Nieuwe Adidas sneakers van Footway!

Hoi! Ik heb nieuwe Adidad sneakers! En daar ben ik al een tijdje op zoek naar! Mijn idee was namelijk om deze in Amerika te scoren. Daar zijn merksneakers als Adidas bijvoorbeeld goedkoper. Helaas vond ik daar niet echt gave sneakers. I know, dat is best knap, haha. Toen was het plan om in Nederland tijdens de sale te kijken. Maar ook dat is niet echt nodig. Een mail van Footway waarin allemaal merksneakers staan! Laat ik daar eens kijken of er gave Adidas sneakers tussen zitten.

Adidas sneakers

Adidas sneakers

Ik weet niet waarom maar ik wilde heel graag Adidas sneakers hebben. Ik vind die stijl van sneakers erg mooi. Als ik eerlijk ben, ben ik niet echt een ‘merken meisje’. Maar een paar echte Adidas sneakers vind ook ik erg leuk! Via Footway vond ik een paar gave Adidas sneakers. Het handige aan die site is, dat je aan het begin je maat aangeeft en vanaf dan kun je gaan zoeken. Er staan echt super veel merken schoenen op: laarzen, sandalen, sneakers en noem maar op. Alles is er te vinden.

Ik stelde de zoekopdracht in op Adidas en sneakers. De maat stond immers al goed! Daar verschenen super veel gave sneakers in beeld. En toen zag ik wel een bijzonder paar: sneakers met een panter detail. Deze vind ik gaaf! Ze gingen niet meer uit mijn hoofd en dat is en teken dat je ze moet bestellen, haha.

Dat deed ik en twee dagen later lagen de schoenen in mijn huis. Echt super fijn! Mochten de schoenen niet passen kun je deze gratis retourneren. Er zat een retourbrief bij. Ook kun je daarmee een andere maat of iets aangeven. Erg handig! Maar laten we eens gauw kijken naar mijn nieuwe aanwinsten!

Foto’s van mijn nieuwe aanwinsten!

Adidas sneakers

Adidas sneakers

Adidas sneakers

Adidas sneakers

Adidas sneakers

Ja, ik ben erg blij met deze Adidas sneakers van Footway! Een sportieve schoen met gewoon een te leuk detail! Ik hoop dat ik ze ook nog een tijdje zo mooi wit kan houden, haha. Dat is altijd wel een ‘dingetje’ met witte schoenen vind ik. Maar hè ik ga mijn best daarvoor doen! Nu ik goed naar deze schoenen kijk, voel ik ook een gave outfit opkomen met een shortje dat ik in Amerika heb gekocht. Altijd leuk en zal vast snel op mijn blog verschijnen, hihi.

Wat vind jij van mijn nieuwe Adidas sneakers? 

* dit is een gesponsorde blogpost * 

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

6 reacties

  1. Ah die sneakers zijn zo leuk! Ik kocht laatst ook dezelfde schoenen, maar dan in het roze en met plateauzolen. Daar schreef ik laatst ook over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *