Oorbellen van Isabel Bernard -review door schoonzus-

oorbellen van Isabel Bernard

Hoi! Een artikel over oorbellen? Maar Merle: je hebt toch geen gaatjes in je oren. Dat klopt ook. Dit is ook gedeeltelijk een gastartikel door mijn schoonzusje Rianne gemaakt. Zij heeft namelijk wel gaatjes in haar oren en is al heel lang op zoek naar een fijn paar oorbellen wat niet irriteert aan haar oren. Ze gaat kijken hoe oorbellen van Isabel Bernard bevallen.

Oorbellen van Isabel Bernard

oorbellen van Isabel Bernard

Rianne heeft niet een paar gaatjes in haar oren, maar wel meer. Ik ben niet zo dapper en heb helemaal geen gaatjes. Als kind wilde ik dit nooit en nu heb ik die behoefte ook niet echt (en stiekem ben ik een beetje bang voor het prikken, haha).  Maar als ik eerlijk ben, vind ik oorbellen altijd wel erg mooi. Ik zie altijd veel toffe oorbellen voorbij komen.

Vaak laat ik deze aan Rianne zien, want zij kan ze wel dragen. Hoewel Rianne niet altijd dezelfde oorbellen in heeft en veel verschillende heeft geprobeerd. Vaak irriteren deze aan de oren. We hopen dat dit met de oorbellen van Isabel Bernard niet zo is.

Rianne heeft voor super schattige kleine hartjes gekozen. Deze vind ik echt soooo cute! Ik zou bijna zelf gaatjes laten schieten, haha. Nee grapje. Maar deze gouden oorbellen zijn echt heel erg mooi en zijn 14 karaat goud. We hebben het dus over serieuze goede oorbellen.

oorbellen van Isabel Bernard

Combineren met andere oorbellen

De oorbellen heeft Rianne een hele dag in en ze irriteren niet. Jeej, super fijn! De oorbellen zijn leuk te combineren met zilver en dus met vele oorbellen van Rianne. Een voordeel ook: ze zijn wat platter. En zo blijf je minder snel haken merkt Rianne op. Heel erg fijn.

Nog een fijn voordeel: met slapen voel je ze ook bijna niet. Het achterkantje zit ook erg stevig op. Hierdoor kun je prima liggen op de oorbellen. Doordat de oorbellen zo klein zijn, kunnen ze goed in je oor als je meerdere gaatjes hebt. Zo zijn goed te combineren met andere oorbellen, maar ook los zijn ze gewoon super leuk.  Ja, deze oorbellen gaat Rianne veel dragen.

oorbellen van Isabel Bernard

Sowieso zijn gouden dames sieraden echt heel erg mooi. Niet alleen oorbellen, maar ook kettingen, ringen en armbanden van goud zijn altijd mooi om te dragen.  Goud past altijd wel ergens bij en staat sjiek. En ook prima met zilver te combineren zoals je ziet. Wie weet wat we nog vinden wat mooi bij de oorbellen staat.

Draag jij veel oorbellen?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

13 comments

  1. Brandfield is een heerlijke winkel! Wist je dat er bij ons in groningen een stenen winkel is? Ik kom er elke dag langs en sta dan altijd te watertanden bij die mooie sieraden Haha! Ik draag altijd oorbellen. Heb aan elke kant 3 gaatjes maar heb altijd maar 1 paar in.

  2. ik had altijd erg veel last van gaatjes die gingen zweren, sinds ik mijn oren heb laten piercen gaat het helemaal goed

  3. Oh die zijn inderdaad schattig! Ik hou eerder van grote gouden oorringen! Dan zijn ze ook zichtbaar in mijn krullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *