder draag. De naden van je onderbroek zie je er snel doorheen. Ik heb van die naadloze onderbroeken. Die zijn hier ideaal onder.

De kleur van de flared is in het echt nog feller dan op de foto vind ik. De flared is ook goed lang. Misschien net iets te lang mij zelfs. Maar met hoge sneakers eronder gaat het prima. Ik vind de lange lengte wel heel erg mooi.

De broek is verkocht. Ik liep de winkel verder door en zag een shirt met een smiley erop. Daaronder stond de tekst: No Drama Zone. Ik vond het wel een grappige en toepasselijke tekst. Ik keek eens goed en zag dat het groen op het shirt dezelfde kleur groen als de flared was.

Outfit No Drama Zone

Eens kijken of dat leuk op elkaar staat. En ja, warempel… ik vind het erg leuk staan. Het oversized shirt gaat ook mee. En betalen met een cadeaubon is altijd fijn. Ik ben helemaal blij met deze lente outfit. De items draag ik ook zeker los van elkaar. Op de groene flared staan super veel shirts en truien heel leuk.

Op de foto met Buddy

Outfit No Drama Zone

En het smiley shirt is ook top te combineren met een jeans. Blij mee! Een tijdje terug had ik deze outfit aan bij familie. Bij mijn opa en oma wilde ik in de achtertuin foto’s van deze Outfit No Drama ¬†Zone maken. Hondje Buddy was ook mee en die ging gezellig mee op de foto. Super cute!

Kleurrijke foto’s met een schattig hondje. Ik word hier zo blij van! En geef toe: Buddy is een geboren fotomodel. Volgende keer een bijpassende outfit erbij, haha.

Outfit No Drama Zone
Daar is de camera Buddy1

Wat vind jij van de kleurrijke outfit?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *