Nieuwe NA-KD items ! – drie outfits-

 

Hoi! Ik heb vandaag weer drie toffe outfits met nieuwe NA-KD items. Twee outfits zijn nog lekker voor het koude weer en één outfit is wat meer voor de lente al. Deze is namelijk ook zeer gekleurd! Kijk mee naar de outfits met nieuwe NA-KD items. En ik ben dan wel benieuwd welke jouw favoriet is….

Nieuwe NA-KD items

Ik ben echt dol op de items van NA-KD aan het worden. Alles zit zo fijn en is zo mooi gemaakt. Het is wel wat duurder, maar dat zie je ook echt terug in de kwaliteit. Ook deze keer heb ik weer vier nieuwe items gevonden die ik echt super vind.

Mom jeans en cropped trui

De eerste outfit is echt iets voor mij. Wat veiliger en zit zo comfortabel. Ik heb namelijk een nieuwe mom jeans uitgezocht. Ik hou van het model van de mom jeans. Die zitten echt lekker en vallen mooi. Bij de kont wat strakker. Dan bij je benen wat losser en naar beneden toe weer wat strakker. De  broek heb ik in maat 38 en valt bovenaan wat wijd. Had misschien één kleiner gekund…

Het is niet een hele donkere spijkerkleur, maar ook niet heel licht. Een ideale kleur voor het hele jaar. En een spijkerbroek kan je overal bij dragen en kun je dus nooit genoeg hebben. Daarop draag ik een cropped trui in het wit. Ik draag bijna nooit wit. En ik vind het een hele mooie kleur (voor zo ver wit een kleur is, haha). De trui is echt cropped en moet op een hoge broek gedragen worden. Het leukste detail zijn de mouwen. Deze zijn wat wijder en hebben grote gave knopen. De trui heb ik in maat XS.

nieuwe NA-KD items

Sweater dress

Dan de volgende look. Deze is echt zo een comfortabele trui! Hier ga ik echt in wonen. Het is een soort sweater dress. Jep, zo’n lange trui die je als jurkje kan dragen. Met de nadruk op kan…. Ik heb deze trui in maat XS. Een S vond ik te wijd worden, maar was qua lengte wel beter geweest denk ik. De trui is wat aan de korte kant voor een jurkje. Met een legging gaat het net.

nieuwe NA-KD items

Maar met een leren broek is denk ik net wat leuker. De trui is zoooo lekker zacht en zit echt heerlijk. En ook weer in het wit. Ik vind het echt mooi! De hals is wat lager uitgesneden wat ik wel een leuk detail vind. Met sneakers eronder maak je de look wat sportiever. Love it! 

nieuwe NA-KD items

Yellow dress

En dan de laatste look. Deze valt ‘ helemaal buiten de boot’ haha. Jep, een knal geel jurkje! Ik viel voor het jurkje door de kleur. Ik draag bijna nooit geel. Maar door de kleurenanalyse die ik heb gehad weet ik dat knal geel (beetje Piet Mondriaan geel zeg maar) mij wel staat.

Dit jurkje komt aardig in de buurt van die kleur. En ik vind het echt een hele vrolijke kleur. En hier word je toch blij van?! Jurkjes heb ik niet super veel, dus dat leek mij wel weer eens leuk. Ik vind het echt meer een jurkje voor het voorjaar. Nu is het nog een beetje koud. Met een dunne zwarte panty eronder is het een heel leuke look.

nieuwe NA-KD items

In het midden zit een koord die je kunt strikken. Echt super cute. Er zit ook al een onder jurkje onder, dus doorschijnen valt hierdoor wel mee. Een zwart hemdje eronder is niet slim. Een lichte kleur onder dragen is beter. Ik heb het jurkje in een maat 36 en deze zit goed. De lengte is goed en hij is niet te wijd. Aan de achterkant gaat het jurkje in de nek met een knoopje dicht. Dat is nog wel even een struggle….

nieuwe NA-KD items

Ik ben echt heel erg blij met alle nieuwe NA-KD items. En ga ze met plezier dragen. De truien en broek zijn voor nu heel erg fijn. Voor het jurkje wacht ik nog even op mooier weer.

Welk item is jouw favoriet? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1192

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *